Mba eksekutif di singapore

Aalto Executive Education Academy Singapore

Penerangan Program

Baca keterangan rasmi

Mba eksekutif di singapore

Aalto Executive Education Academy Singapore

Aalto Executive MBA di Singapura

A Journey of Transformasi Kepimpinan

Program ini berdaftar dengan CPE

Aalto Eksekutif MBA (sebelum ini dikenali sebagai Helsinki School of Economics EMBA) adalah salah satu program Eksekutif MBA terkemuka di peringkat global. Ia memegang 'Triple Crown' daripada akreditasi - tiga akreditasi universiti yang paling dihormati, yang diberikan kepada hanya 0.5% daripada sekolah-sekolah perniagaan di dunia: AACSB, AMBA dan EQUIS - dan berada di kedudukan antara 100 program terbaik di dunia oleh Financial Times.

Aalto Akademi Pendidikan Eksekutif adalah anak syarikat Aalto University - sebuah universiti pelbagai disiplin inovatif dari Finland. Aalto University adalah produk hasil penggabungan antara tiga universiti terkemuka Finland dengan gabungan sejarah lebih daripada 300 tahun. Aalto Executive MBA mewakili piawaian yang tinggi dalam pendidikan Finland dan ia telah ditawarkan di Singapura sejak 1999.

Dari Ilmu Terkini Kemahiran Praktikal

The Aalto Eksekutif MBA Program Singapura direka sekitar empat bidang utama strategi, kepimpinan, kewangan, dan pemasaran, dengan memberi penekanan terhadap strategi dan kepimpinan dalam konteks global. Modul-modul yang disampaikan oleh fakulti bertaraf dunia dari Universiti Aalto dan sekolah-sekolah perniagaan terkenal di seluruh dunia. Selain daripada kelayakan akademik, mereka adalah guru cemerlang dan mempunyai pengalaman yang luas dengan pengurus peringkat kanan dalam organisasi antarabangsa.

The Aalto EMBA direka untuk memaksimumkan interaksi dan penyertaan. pendekatan ini memberi tumpuan kepada integrasi teori dan amalan dan diselaraskan untuk mengambil perbezaan dalam gaya pembelajaran kira. Pelbagai kaedah memudahkan pembelajaran, termasuk pembentangan, perbahasan kumpulan, kerja kes, peranan bermain, kuliah, kajian kes yang sebenar, dan pertemuan dengan pemimpin perniagaan.

Sertai Aalto Executive MBA di Singapura dan memulakan perjalanan anda Transformasi Kepimpinan.

Sebuah Pilihan yang lebih luas melalui Portfolio Global

The Aalto EMBA Program ditawarkan di tujuh lokasi: Singapura, Finland, Korea Selatan, Taiwan, Indonesia, Poland, dan Iran. Sehingga enam modul boleh diambil pada lain lokasi Aalto EE di Eropah, Asia atau Timur Tengah. Dua elektif Aalto Eksekutif Sidang Kemuncak dan beberapa lawatan sambil belajar elektif luar negara menyumbang kepada membangunkan kecekapan silang budaya.

This school offers programs in:
  • English
Tempoh & Harga
This course is Lokasi Kampus
Start Date
Tarikh mula
Ogos. 2019
Duration
Tempoh
18 - 20 
Sambilan
Price
Harga
71,250 SGD
SGD 71.250
Locations
Singapura - Singapore
Tarikh mula : Ogos. 2019
Tarikh tutup permohonan Permintaan Maklumat
Tarikh akhir Permintaan Maklumat
Dates
Ogos. 2019
Singapura - Singapore
Tarikh tutup permohonan Permintaan Maklumat
Tarikh akhir Permintaan Maklumat