AACSB Accredited

Pergi kukuh untuk pengurusan projek. Permintaan bagi pengurus projek mahir berkembang secara mendadak di seluruh Amerika Syarikat dan juga di kawasan Segi Tiga. Permintaan yang tinggi untuk profesional berorientasikan projek bermakna bahawa individu yang mempunyai pengetahuan pengurusan projek yang terbukti dan kemahiran yang pampasan, dengan kedua-dua gaji purata dan pertumbuhan gaji mencerminkan bahawa permintaan yang meningkat.

Bagi memenuhi keperluan untuk profesional projek yang kompeten, Meredith MBA menawarkan kepekatan pengurusan projek. kepekatan melengkapi kurikulum teras MBA. Dengan melengkapkan MBA dengan kepekatan dalam pengurusan projek, anda akan meningkatkan kerjaya anda dan mewujudkan peluang untuk kepimpinan dan kemajuan.

Melalui Meredith program MBA dengan Pengurusan Projek di Raleigh, Anda akan belajar untuk menentukan dan projek pelan, meningkatkan kos, kualiti, dan penghantaran dengan proses pengurusan projek yang cekap dan berkesan. Anda akan tahu bagaimana untuk berunding dengan berkesan dan menguruskan konflik. Dan anda akan menjadi mahir mengenal pasti dan menggunakan metrik prestasi utama yang menunjukkan kejayaan projek anda. Pendek kata, anda akan menjadi seorang profesional perniagaan yang lebih kukuh dengan kemahiran yang unik diperlukan untuk berkembang maju dalam bidang ini semakin meningkat.

Untuk mendapatkan kepekatan, anda akan melengkapkan 33 kredit jam Meredith MBA - memilih tiga kursus elektif pengurusan projek untuk melengkapkan 24 jam kursus MBA teras.

Pengurusan Projek Elektif MBA 645 - Strategi Berkesan Rundingan MBA 648 - Pengurusan Projek MBA 649 - Advanced Management Project Mengapa Meredith? Pada Meredith, program kami cukup kecil untuk mengenali anda sebagai seorang individu. Anda akan membangunkan hubungan yang bermakna dengan fakulti pakar dan menjadi sebahagian daripada komuniti bersemangat kami. Anda akan bertemu dengan melawat pembesar suara dan rangkaian dengan rakan-rakan anda. Dengan Meredith MBA dengan kepekatan dalam Pengurusan Projek, anda akan pergi kuat.

Program diajar dalam:
  • English

Lihat 3 lagi program yang ditawarkan oleh Meredith College »

Kursus ini Lokasi Kampus
Start Date
Sep 2019
Duration
Sambilan
Sepenuh masa
Price
41,712 USD
900 setiap jam kredit, serta buku-buku dan yuran program untuk anggaran kos sebanyak $ 31,185. Bayaran pelajar antarabangsa adalah $ 279 bagi setiap jam kredit.
Ikut lokasi
Ikut tarikh
Start Date
Sep 2019
Tarikh tutup permohonan

Sep 2019

Location
Tarikh tutup permohonan
End Date