Mba global

Umum

Penerangan Program

Kami MBA Global adalah satu program lepasan ijazah sepenuh masa yang memberikan pandangan ke beberapa kawasan yang terbaru dan paling inovatif pengurusan perniagaan, dan memberi tumpuan khusus kepada pelajar latihan untuk menghargai, menerima dan menyesuaikan diri dengan persekitaran perniagaan dan budaya yang berbeza, menyediakan mereka untuk seumur hidup keputusan membuat dan kepimpinan.

Dengan matlamat untuk mendapat pembelajaran yang lebih pantas, yang terlibat dan relevan, komuniti akademik di SP Jain telah merombak program Global MBA untuk memberi tumpuan kepada pembangunan sifat-sifat seperti kepintaran global, kreativiti dan inovasi, kerja berpasukan, membuat keputusan dan komunikasi kemahiran, tanpa menjejaskan pengetahuan teknikal.

Baru program Global MBA termasuk beberapa tambahan baru dan inovatif termasuk sistem talian penyesuaian pembelajaran, satu bentuk dicampur penyampaian kursus dan pengkhususan canggih baru dalam Pengurusan Consulting. Perbankan Pelaburan dan Pengurusan Kekayaan akan ditawarkan sebagai Global Finance, manakala pengkhususan lain dalam Logistik Global dan Rantaian Bekalan, Teknologi Maklumat dan Pemasaran Kontemporari terus ditawarkan.

Global MBA Sorotan

  • 12 bulan kursus pasca ijazah sepenuh masa
  • Untuk profesional dengan lebih daripada 3 tahun pengalaman kerja
  • Peringkat di kalangan program MBA terkemuka di dunia oleh Forbes (2013-2014) dan Financial Times (2011 & 2012)
  • Kurikulum baru dan lebih baik memberi tumpuan kepada meningkatkan pekerjaan anda dalam suasana yang global
  • Komponen pembelajaran jangka pra mengurangkan masa kelas menghabiskan pembelajaran "komponen konsep" mencipta masa untuk berbentuk aplikasi kepada pembelajaran kampus
  • Ijazah Australia
  • Perkhidmatan Kerjaya Pejabat di 4 negara
  • Diiktiraf oleh ABEST21, Jepun

PROSES KEMASUKAN

Oleh kerana ini adalah satu program lepasan ijazah, ijazah Sarjana, calon sudah mesti seorang graduan universiti untuk memohon. Keutamaan diberikan kepada mereka yang mempunyai kelayakan lepasan ijazah tambahan yang berkaitan.

Calon mesti mempunyai sekurang-kurangnya tiga tahun pengalaman kerja sepenuh masa.

Calon-calon mestilah tamat pendidikan menengah mereka dalam bahasa Inggeris. Jika perlu, calon mungkin perlu memberi kenyataan yang diberi kuasa mengesahkan ini.

Tarikh Akhir Kemaskini Mac 2020

Biasiswa Keystone

Terokai pilihan yang ditawarkan oleh biasiswa kami

Latar Belakang Pusat Pengajian

SP Jain is accredited by the Tertiary Education Quality and Standards Agency (TEQSA), Australia. At the end of the program, students are conferred with an Australian degree. This greatly enhances the ... Baca lebih lanjut

SP Jain is accredited by the Tertiary Education Quality and Standards Agency (TEQSA), Australia. At the end of the program, students are conferred with an Australian degree. This greatly enhances the international acceptance of the degree, thereby giving impetus to higher education and careers, globally. Baca Ringkas
Singapura , Sydney + 1 Lagi Kurang