Mba Eksekutif

Cardiff Metropolitan University

Penerangan Program

Baca keterangan rasmi

Mba Eksekutif

Cardiff Metropolitan University

MBA Eksekutif di Cardiff Metropolitan University adalah program separuh masa selama dua tahun untuk pengurus berpengalaman dan menawarkan pelajar keahlian bersekutu Chartered Pengurus Institute (CMI). Pendekatan yang sangat praktikal dan berorientasikan tindakan yang menggabungkan input modular intensif dalam blok hujung minggu dengan projek-projek perniagaan sebenar dan sokongan tutorial dekat.

Malam Eksekutif MBA Terbuka berlaku; pertengahan Mac, Mid Jun dan awal September.

Kandungan Kursus

MBA Eksekutif dalam reka bentuk 'yang bertujuan untuk:

Menjadi berorientasikan tindakan - Reka bentuk program, dengan tugasan kerja berasaskan, cabaran kepimpinan - menghubungkan dengan pertubuhan-pertubuhan seperti Cabaran Wales dan Cardiff White Water - membantu anda memohon pembelajaran anda dan memastikan bahawa kebolehan anda berkembang, organisasi anda menuai manfaat.

Membina asas pengetahuan - Pada MBA Eksekutif kami membantu anda mengembangkan pengetahuan anda dari bawah ke atas melalui kursus-kursus teras yang menyegarkan kemahiran yang ada dan mendapatkan pemahaman anda tentang topik pengurusan utama.

Pembelajaran disesuaikan Tawaran - Suite kami lebih 40 elektif dari seluruh Universiti akan memberi anda peluang yang ideal untuk meluaskan pengalaman anda, memberi tumpuan kepada subjek kepentingan tertentu dan menyesuaikan MBA Eksekutif anda dengan keperluan khusus anda.

Menyediakan pendekatan hands-on - Sekolah kami mengambil pendekatan hands-on untuk topik pengurusan, menjemput pemimpin perniagaan dan pemikir dalam program untuk bekerja dengan anda pada kajian kes secara langsung yang membolehkan anda untuk menerokai industri baru dan menguji pendekatan baru.

Menawarkan fleksibiliti lengkap - MBA Eksekutif menawarkan fleksibiliti yang luar biasa; modul siap pada serba lengkap, blok. Program ini boleh diselesaikan dalam tempoh dua hingga lima tahun dengan pilihan untuk mengubah bilangan modul yang diambil setiap tahun untuk disesuaikan dengan gaya hidup anda, bekerja dan komitmen peribadi.

Memberi tumpuan kepada pembangunan kepimpinan - MBA Eksekutif menjurus kepada membangunkan pengetahuan anda tentang fungsi perniagaan dan interaksi mereka, dan untuk membina keupayaan anda untuk mengurus dan memimpin dalam keadaan organisasi yang kompleks. Ia sesuai sekali dengan lancar dengan yang sedia ada, portfolio yang berjaya kami kursus kepimpinan

Pekerjaan & Kerjaya

Ini MBA Eksekutif telah direka untuk menjadi sangat fleksibel dan untuk menghubungkan ke dalam kursus eksekutif yang sedia ada di CSM. Kredit dicapai pada kursus-kursus eksekutif lain boleh dipindahkan kepada MBA Eksekutif.

This school offers programs in:
  • English
Tempoh & Harga
This course is Lokasi Kampus
Start Date
Tarikh mula
Ogos. 2018
Duration
Tempoh
Sambilan
Price
Harga
12,995 GBP
Locations
United Kingdom - Cardiff, Wales
Tarikh mula: Ogos. 2018
Tarikh tutup permohonan Permintaan Maklumat
Tarikh akhir Permintaan Maklumat
Dates
Ogos. 2018
United Kingdom - Cardiff, Wales
Tarikh tutup permohonan Permintaan Maklumat
Tarikh akhir Permintaan Maklumat
Price
- Home / EU, 12,000 GBP - Antarabangsa (sepenuh masa)