Read the Official Description

12 bulan kami MBA Eksekutif Hospitaliti Pentadbiran dibina berasaskan pengalaman sebelumnya untuk memberi kuasa kepada pelajar dengan kombinasi unik kemahiran yang boleh dipasarkan bagi sektor hospitaliti.

Program ini adalah sangat peribadi, dan menyediakan peserta peluang khusus dan pasaran khusus yang ditawarkan oleh industri hospitaliti. Ia menarik profesional yang berpengalaman dan orang baru, artis dan ahli sains, ahli fikir dan berbuat, semua didorong oleh rasa harapan dan keinginan untuk perubahan.

Syarat Kemasukan

Ijazah sarjana muda
Untuk mendaftar dalam program ini, pelajar perlu telah mendapat ijazah sarjana muda yang diiktiraf (dalam mana-mana bidang).

GMAT (Pengurusan Siswazah Kemasukan Ujian)
Rata-GMAT termasuk bahagian-bahagian bertulis lisan, kuantitatif dan analisis.

Bahasa
Program tuan kita dihantar hanya dalam bahasa Inggeris dan perintah yang sangat baik bahasa tersebut expected.The berikut skor minimum diperlukan:

  • Ujian, berasaskan internet iBT TOEFL (Ujian Bahasa Inggeris sebagai bahasa asing): skor minimum 100. EHL-TOEFL Laporan Kod, yang akan disebutkan pada masa yang anda mengambil ujian, adalah 9090-02.
  • IELTS (International English Language Testing System) Modul Akademik: minimum band keseluruhan 7.

Nota: Jika anda telah bekerja atau belajar, dan mempunyai pengetahuan perniagaan yang baik Bahasa Inggeris anda boleh dikecualikan daripada menyediakan ujian Bahasa Inggeris. Anda tidak perlu bercakap bahasa lain dengan lancar.

Pengalaman kerja
Sekurang-kurangnya dua tahun pengalaman profesional tetap di peringkat penyeliaan / tanggungjawab diperlukan untuk memasuki program Master. Pengalaman kerja boleh dari mana-mana industri, tidak semestinya hospitaliti.

Umur minimum
Purata umur pelajar tuan kita adalah 30 tahun, minimum 25 oleh permulaan program ini.

Program taught in:
English
This course is Campus based
Start Date
Feb. 2020
Duration
Sepenuh masa
By locations
By date
Start Date
Feb. 2020
Application deadline

Feb. 2020

Location
Application deadline
End Date