Read the Official Description

PENGALAMAN BERTARAF DUNIA PENDIDIKAN SISWAZAH - DALAM KESATUAN EROPAH VIBRANT NEGARA DAN DUA BANDAR EUROPEAN

Mengapa MBA kita?

Anda tahu apa yang anda benar-benar mahu: melengkapkan MBA program yang dihormati dan bermanfaat, untuk belajar kemahiran dan kecekapan yang baru, untuk mendapatkan pengetahuan yang mendalam tentang mata pelajaran apa yang menambat hati anda, dan untuk melanjutkan kerjaya perarakan anda. Seterusnya, anda tahu bagaimana untuk mencapai matlamat kamu ini: untuk mencari maklumat dari internet, untuk mengkaji web-laman web sekolah yang menjanjikan ", untuk membandingkan semua kebaikan dan keburukan, dan untuk mengkaji pilihan anda dengan orang-orang yang ditutup anda. Selain itu, selain mempunyai matlamat tersendiri ini dan menyedari bagaimana untuk mencapainya, anda juga bermotivasi cukup: pasaran buruh yang kontemporari nikmat orang dengan pelbagai ijazah dan diploma, MBA yang baik menolak ke hadapan peluang anda untuk mencari kedudukan yang lebih baik, dan, apa yang perkara yang paling penting, MBA yang baik membuka minda anda untuk peluang cerah.

Mengapa kemudian bahawa anda berlegar dengan keputusan anda? Memulakan program MBA adalah satu keputusan yang besar. Anda tidak boleh membuat ia ringan. Oleh itu, walaupun pada hakikatnya bahawa matlamat anda untuk menamatkan MBA program bunyi adalah di bahagian atas keutamaan anda, anda menangguhkan melakukan apa-apa kerana keputusan penting memerlukan banyak masa untuk membuat dan anda seorang profesional yang sibuk dengan tanggungjawab keluarga dan, oleh itu, anda sentiasa singkat. Akibat anda berlengah-lengah, anda tidak pasti tentang mana program untuk memilih, anda tidak mempunyai masa yang cukup untuk memberi tumpuan betul dan menyelesaikan pada sesuatu. Oleh yang demikian, masa berlalu dan tiada apa yang berlaku. Di belakang minda anda anda ingat kata-kata daripada "Gone with the Wind" - Jangan mensia-siakan masa, kerana itulah perkara yang hidup diperbuat daripada. Dan anda tidak mahu hidup anda menjadi kurang kerana kesukaran objektif yang berkaitan dengan pilihan program pendidikan.

Kami mempunyai berita baik untuk anda. Anda tidak perlu memikirkan banyak lebih MBA kami - Program Pengurusan Bekalan Tukar Pemasaran dan. Berikut adalah kelebihan utamanya: Ia adalah kualiti yang hebat, mengajar dan ketinggian Poland dan pensyarah antarabangsa dan pakar-pakar, berdasarkan kurikulum yang disemak semula oleh rakan kongsi antarabangsa, dan dikendalikan oleh Pusat yang merangkumi orang yang menghargai renungan, kesesuaian praktikal dan yang tahu bahawa ia adalah bodoh untuk berusaha untuk apa yang mustahil tetapi ia adalah terpuji dan berbaloi untuk berusaha untuk melakukan apa yang orang lain fikirkan mustahil.

Ia adalah berdasarkan kepada format kajian yang suai manfaat yang paling untuk MBA pendidikan: kajian sambilan dengan kandungan dalam talian. Hanya dua modul lima hari bagi setiap semester. Tidak perlu berhenti kerja. Tiada tekanan yang berlebihan terhadap kehidupan peribadi anda. Jika anda tidak dapat menghadiri modul yang diberikan, anda akan menerima tugasan khas dan akan melengkapkan modul ini dengan pembelajaran jarak jauh masih menamatkan Program pada masa.

Akhirnya, ia adalah salah satu nilai terbaik untuk wang MBA program yang anda pernah mungkin mencari. Anda membayar hanya EUR 4000 bagi keseluruhan program (dua semester).

Kami percaya bahawa anda telah mencari salah satu yang terbaik program MBA yang seimbang di dunia. Sudah tentu, anda boleh menambah lebih banyak jam dan melanjutkan tempoh program. Anda mungkin mahu untuk sabar dengan kurikulum. Mungkin ada yang berhujah bahawa lebih modul setiap semester akan wajar. Namun orang lain boleh mencadangkan menurunkan yuran pengajian. Yang benar adalah bahawa jika anda mempunyai tiga pembolehubah (kualiti, format dan kos) dan anda mahu untuk mengoptimumkan mereka, apa yang anda dapat adalah cukup banyak program MBA kami. Anda tidak boleh meningkatkan ia tidak mengorbankan sesuatu yang penting. programIf budaya apa yang ditulis di atas telah menarik perhatian anda, sila meneroka melanjutkan web-laman web kami, menulis kepada kami suatu siasatan atau hubungi kami. Kami tidak mahu anda untuk membuat keputusan anda tergesa-gesa. Pada masa yang sama, kami menggalakkan anda untuk tidak ragu-ragu lagi dan mendaftar dalam program kami. Kami yakin anda akan mendapati ia bermanfaat dan anda akan ingin mengesyorkan kepada rakan-rakan.

Program ini termasuk sebahagian budaya dan mendapatkan-bersama-sama makan malam. Ini adalah sesuatu yang kita menambah kepada program ini percuma kerana kita faham hanya terlalu baik kepentingan membuat kenalan di kalangan rakan-rakan kelas anda dan melanjutkan ufuk anda dalam perbualan tidak formal. Poland mempunyai perkara untuk menawarkan dari segi acara kebudayaan dan masakan yang lazat.

Membuat kawan-kawan tidak pernah lama! Dan kehidupan adalah tidak bernilai hidup tanpa mereka.

WSPiA

Program MBA berlangsung selama dua semester, mendapat 60 ECTS dan membawa kepada mengemukakan projek MBA. Keseluruhannya, akan ada empat modul lima hari (dua dalam setiap semester). Berikut adalah apa yang anda akan belajar:

 • Tingkah laku pengguna
 • Rantaian Bekalan Model
 • Kewangan korporat
 • Membuat keputusan
 • Perancangan strategik
 • Ekonomi Pengurusan
 • Strategi Perniagaan Antarabangsa
 • Kepimpinan dalam Perniagaan
 • pemasaran
 • Penjenamaan dan Inovasi
 • Pengurusan Rantaian Bekalan Projek
 • Isu-isu Perundangan dalam Perniagaan
 • Rundingan Perniagaan
 • Kewarganegaraan Korporat
 • Pengurusan Rantaian Bekalan, IT dan Logistik
 • MBA Seminar

Selain itu, penceramah jemputan ceramah akan memperkayakan setiap modul.

Kita beri perhatian kepada pemilihan pensyarah. Tiga kriteria menonjol sebagai yang paling penting bagi kami. Pensyarah perlu memahami apa pendekatan individu kepada seseorang peserta bermakna. Selain itu, mereka perlu bertindak secara berkesan kepada pemahaman ini. Pendekatan individu melibatkan peserta motivasi untuk menggunakan pengetahuan dan kecekapan yang diperolehi dalam amalan. Maya dan Mesoamerika lain tahu roda tetapi tidak membuat sebarang penggunaan dalam pengeluaran dan pengangkutan. Sudah tentu, kawasan pergunungan dan kekurangan haiwan sesuai boleh mengambil kira kekurangan ini imaginasi, tetapi pengulangan yang tidak wajar daripada patters sedia ada memainkan peranan juga. Kami akan mengajar anda bagaimana untuk menilai kekangan dan mengubah keadaan dan bukannya tunduk kepada mereka.

Kriteria lain adalah pemahaman yang pensyarah jelas berapa banyak teori dia / dia harus memasukkan ke dalam arahan dia / beliau. Semua orang menyedari bahawa kira-kira yang betul adalah penting di sini. Akhir sekali, di kalangan pensyarah bukan sahaja ahli-ahli fakulti kami tetapi juga melawat profesor / pakar. Ijazah kanan pengantarabangsaan adalah kriteria penting ketiga.

Pendaftaran

Prosedur kemasukan adalah pantas dan mudah. Di sini ia menjelaskan langkah demi langkah. Anda mengumpul dokumen-dokumen berikut dalam format elektronik:

 • Borang yang telah lengkap (diterima daripada kami atau dijana melalui web-laman web kami),
 • Salinan BA / BSc diploma anda bersama-sama dengan transkrip, yang
 • Salinan ID rasmi anda.

Jika diploma dan transkrip anda tidak dikeluarkan di Poland, Bahasa Inggeris, Jerman, Rusia atau Ukraine, anda akan mempunyai untuk menghantar terjemahan yang diberi kuasa mereka.

Kami tidak meminta anda untuk membuktikan penguasaan bahasa Inggeris anda. Kami mengambil ia untuk diberikan bahawa anda sedar akan hakikat bahawa MBA kajian diajar dalam bahasa Inggeris dan bahasa Inggeris secara lisan dan bertulis anda harus cukup baik untuk melengkapkan pengajian dengan jayanya. Sila ambil perhatian bahawa semasa prosedur kemasukan kami menjalankan pemeriksaan perintah calon Bahasa Inggeris. Jawatankuasa Kemasukan biasanya membuat keputusannya dalam satu atau dua minggu. Setelah mengambil keputusan yang positif, anda sedang menghantar surat penerimaan, Kaedah-kaedah dan peraturan-peraturan Pengajian, perjanjian dengan sekolah dan jadual modul.

Kami tidak mengenakan bayaran permohonan. Anda hanya menghantar dokumen permohonan anda dan menunggu untuk keputusan kami. Jika kita perlu menjelaskan beberapa perkara, kami akan menghubungi anda. Setelah diterima, anda akan menjadi sebahagian daripada keluarga besar - sebuah persatuan orang-orang yang walaupun menghargai kepentingan belajar kira-kira 24 kaedah penjanaan keuntungan, 12 cara untuk menjadi pemimpin perniagaan yang besar atau 7 langkah-langkah untuk kejayaan profesional anda, berminat bukan sahaja kecekapan tetapi juga memahami mengapa proses tertentu berada di sana, mengapa perkara disusun dengan cara ini dan tidak yang lain, dan bagaimana seseorang Mei dan benar-benar harus membangunkan dia / bakat beliau dan memenuhi dia / destinasinya.

Yuran Pengajian MBA

Seluruh yuran tuisyen program MBA berjumlah 16.000 PLN (yang bersamaan dengan kira-kira 4400 USD atau EUR 4000). Anda boleh membayar dalam dua ansuran sebanyak 8000 PLN (2200 USD atau EUR 2000 setiap satu). Bayaran boleh dibuat melalui pindahan bank di Poland Zloty (PLN), euro (EUR) atau dolar Amerika Syarikat (USD). Yuran penyertaan adalah 400 PLN (kira-kira 110 USD atau 100 EUR) yang perlu dibayar bersama-sama dengan yuran pengajian (or ansuran pertama daripada yuran pengajian).

MBA
Program taught in:
English
This course is Online & Campus Combined
Start Date
Apr. 2019
Duration
Sambilan
Sepenuh masa
Price
4,400 USD
By locations
By date
Start Date
Apr. 2019
Application deadline

Apr. 2019

Location
Application deadline
End Date