Mba pengurusan projek

Umum

Penerangan Program

Pergi kukuh untuk pengurusan projek. Permintaan bagi pengurus projek mahir berkembang secara mendadak di seluruh Amerika Syarikat dan juga di kawasan Segi Tiga. Permintaan yang tinggi untuk profesional berorientasikan projek bermakna bahawa individu yang mempunyai pengetahuan pengurusan projek yang terbukti dan kemahiran yang pampasan, dengan kedua-dua gaji purata dan pertumbuhan gaji mencerminkan bahawa permintaan yang meningkat.

Bagi memenuhi keperluan untuk profesional projek yang kompeten, Meredith MBA menawarkan kepekatan pengurusan projek. kepekatan melengkapi kurikulum teras MBA. Dengan melengkapkan MBA dengan kepekatan dalam pengurusan projek, anda akan meningkatkan kerjaya anda dan mewujudkan peluang untuk kepimpinan dan kemajuan.

Melalui Meredith program MBA dengan Pengurusan Projek di Raleigh, Anda akan belajar untuk menentukan dan projek pelan, meningkatkan kos, kualiti, dan penghantaran dengan proses pengurusan projek yang cekap dan berkesan. Anda akan tahu bagaimana untuk berunding dengan berkesan dan menguruskan konflik. Dan anda akan menjadi mahir mengenal pasti dan menggunakan metrik prestasi utama yang menunjukkan kejayaan projek anda. Pendek kata, anda akan menjadi seorang profesional perniagaan yang lebih kukuh dengan kemahiran yang unik diperlukan untuk berkembang maju dalam bidang ini semakin meningkat.

Untuk mendapatkan kepekatan, anda akan melengkapkan 33 kredit jam Meredith MBA - memilih tiga kursus elektif pengurusan projek untuk melengkapkan 24 jam kursus MBA teras.

Pengurusan Projek Elektif MBA 645 - Strategi Berkesan Rundingan MBA 648 - Pengurusan Projek MBA 649 - Advanced Management Project Mengapa Meredith? Pada Meredith, program kami cukup kecil untuk mengenali anda sebagai seorang individu. Anda akan membangunkan hubungan yang bermakna dengan fakulti pakar dan menjadi sebahagian daripada komuniti bersemangat kami. Anda akan bertemu dengan melawat pembesar suara dan rangkaian dengan rakan-rakan anda. Dengan Meredith MBA dengan kepekatan dalam Pengurusan Projek, anda akan pergi kuat.

Tarikh Akhir Kemaskini Mac 2020

Latar Belakang Pusat Pengajian

More than one hundred years ago, Meredith College opened with just over 200 women. Today, our student body has grown to include nearly 2,000 students, including men who are part of our graduate progra ... Baca lebih lanjut

More than one hundred years ago, Meredith College opened with just over 200 women. Today, our student body has grown to include nearly 2,000 students, including men who are part of our graduate programs. All learn to enhance their strengths, broaden their perspectives, and prepare for lives of impact and distinction. All going strong. Baca Ringkas

Akreditasi

AACSB Accredited