Read the Official Description

Masyarakat hari ini sedang berkembang pada kadar yang stabil. Setiap hari, masalah dan cabaran yang berbeza muncul, membuat pembangunan syarikat-syarikat jalan yang tidak menentu. Dalam usaha untuk mengembangkan dan menyumbang kepada kemajuan di dunia, perusahaan perlu memberikan penyelesaian baru kepada pasaran dan budaya perniagaan, tidak pernah mengabaikan tujuan sebenar mana-mana masyarakat: untuk menyumbang kepada kebaikan bersama.

Objektif Full-Time Sarjana Pentadbiran Perniagaan adalah untuk memberi kuasa setiap peserta dengan kemahiran kepimpinan yang tinggi dalam konteks antarabangsa dan pelbagai budaya. Pelajar akan memperolehi pengetahuan dan kecekapan tentang pentadbiran perniagaan, perundingan serta penilaian syarikat, dengan ini dapat menggunakan kemahiran yang diperolehi mereka dalam keadaan sebenar.

Ini UCAM Full-Time MBA telah terutamanya direka untuk orang yang mempunyai keinginan untuk memajukan kerjaya mereka dalam bidang perniagaan dan membuat keputusan.

Sasaran teras Program ini Master adalah graduan universiti antarabangsa dan Sepanyol dari pelbagai latar belakang akademik seperti undang-undang, komunikasi, kejuruteraan, seni, kesihatan, pemakanan, runcit atau aktiviti fizikal, berjuang untuk mendapatkan pengetahuan lanjutan dalam bidang pentadbiran perniagaan, penilaian dan perundingan serta pengurusan am, penggubalan strategi dan perancangan kapasiti.

Bagi graduan yang mempunyai pengalaman dalam bidang ini, MBA akan menjadi satu peluang untuk menyegarkan pengetahuan mereka dan menambah perspektif baru untuk tumpuan mereka berdasarkan objektif dan nilai-nilai yang program tersebut mencerminkan.

Pelajar perlu bersedia untuk bekerja dan berkaitan dengan rakan-rakan dari negara-negara yang berbeza, budaya dan latar belakang dalam persekitaran yang pelbagai budaya yang menggambarkan dunia globalisasi kita ini. Sepenuh Masa MBA memberi tumpuan kepada orang-orang yang bersedia untuk memimpin, menyumbang kepada manusia dan melibatkan diri dalam pembangunan mampan sosial dan ekonomi. Pelajar intrinsik perlu ingin menjadi pemimpin empati dan etika yang meletakkan usaha yang ikhlas ke dalam projek-projek yang mereka terlibat dalam. Selain itu, bakal graduan harus mampu bekerja keras dan memberi inspirasi kepada orang lain sebagai contoh, menunjukkan semangat berpasukan dan bersemangat untuk membantu orang lain berjaya dalam usaha mereka.

Program taught in:
English
Spanish (Spain)

See 2 more programs offered by UCAM Universidad Católica San Antonio de Murcia »

This course is Campus based
Start Date
Sept. 2019
Okt. 2019
Duration
Sepenuh masa
Price
8,900 EUR
8900 € bukan EU Warganegara
By locations
By date
Start Date
Okt. 2019
Application deadline
Start Date
Sept. 2019
Application deadline

Sept. 2019

Location
Application deadline
End Date

Okt. 2019

Location
Application deadline
End Date