Mba eksekutif hujung minggu

Greenwich School of Management

Penerangan Program

Baca keterangan rasmi

Mba eksekutif hujung minggu

Greenwich School of Management

MBA Eksekutif Weekend

Dalam beberapa tahun kebelakangan ini, ijazah MBA telah menjadi kelayakan akademik utama untuk pengurus. Akademi dan industrialis telah menyedari nilai ijazah dalam membangunkan kakitangan untuk menghadapi cabaran persekitaran perniagaan yang pesat berubah. Penyelidikan telah menunjukkan bahawa penganugerahan MBA membantu pembangunan peribadi para pengurus, serta mendapat manfaat kerjaya dan kehidupan profesional mereka.

Salah satu kekuatan program MBA kami ialah kepelbagaian latar belakang dan pengalaman ahli program. Pelbagai kemahiran dan pengetahuan fungsional, profesional dan vokasional yang dibawa oleh peserta ke program membolehkan fakulti kuliah menguji kesahihan konsep-konsep teori terhadap latar belakang yang kaya dengan pandangan peribadi dan organisasi.

Program ini menggalakkan individu dari semua lapisan masyarakat, dan dari semua latar belakang organisasi dan kerja. Jurutera, akauntan, pengamal undang-undang, mereka yang berpengalaman dan profesional teknikal yang lain, boleh mendapat manfaat daripada pengalaman MBA. Sesungguhnya program ini berakar umbi dalam kepercayaan bahawa semakin luas latar belakang ahli-ahli program dan pengalaman lebih membantu dalam proses pembelajaran.

Mod Kehadiran


Program MBA Eksekutif Universiti Plymouth di Greenwich School of Management boleh dikaji dengan kehadiran sambilan seperti berikut:

  • Eksekutif - 24 bulan (7 hujung minggu dan 3 hari Sabtu)

Program MBA Eksekutif mempunyai sepuluh kemungkinan pendaftaran setiap tahun

Laluan

Pengurusan MBA Eksekutif

MBA Eksekutif direka untuk mereka yang mempunyai pengalaman yang substansial dan yang kini memegang tanggungjawab pengurusan pertengahan atau kanan. Program ini adalah ahli interaktif dan kursus digalakkan untuk menghubungkan pembelajaran dengan aktiviti pengurusan semasa mereka. Program ini membina pengalaman yang ada dan bertujuan untuk membangunkan ahli kerjaya dalam pembangunan kerjaya dan sumbangan pengurusan strategik.

Falsafah utama program ini ialah pengurusan boleh diajar sebagai satu badan pengetahuan yang bersatu, yang boleh digunakan untuk mana-mana organisasi perniagaan.

Program ini bertujuan untuk membangunkan kemahiran analisis ahli kursus dalam konteks pengurusan. Kemahiran ini merangkumi pengetahuan, teknik dan amalan terbaik dalam pentadbiran perniagaan dan memberi tumpuan kepada pengenalan masalah dan penyelesaian masalah. Penekanan juga diletakkan pada hubungan antara masalah dan tugas pengurusan.


Pengurusan Perkhidmatan Kesihatan MBA Eksekutif

Pengurusan Perkhidmatan Kesihatan MBA Eksekutif bertujuan untuk membuat keputusan di sektor awam, swasta dan bukan keuntungan. Program ini menyediakan latihan pengurusan yang relevan dan kelayakan pasca siswazah yang dihormati kepada mereka yang mencari jawatan lebih senior dalam penjagaan kesihatan primer dan sekunder.

Program ini menggabungkan kajian pengurusan perkhidmatan kesihatan dan pengurusan am. Program ini membolehkan para profesional kesihatan untuk mendapatkan kemahiran yang diperlukan untuk mengurus perkhidmatan penjagaan kesihatan dengan cepat berubah dan semakin persekitaran seperti perniagaan.

This school offers programs in:
  • English
Tempoh & Harga
This course is Lokasi Kampus
Start Date
Tarikh mula
Ogos. 2019
Duration
Tempoh
24 
Sambilan
Locations
United Kingdom - London, England
Tarikh mula : Ogos. 2019
Tarikh tutup permohonan Permintaan Maklumat
Tarikh akhir Permintaan Maklumat
Dates
Ogos. 2019
United Kingdom - London, England
Tarikh tutup permohonan Permintaan Maklumat
Tarikh akhir Permintaan Maklumat