Mba eksekutif

laSalle Barcelona MBA programs

Penerangan Program

Baca keterangan rasmi

Mba eksekutif

laSalle Barcelona MBA programs

Yang MBA Eksekutif adalah satu program yang direka untuk melatih pengurus profesional lebih 30 tahun dalam cabaran semasa pasukan global utama dalam persekitaran persaingan yang global. ijazah sarjana termasuk latihan 2 minggu di Silicon Valley, Amerika Syarikat.

Manusia itu adalah faktor utama untuk pembangunan Masters Program kami. Kami memilih pemohon kami mengikut kriteria kurikulum, berat ciri-ciri akademik, berfungsi, mengikut sektor dan geografi mereka, untuk memperkayakan pengalaman pembelajaran kolektif mereka.

EMBA

syarat-syarat permohonan di La Salle bertujuan untuk memilih calon yang paling sesuai untuk setiap program, memastikan kualiti yang tinggi komunikasi dan rangkaian di kalangan pelajar, yang merupakan sifat unik La Salle gaya pendidikan.

Masuk adalah sudah terbuka. Calon-calon digalakkan memohon secepat mungkin, memandangkan kemasukan bagi setiap program akademik akan ditutup sebaik sahaja tiada kekosongan ditinggalkan.

Harga dan Pembiayaan: Meminta maklumat. Kami akan gembira untuk menghantar memberkaskan yang mempunyai maklumat mengenai sumber kewangan, bank dan entiti bekerjasama.

Biasiswa dan Geran: Meminta maklumat. Kami akan gembira untuk menghantar Biasiswa dan Geran risalah.

This school offers programs in:
  • Sepanyol
Tempoh & Harga
This course is Lokasi Kampus
Start Date
Tarikh mula
Okt. 2019
Duration
Tempoh
15 
Sepenuh masa
Price
Harga
26,800 EUR
Locations
Sepanyol - Barcelona, Catalonia
Tarikh mula : Okt. 2019
Tarikh tutup permohonan Permintaan Maklumat
Tarikh akhir Permintaan Maklumat
Dates
Okt. 2019
Sepanyol - Barcelona, Catalonia
Tarikh tutup permohonan Permintaan Maklumat
Tarikh akhir Permintaan Maklumat