Baca keterangan rasmi

kandungan dan pembangunan ini MBA dalam bidang Pengurusan Sukan telah diselaraskan dengan tuntutan profesional yang pelajar perlu dalam amalan profesional mereka. Ia bertujuan untuk pengurusan dan hala tuju organisasi sukan, institusi dan kemudahan - awam dan swasta - dan juga reka bentuk, kepimpinan dan pembangunan acara sukan dalam sebarang bentuk atau saiz.

Pada masa ini penyesuaian akademik yang progresif di seluruh Kawasan Pendidikan Tinggi Eropah, ia adalah penting untuk membesarkan portfolio pengajian siswazah UCAM dengan program master kualitatif tinggi ini khusus bertujuan untuk mendapatkan kemahiran yang diperlukan untuk bersaing dalam dunia global. Untuk mencapai matlamat ini, tenaga pengajar telah berhati-hati dipilih, terdiri daripada ahli akademik universiti yang berkelayakan serta profesional daripada institusi sukan utama negara kita. Ini Ijazah Sarjana bertujuan untuk melatih pengurus sukan masa depan untuk fungsi normal mengarahkan organisasi sukan, dengan penekanan kepada pengurusan dan perancangan mereka. Untuk tujuan ini, Masters merumuskan pengambilalihan latihan lanjutan yang bersifat khusus, yang menjurus ke arah kelayakan profesional.

Yang program bagi Pengurusan MBA Sukan bertujuan untuk kedua-dua profesional yang sudah mempunyai pengalaman dalam bidang pengurusan sukan yang ingin meningkatkan pengetahuan mereka dalam arena pesat berubah, dan juga untuk orang-orang yang ingin melanjutkan kerjaya mereka dalam pengurusan sukan dan perancangan.

Begitu juga, ia bertujuan untuk individu yang bersedia untuk menjadi pemimpin, menyumbang kepada pembangunan mampan sosial dan ekonomi manusia, pemimpin dengan empati dan etika yang meletakkan usaha ke dalam mana-mana projek yang mereka hadapi, dengan semangat berpasukan dan kesungguhan yang membantu orang lain berjaya.

iklan

Peluang kerjaya

Latihan yang diperolehi melalui program Masters ini menyediakan akses kepada pasaran kerja dalam kedua-dua sektor awam dan swasta. Pelbagai peranan profesional dan profil boleh diisi oleh graduan dalam pengurusan sukan. Kemahiran yang dicapai oleh pelajar-pelajar menyediakan mereka untuk jawatan kepimpinan serta mewujudkan pelan perniagaan mereka sendiri sebagai usahawan.

Setelah selesai program, anda akan layak untuk:

  • Betul dan tepat mentafsir undang-undang mengenai sukan yang mana organisasi sukan awam dan swasta ditadbir.
  • Menguruskan proses dan dasar kualiti dalam organisasi sukan.
  • perancangan sumber (manusia, organisasi dan kewangan) institusi sukan.
  • Menguruskan apa-apa jenis kemudahan sukan secara mampan.
  • Menganjurkan acara sukan di peringkat tempatan, kebangsaan dan antarabangsa.
  • Buat pelan komunikasi untuk organisasi dan acara sukan.
  • Penyelidikan dan mengajar pengurusan sukan.

D.Antonio Sánchez Pato

Ketua MBA Sports Management Dekan Fakulti Sukan Keperluan untuk melatih profesional dalam semua bidang sukan telah timbul akibat daripada kemajuan besar yang telah dibuat dalam sektor sukan sejak sedekad yang lalu. Oleh itu, pengurusan sukan adalah salah satu bidang kepakaran yang semakin mendapat kepentingan hasil daripada usaha antarabangsa untuk menguruskan setiap aspek organisasi sukan dengan cekap dan berkesan.

kandungan dan pembangunan ini mba dalam pengurusan sukan sentiasa diselaraskan dengan permintaan profesional yang diperlukan dalam amalan profesional. Program ini adalah bertujuan untuk pengurusan dan hala tuju organisasi sukan, institusi awam dan swasta dan kemudahan, serta reka bentuk, kepimpinan dan pembangunan acara sukan dalam sebarang bentuk atau saiz.

Program diajar dalam:
English

Lihat 2 lagi program yang ditawarkan oleh UCAM Universidad Católica San Antonio de Murcia »

This course is Campus based
Start Date
Sept. 2019
Okt. 2019
Duration
Sepenuh masa
Price
10,900 EUR
EU Warganegara.
Ikut lokasi
Ikut tarikh
Start Date
Okt. 2019
Tarikh tutup permohonan
Start Date
Sept. 2019
Tarikh tutup permohonan

Sept. 2019

Location
Tarikh tutup permohonan
End Date

Okt. 2019

Location
Tarikh tutup permohonan
End Date