Mba fleksibel

Umum

Penerangan Program

A MBA fleksibel yang membolehkan anda untuk mencipta masa depan anda.

The University of Baltimore mempunyai sejarah yang panjang yang mempunyai program perniagaan yang membolehkan profesional sibuk untuk juga mencapai matlamat pendidikan mereka ketika tinggal kehidupan seharian mereka.

Mendaftar dalam program UB MBA membolehkan anda untuk memilih:

  • berapa cepat anda mahu untuk melengkapkan ijazah anda;
  • bagaimana anda mahu mengambil kelas anda (bilik darjah tradisional, dalam talian atau kedua-duanya);
  • berapa banyak kelas pada sesi atau semester anda mahu mengambil;
  • pengkhususan atau anda anda boleh membina satu adat yang sesuai dengan matlamat kerjaya anda.

Apakah fleksibel MBA?

A fleksibel MBA memberi manfaat kepada profesional yang bekerja. Program UB MBA direka supaya anda boleh bersilang kedua-dua kehidupan peribadi anda dengan kehidupan akademik anda.

Banyak program MBA sepenuh masa dan kohort berasaskan, yang tidak selalunya mudah untuk pekerja profesional. Program UB MBA adalah fleksibel. Pelajar boleh memilih untuk mendedikasikan semua masa mereka untuk memperoleh ijazah mereka dengan pergi sepenuh masa - atau mereka boleh memilih untuk bekerja dan mengambil kelas, sambilan.

Apa yang membuat UB MBA-'flexible '?

Semua kelas UB MBA diajar pada waktu petang (bermula pada pukul 6 petang) jadi ia membuatkan ia mudah untuk anda untuk sampai ke kelas di kampus jika anda lebih suka kursus muka-ke-muka.

UB MBA menawarkan 50 peratus daripada kursus kami dalam talian (semua keperluan program teras yang diperlukan adalah dalam talian). kursus dalam talian kami diajar dalam format yang tak segerak, jadi walaupun anda berada dalam zon masa yang berbeza anda boleh menyiapkan tugasan anda atau mengambil peperiksaan anda.

Anda boleh membuat keputusan jika anda mahu mengambil kursus sambilan atau sepenuh masa - ia adalah semua terpulang kepada anda. Anda tidak perlu memberitahu sesiapa. Pilih pengkhususan atau menyesuaikan elektif anda untuk meningkatkan kerjaya anda dan membantu anda mencapai matlamat peribadi anda.

Kami mempunyai sesuatu yang kita suka untuk memanggil keperluan "fleksibel Core" bagi pelajar yang cenderung untuk bersandar kepada korporat-side atau mempunyai pemikiran keusahawanan. Kursus-kursus teras yang boleh disesuaikan untuk memenuhi matlamat kerjaya anda.

Beberapa kursus-kursus yang ditawarkan dalam 7 minggu "menggigit-saiz" format. Jenis-jenis kursus sebenarnya meningkatkan pembelajaran pelajar, terutamanya dalam talian, dan membolehkan anda untuk mendapatkan pengetahuan yang anda perlukan untuk bergerak ke peringkat seterusnya dalam program ini.

Apakah faedah? Anda berada dalam kawalan hari anda dan mempunyai fleksibiliti untuk membuat keputusan apa jenis persekitaran pembelajaran yang bekerja untuk anda.

Anda akan mempunyai fakulti sepenuh masa yang tahu bagaimana untuk mengajar profesional yang bekerja, dan menyediakan pengalaman praktikal dalam senario perniagaan. Selain itu kami menyewa profesional perniagaan untuk mengajar kursus dan membawa kepakaran mereka dalam kursus-kursus khusus.

Tarikh Akhir Kemaskini Dis 2016

Latar Belakang Pusat Pengajian

The University of Baltimore provides innovative education in business, public affairs, the applied liberal arts and sciences, and law to serve the needs of a diverse population in an urban setting.

The University of Baltimore provides innovative education in business, public affairs, the applied liberal arts and sciences, and law to serve the needs of a diverse population in an urban setting. Baca Ringkas