mba eksekutif modular

Pan-Atlantic University - Lagos Business School (LBS)

Penerangan Program

Baca keterangan rasmi

mba eksekutif modular

Pan-Atlantic University - Lagos Business School (LBS)

Modular MBA Eksekutif

&nbsp

The Modular Eksekutif MBA program Lagos Business School adalah program intensif yang direka untuk profesional sibuk mencari pendidikan pengurusan kualiti yang menggabungkan fleksibiliti dengan latar belakang akademik yang kukuh.


Kami menyedari bahawa majikan hari ini memerlukan pengurus dengan julat yang luas kemahiran yang MBA menyediakan, dan perspektif pengurusan am kami memastikan persediaan yang cukup untuk peralihan yang berjaya ke tahap yang lebih tinggi tanggungjawab.


Kami telah menjadikan latihan kami lebih mudah untuk profesional dalam dan di luar Nigeria, jadi anda boleh tinggal di tempat kerja anda dengan memperoleh ijazah MBA anda. Struktur program Modular MBA Eksekutif juga membolehkan peserta segera memohon pembelajaran baru dengan pekerjaan mereka, dengan itu menambah nilai tidak terhingga kepada organisasi.


Program ini juga menawarkan manfaat tambahan untuk meningkatkan pemahaman perniagaan melalui gabungan unik projek-projek perundingan yang dilakukan dalam negara, dan modul antarabangsa yang ditawarkan oleh rakan-rakan institusi kami di Asia, Eropah dan Amerika. Kemahiran tempat kerja moden dibangunkan dan pengetahuan baru diperoleh untuk memenuhi keperluan organisasi semasa dan akan datang.


Program ini dianjurkan dalam dua sesi akademik. Setiap sesi bermula pada bulan September dan berjalan melalui hingga Julai. Kerja-kerja akademik akan dilakukan dalam enam modul dalam dan satu modul asing dalam tempoh dua tahun.

Sesyen Maklumat


Lawatan ke Lagos Business School, University Pan-Afrika adalah dialu-alukan semasa waktu bekerja. Sesi penerangan berkala juga diadakan pada hari Sabtu di Sekolah.Pada sesi maklumat, anda akan diberikan maklumat yang menyeluruh mengenai program Modular MBA Eksekutif dan persekitaran LBS yang ..

This school offers programs in:
  • English
Tempoh & Harga
This course is Lokasi Kampus
Start Date
Tarikh mula
Mac. 2019
Duration
Tempoh
Sambilan
Locations
Nigeria - Lagos, Lagos
Tarikh mula : Mac. 2019
Tarikh tutup permohonan Permintaan Maklumat
Tarikh akhir Permintaan Maklumat
Dates
Mac. 2019
Nigeria - Lagos, Lagos
Tarikh tutup permohonan Permintaan Maklumat
Tarikh akhir Permintaan Maklumat