Mba kepimpinan global

Universidad Francisco De Vitoria

Penerangan Program

Baca keterangan rasmi

Mba kepimpinan global

Universidad Francisco De Vitoria

Pada masa ini Global Network of Universities menghidangkan lebih dari 20,000 pelajar termasuk lebih 2,000 pelajar siswazah dan alumni lebih daripada 50,000 pemimpin. 500 kuliah fakulti sepenuh masa dan menjalankan penyelidikan. Pusat-pusat penyelidikan terkini menawarkan pendidikan eksekutif dan penyelidikan ilmiah yang digunakan dalam bidang keusahawanan, tadbir urus korporat, perniagaan keluarga, tanggungjawab sosial, pembiayaan mikro, perusahaan kecil dan sederhana, serta logistik antarabangsa, pengurusan pelancongan, pengurusan media dan komunikasi, alam sekitar pengurusan, ramalan ekonomi dan industri, piawaian ekonomi dan kewangan antarabangsa, kepimpinan dan etika.

MBA Global Leadership berusaha untuk menanamkan sikap perniagaan baru di kalangan pelajar kami, mewujudkan pemimpin yang mahir, seimbang dan mempunyai penglihatan dengan integriti. Korporat hari ini perlu menguasai dunia perniagaan perubahan berterusan dan cabaran baru.

Cabaran kritikal semasa untuk kejayaan termasuk visi, globalisasi, kesesuaian, teknologi, kepimpinan dan etika. Dan sementara program MBA tradisional memberi tumpuan terutamanya kepada memberi pemimpin masa depan alat dan teknik terbaik untuk menangani cabaran ini, percepatan perubahan membawa kepada keperluan yang semakin mendesak untuk memperkuat semua bidang keupayaan manusia, termasuk kepimpinan dan dimensi etika.


MBA Global Leadership mengajar pelajar memahami impak teknologi baru dan mencipta semula amalan perniagaan. Kami memupuk pembangunan yang seimbang dalam kemahiran perniagaan, pemikiran kepimpinan dan kelakuan beretika untuk meningkatkan keberkesanan individu, pasukan, dan kawasan korporat: Amerika Syarikat, Eropah dan Amerika Latin. Program ini memulakan tempoh empat bulan pertama di Amerika Syarikat. Tempoh empat bulan kedua diajar di Amerika Latin dan tempoh empat bulan ketiga diajar di Eropah. Perjalanan lapangan kerja tiga minggu ke Asia akan diadakan di Manila.

This school offers programs in:
  • English
Tempoh & Harga
This course is Lokasi Kampus
Start Date
Tarikh mula
Sept. 2019
Duration
Tempoh
Sepenuh masa
Locations
Sepanyol - Madrid, Community of Madrid
Tarikh mula : Sept. 2019
Tarikh tutup permohonan Permintaan Maklumat
Tarikh akhir Permintaan Maklumat
Dates
Sept. 2019
Sepanyol - Madrid, Community of Madrid
Tarikh tutup permohonan Permintaan Maklumat
Tarikh akhir Permintaan Maklumat