Mba - pentadbiran perniagaan (tesis / bukan tesis)

Umum

2 lokasi tersedia

Penerangan Program

Program sarjana kami di Pentadbiran Perniagaan (MBA) dan Pengurusan Pemasaran (M.Sc.) terbuka kepada graduan dari pelbagai latar belakang akademik. Program MBA tradisional berlangsung selama tiga semester (biasanya sedikit lebih dengan pilihan tesis) dan tuan Marketing berlangsung selama dua semester (biasanya sedikit lebih dengan pilihan tesis). Bergantung kepada latar belakang anda, bagaimanapun, satu semester kursus asas yang perlu sebelum atau bersama-sama dengan kursus yang biasa anda. Kami amat menggalakkan pemohon berhasrat untuk terus Ph.D. untuk memilih program utama dengan pilihan tesis. Sebaliknya, kami menasihatkan pemohon berhasrat untuk bekerja dalam industri untuk memilih program tanpa tesis. Pemohon dengan program-program tesis dinasihatkan untuk memohon awal dan mengukuhkan portfolio permohonan dengan menyertakan bukti kepada kemahiran penyelidikan dan penguasaan bahasa.

MBA (dalam bahasa Turki)

Popular dengan profesional yang bekerja dan beberapa pelajar Turki kami adalah MBA program kami (İşletme Yönetimi) yang ditawarkan di waktu malam dalam bahasa Turki dalam kemudahan luar kampus di ibu kota Nicosia (Lefkosa). Ia juga mempunyai tesis dan bukan karya-alternatif dan adalah sama dalam tempoh dan kandungan untuk program MBA tradisional kami dalam bahasa Inggeris.

Syarat Kemasukan

MBA dan Pemasaran tuan program adalah terbuka kepada pemohon daripada semua latar belakang akademik dengan CGPA akademik di atas 2.5 daripada 4.00 atau setaraf dengannya.

Minat Fakulti Penyelidikan

Berikut adalah satu senarai yang menunjukkan kepentingan penyelidikan kami di peringkat doktor falsafah penyelidikan: nonunion rancangan perwakilan pekerja, kesatuan sekerja, hubungan rangkaian dalam sistem IR, perhubungan pekerja-majikan yang positif, pembangunan pekerja, strategi pembangunan mampan, hubungan pihak berkepentingan, tanggungjawab sosial korporat, pemasaran antarabangsa , gelagat pengguna, keusahawanan, perkhidmatan pembangunan perniagaan, gaya kognitif, pengurusan sumber manusia, pengambilan dan pemilihan, keadilan organisasi, kepuasan pelanggan, pemasaran perkhidmatan, kualiti perkhidmatan, model eksport bagi PKS.

Tarikh Akhir Kemaskini Okt 2015

Latar Belakang Pusat Pengajian

The Eastern Mediterranean University is the largest university on the island of Cyprus. The university has its roots in the Higher Technological Institute, a vocational training college established in ... Baca lebih lanjut

The Eastern Mediterranean University is the largest university on the island of Cyprus. The university has its roots in the Higher Technological Institute, a vocational training college established in 1979. Baca Ringkas
Republik Turki Utara Cyprus , Famagusta + 1 Lagi Kurang