Mba eksekutif

Institute for Business and Public Administration, Bucharest (ASEBUSS)

Penerangan Program

Baca keterangan rasmi

Mba eksekutif

Institute for Business and Public Administration, Bucharest (ASEBUSS)

Perikatan akademik yang dihasilkan oleh ASEBUSS dan Kennesaw State University memanfaatkan kekuatan setiap program untuk manfaat pelajar dan fakulti.

Penyertaan dalam pengalaman akademik yang direka bersama ini menyiapkan pelajar kami untuk peranan kepimpinan dalam organisasi perniagaan esok.

Para peserta belajar untuk mengurus sempadan budaya, bahasa, teknologi dan geografi dengan bekerja di dalam pasukan pelajar antarabangsa untuk menyelesaikan pelbagai tugasan dan projek.

Peluang untuk belajar antara satu sama lain dan dari organisasi majikan masing-masing menyediakan pengalaman tangan yang tidak dapat ditemui dalam program EMBA yang lain.

Format:
Program separuh masa pasca siswazah. Dari bulan Oktober hingga Jun, kelas diadakan sekali seminggu, pada waktu bolak-balik Jumaat dan Sabtu. Jadual kelas membolehkan anda meneruskan kerjaya anda semasa belajar dan peluang untuk menggunakan kemahiran yang baru diperolehi segera di tempat kerja anda.

Kurikulum:

Menumpu kepada pengurusan umum, termasuk 14 disiplin yang berbeza. Kursus diajar sepenuhnya dalam bahasa Inggeris oleh profesor Romania dan Amerika menggunakan kaedah kajian kes. Kajian kes adalah Harvard Business School yang berlesen serta orang Romania untuk menyediakan anda untuk membuat keputusan perniagaan kritikal dan memimpin dengan penuh keyakinan.

Masa tinggal:

Kursus diadakan di Neptun oleh satu pasukan profesor dari Kennesaw State University, Atlanta.

Residensi Antarabangsa:

Satu minggu di Atlanta, pada tahun kedua - sebahagian daripada Program Pertukaran Antarabangsa. Pengalaman antarabangsa yang berharga, yang menawarkan pendedahan kepada amalan perniagaan global. Dihoskan oleh Kennesaw State University.

This school offers programs in:
  • English
Tempoh & Harga
This course is Lokasi Kampus
Start Date
Tarikh mula
Okt. 2019
Duration
Tempoh
Sepenuh masa
Price
Harga
2,000 EUR
Locations
Romania - Bucharest, Bucharest
Tarikh mula : Okt. 2019
Tarikh tutup permohonan Permintaan Maklumat
Tarikh akhir Permintaan Maklumat
Dates
Okt. 2019
Romania - Bucharest, Bucharest
Tarikh tutup permohonan Permintaan Maklumat
Tarikh akhir Permintaan Maklumat