Mba Eksekutif

Chapman University

Penerangan Program

Baca keterangan rasmi

Mba Eksekutif

Chapman University

Program Executive MBA (EMBA) di Universiti Chapman direka untuk profesional mencapai tinggi yang ingin mempunyai kesan positif kepada kerjaya dan organisasi mereka sekarang. Sebagai pelajar EMBA di Argyros School of Business, anda akan mendapat satu set luas kemahiran perniagaan dan pengurusan segar yang akan serta-merta memberi manfaat kepada organisasi anda dan meningkatkan nilai anda di pejabat.

Pelajar-pelajar kita membina asas yang kukuh dalam setiap disiplin utama perniagaan. Anda akan belajar strategi perniagaan yang berkesan, melibatkan diri dalam wacana kaya dengan rakan-rakan yang berpengalaman dan membangunkan kemahiran analitikal untuk menyelesaikan masalah perniagaan yang rumit. Fokus global yang kukuh dan fakulti pelajar yang berorientasikan yang cemerlang bergabung untuk memberikan pengalaman bilik darjah memuaskan, kerjasama.

Kerana kita tahu bahawa anda adalah profesional yang sibuk, kami menawarkan beberapa perkhidmatan untuk memudahkan kemajuan anda melalui program ini, termasuk penghantaran buku teks, makanan disediakan sebelum setiap kelas, sokongan teknikal untuk komputer riba, perkhidmatan tunjuk ajar percuma, dan satu-satu eksekutif kejurulatihan.

Kami menjemput anda untuk melibatkan diri dalam pengalaman Chapman EMBA dengan melawat kelas, dan bertemu pelajar dan fakulti. Saya bersedia untuk mengatur lawatan untuk anda atau menjawab apa-apa soalan yang anda mungkin ada.

This school offers programs in:
  • English


Tarikh Akhir Kemaskini April 22, 2017
Tempoh & Harga
This course is Lokasi Kampus
Start Date
Tarikh mula
Sept. 2018
Duration
Tempoh
21 
Sepenuh masa
Price
Harga
94,570 USD
Locations
Amerika Syarikat - Orange, California
Tarikh mula: Sept. 2018
Tarikh tutup permohonan Permintaan Maklumat
Tarikh akhir Permintaan Maklumat
Dates
Sept. 2018
Amerika Syarikat - Orange, California
Tarikh tutup permohonan Permintaan Maklumat
Tarikh akhir Permintaan Maklumat