Read the Official Description

Universiti Katolik San Antonio Murcia dan Liga Bola Sepak Profesional Sepanyol, telah membangunkan Program Pengajian Siswazah dalam bidang Pengurusan sukan yang memberi pelajar gambaran global sektor ini yang berada dalam perubahan yang berterusan dan pertumbuhan.

Ia adalah untuk sebab ini bahawa Pengurusan Institut Sukan LFP-UCAM tuduhan pada sokongan daripada Jawatankuasa Olimpik Sepanyol untuk pembangunan Ijazah Sarjana dalam Pengurusan Sukan, dan juga sebilangan besar entiti awam dan swasta di seluruh negara.

Keperluan untuk melatih profesional dalam semua bidang sukan telah timbul akibat daripada kemajuan besar yang telah dibuat dalam sektor sukan sepanjang dekad yang lalu. Dalam pengertian ini, pengurusan sukan adalah salah satu bidang kepakaran yang telah menjadi lebih penting kerana usaha untuk menguruskan dengan cekap dan berkesan dalam setiap satu daripada penyelarasan dan aspek organisasi sukan.

Justifikasi

Kandungan dan pembangunan ini Sarjana Pengurusan Sukan dan Arah sentiasa disesuaikan dengan keperluan dan permintaan profesional yang memerlukan pelajar untuk amalan profesional mereka. Ia bertujuan untuk pengurusan dan hala tuju organisasi sukan, institusi dan kemudahan - awam atau swasta - atau reka bentuk, pengurusan dan pembangunan acara sukan dalam sebarang bentuk atau saiz.

Pada masa ini penyesuaian progresif ke Kawasan Pengajian Tinggi Eropah, ia adalah penting untuk meneruskan pengajian kami dengan kelayakan lepasan ijazah yang berkualiti, secara khusus bertujuan untuk mendapatkan kemahiran yang permintaan industri untuk bersaing dalam dunia global. Untuk mencapai matlamat ini, tenaga pengajar telah dipilih dengan teliti daripada ahli akademik universiti yang berkelayakan dan profesional daripada institusi sukan atas negara kita.

Objektif

Ini Ijazah Sarjana bertujuan untuk melatih pengurus sukan masa depan untuk fungsi normal mengarahkan organisasi sukan, dengan penekanan kepada pengurusan dan perancangan mereka. Untuk tujuan ini, Masters merumuskan pengambilalihan latihan lanjutan yang bersifat khusus, yang menjurus ke arah kelayakan profesional.

Profil Pelajar

Program untuk Ijazah Sarjana Pengurusan Sukan dan Arah, bertujuan untuk kedua-dua profesional yang sudah mempunyai pengalaman dalam bidang pengurusan sukan yang ingin meningkatkan pengetahuan mereka dalam bidang yang pesat berubah, dan juga untuk orang-orang yang ingin melanjutkan kerjaya mereka dalam pengurusan sukan dan perancangan.

Begitu juga, ia bertujuan untuk individu yang bersedia untuk menjadi pemimpin, menyumbang kepada pembangunan mampan sosial dan ekonomi manusia, pemimpin dengan empati dan etika yang meletakkan usaha ke dalam mana-mana projek yang mereka hadapi, dengan semangat berpasukan dan kesungguhan yang membantu orang lain berjaya.

 • Siswazah dalam Pengurusan Sukan.
 • Graduan dalam Aktiviti Fizikal dan Sains Sukan.
 • Graduan dalam Pentadbiran Perniagaan dan Pengurusan.
 • Graduan Pengajian Perniagaan.
 • Graduan Statistik Perniagaan.
 • Graduan dalam Undang-undang.
 • Graduan dalam bidang Sains Politik dan Pengurusan Awam.
 • Graduan Pengurusan Awam dan Pentadbiran.
 • Graduan dalam Pelancongan.
 • Graduan dalam Publisiti dan Perhubungan Awam.
 • Graduan Kewartawanan.
 • Graduan dalam Perhubungan Industri dan Sumber Manusia.
 • Graduan dalam Audiovisual Komunikasi.
 • Graduan dalam mana-mana bidang pembelajaran yang ingin mengarahkan kerjaya mereka ke arah pengurusan sukan.
Program taught in:
English

See 2 more programs offered by UCAM Universidad Católica San Antonio de Murcia »

This course is Campus based
Start Date
Sept. 2019
Duration
Sepenuh masa
Price
11,900 EUR
By locations
By date
Start Date
Sept. 2019
Application deadline
Start Date
Sept. 2019
Application deadline

Sept. 2019

Location
Application deadline
End Date
Location
Application deadline
End Date