Read the Official Description

MBA Eksekutif dalam Pengurusan ICT atau Utiliti

Adakah anda sedang mencari cabaran dan kerjaya peningkatan profesional? Kemudian dapatkan MBA Eksekutif anda, dalam Teknologi Maklumat dan Komunikasi (ICT) atau Pengurusan Utiliti, dan menjadi sebahagian daripada rangkaian kami!

MBA Eksekutif menyediakan peserta dengan kemahiran analisis, fungsian, dan interpersonal yang diperlukan untuk berjaya dalam ICT yang semakin kompleks dan global serta persekitaran perniagaan dan pengurusan Utiliti.

MBA Eksekutif dalam Pengurusan ICT atau Utiliti mewakili dalam keseluruhan 15 minggu kursus dengan 30 modul dan boleh disiapkan separuh masa sepenuh masa. Program ini dianjurkan dalam blok mingguan (Isnin hingga Sabtu), dengan setiap blok yang terdiri daripada dua modul. Separuh masa kelas ditumpukan kepada pemerolehan pengetahuan baru dalam bidang subjek yang berkenaan, manakala masa yang tinggal diperuntukkan kepada kerja praktikal dan kajian kes (dalam ICT atau Pengurusan Utiliti).


Bahasa arahan


Bahasa Inggeris adalah bahasa tunggal pengantar. Peserta dalam kursus iimt oleh itu memerlukan pengetahuan bahasa tersebut.


Peperiksaan


Setiap daripada 30 modul diikuti dengan peperiksaan bertulis atau lisan berdasarkan bahan yang dilindungi semasa kursus.


ECTS-Kredit


Dengan melengkapkan EMBA, pelajar menerima 90 Kredit ECTS termasuk Eksekutif Eksekutif Pentadbiran Perniagaan yang diiktiraf di peringkat antarabangsa dalam Pengurusan ICT atau Utiliti Universiti Fribourg.

kelebihan

  • Kandungan ICT dan Utiliti Komprehensif

Semua kursus mempunyai pandangan bersepadu mengenai Pengurusan ICT atau Utiliti. Dengan pensyarah saintifik dan ahli perniagaan keseimbangan antara pengetahuan teori dan kemahiran praktikal dijamin.

  • struktur program fleksibel

Kursus-kursus ini direka untuk membolehkan aktiviti dan kajian profesional yang selari. Struktur modular menawarkan reka bentuk pengajian individu dan fleksibel dari kursus sepenuh masa ke separuh masa.

  • persekitaran antarabangsa

Rangkaian profesor yang luas dan pakar ICT atau Utiliti yang terkemuka menawarkan peserta kursus latihan yang paling maju.

  • Rangkaian Perindustrian

Ahli fakulti dan peserta juga boleh membina rangkaian rakan sekerja. Menjadi sebahagian daripada iimt membolehkan rangkaian ditingkatkan pada 3 tahap: pelajar, pensyarah, dan institut dengan rangkaian alumni iimt.

  • Ijazah universiti

Melalui Ijazah Universiti yang dicapai, kajian anda akan diiktiraf di seluruh dunia.

  • Perkembangan kakitangan

Melalui kemahiran kepimpinan yang dipertingkatkan digabungkan dengan pengetahuan teori anda, anda akan memupuk perkembangan kakitangan anda dan mengukuhkan kemahiran pengurusan anda.

Program taught in:
English
This course is Campus based
Start Date
Feb. 2019
Duration
1 - 4 
Sambilan
Sepenuh masa
Price
- SCHOLARSCHIPS TIDAK TERSEDIA
By locations
By date
Start Date
Feb. 2019
Application deadline

Feb. 2019

Location
Application deadline
End Date