Mba eksekutif

Umum

Penerangan Program

MBA Eksekutif (EMBA) direka khusus untuk para profesional berpengalaman yang mencari program dipercepat sambil mengekalkan kedudukan kepemimpinan semasa. Program EMBA menggunakan model kohort yang memudahkan pertukaran idea dan mempromosikan rangkaian profesional yang dilanjutkan.

Dengan menggunakan kaedah penyampaian program yang dicampur, pelajar hanya dikehendaki menghadiri dua kediaman akhir pekan setiap semester - baki kuliah selesai dalam talian. Semasa menghadiri pemanggilan di Virginia Beach, Virginia, pelajar menikmati penginapan mewah di Founders Inn & Spa. Penginapan dan makanan disertakan dengan residensi setiap semester.

Kemasukan yang kompetitif membawa kepada persekitaran pembelajaran yang unik di mana anda belajar dengan kohort pelajar yang bermotivasi dan pelbagai yang mewakili pelbagai bidang dan profesion. Program EMBA membataskan pendaftaran kepada tidak lebih daripada 20 orang pelajar setiap tahun. Kemasukan ke dalam program akan berlangsung hanya sekali setiap tahun pada bulan Mei.

Ciri-ciri Program Lain

 • Kajian dengan profesional berpengalaman
 • Pengalaman kerja profesional atau eksekutif minimum 10 tahun diperlukan
 • Bertemu pakar industri dan subjek
 • Belajar dari sarjana fakulti dan pengamal terkemuka
 • Memeriksa prinsip alkitabiah dengan aplikasi dunia nyata
 • Projek boleh disesuaikan untuk melengkapkan inisiatif kerja
 • Penekanan terhadap inovasi dan perkaitan global
 • Kursus Capstone membenarkan tahap keperibadian yang tinggi
  Residen semua termasuk
 • Pendaftaran bermula pada musim panas dengan residen Mei
Tarikh Akhir Kemaskini Sept. 2017

Latar Belakang Pusat Pengajian

Sekolah Kepimpinan Global Salah satu daripada lapan sekolah di Universiti Regent, graduan kerja sekolah untuk banyak syarikat Fortune 500 negara serta bukan keuntungan di sini dan di seluruh dunia. Pe ... Baca lebih lanjut

Sekolah Kepimpinan Global Salah satu daripada lapan sekolah di Universiti Regent, graduan kerja sekolah untuk banyak syarikat Fortune 500 negara serta bukan keuntungan di sini dan di seluruh dunia. Pelajar kami digalakkan untuk mengambil bahagian dalam persidangan antarabangsa yang menyediakan peluang persembahan serta rangkaian dengan pakar terkemuka. Misi Misi Universiti Regent menyediakan pendidikan lepasan dan sarjana yang cemerlang dari perspektif global, dalam bidang profetik untuk melengkapi para pemimpin Kristian untuk mengubah dunia dan menjadi pusat pemikiran dan tindakan Kristian. Visi Universiti Regent, melalui graduan dan aktiviti ilmiah kami, adalah untuk menyediakan kepimpinan Kristian dalam mengubah masyarakat dengan menegaskan dan mengajar prinsip-prinsip kebenaran, keadilan, dan cinta seperti yang dijelaskan dalam Kitab Suci, yang terkandung dalam orang Yesus Kristus dan membolehkan melalui kuasa Roh Kudus. Soli Deo Gloria. Baca Ringkas