MBA Eksekutif telah selesai selama dua tahun dan secara fleksibel dihantar pada hujung minggu yang panjang untuk menampung komitmen kerja. Program ini mengumpulkan para pengurus dari pelbagai organisasi sektor swasta, awam dan sukarela, yang membolehkan anda belajar dan berkongsi pengalaman dengan pelbagai profesional perniagaan.

Unsur-unsur yang berasaskan kerja dalam program ini memberi manfaat pembelajaran dan organisasi, menangani isu-isu sebenar dan menambah nilai penting kepada organisasi yang menggaji, serta perkembangan peribadi dan pengurusan anda.

Apa yang anda akan belajar


Semua peserta yang belajar MBA Hull, sama ada penuh atau separuh masa, mengambil kesempatan daripada pendekatan tematik yang sama, mencerminkan sifat holistik program. Terdapat beberapa perbezaan kecil untuk program Eksekutif untuk menampung keperluan peserta sambilan.

Unsur pembangunan peribadi dan profesional bukanlah galas kredit, tetapi kemahiran profesional dikembangkan sepanjang kursus. Di tempat modul pilihan, peserta akan mempunyai peluang untuk meningkatkan keupayaan dalam kepemimpinan dan mengubah atau mengembangkan pemahaman pakar dalam logistik dan rantaian penawaran atau pengurusan sektor awam.

MBA eksekutif di luar negara


MBA Eksekutif kami juga dihantar masuk

  • Bahrain dan Oman
  • Hong Kong dan Singapura

Peserta di lokasi-lokasi ini boleh belajar di dalam negara dan masih mendapat program yang diiktiraf di peringkat global dan kepakaran fakulti kami yang terkenal di peringkat antarabangsa. Program ini disampaikan oleh kakitangan dari Sekolah Perniagaan dan difasilitasi oleh agen yang berpusat di setiap lokasi. Disokong sepenuhnya oleh sekolah, ejen-ejen ini membolehkan kita mengekalkan kualiti tinggi program MBA.

Program diajar dalam:
English

Lihat 1 lagi program yang ditawarkan oleh Hull University Business School »

Kursus ini Lokasi Kampus
Start Date
Ogo 2019
Duration
Sambilan
Ikut lokasi
Ikut tarikh
Start Date
Ogo 2019
Tarikh tutup permohonan

Ogo 2019

Location
Tarikh tutup permohonan
End Date