Mba Eksekutif (sambilan)

Rotterdam School of Management | Erasmus University

Penerangan Program

Baca keterangan rasmi

EFMD Equis Accredited
AACSB Accredited

Mba Eksekutif (sambilan)

Rotterdam School of Management | Erasmus University

Bagi pemimpin bergerak, memandu kerjaya anda lanjut di RSM.

Membina masa depan anda mengambil masa lebih daripada buzzwords dan kad perniagaan. Sebagai eksekutif meningkat, anda tahu apa yang kami maksudkan. Kejayaan mengambil idea-idea besar dan kepimpinan cerah. Ia mengambil mata kritikal dengan memberi tumpuan kepada membuat keputusan yang mampan yang mewujudkan nilai dalam jangka masa panjang. Ia mengambil masa rangkaian yang kuat profesional yang bersedia untuk mengambil langkah besar - dan tidak sabar-sabar untuk membantu anda membuat anda. Ini semua adalah nilai masa dihormati Belanda yang telah membina kerjaya yang cerah di seluruh dunia selama berabad-abad. Dan pada RSM, anda akan mendapat secara langsung daripada jenis pemikiran ini berharga - ia diterapkan ke dalam setiap aspek sambilan kami Eksekutif MBA, yang diajar dalam bahasa Inggeris, bahasa antarabangsa perniagaan. Ketahui bagaimana menggunakan nilai Belanda untuk pendidikan perniagaan antarabangsa di Eropah akan mengembangkan pengaruh anda dan memandu kerjaya anda lebih jauh daripada anda pernah berfikir mungkin. Itulah apa yang anda akan menemui di Rotterdam School of Management, Erasmus University.

PROGRAM SEKILAS PANDANG

Siapa program ini dimaksudkan? Individu yang berpotensi, berpengalaman, pertengahan kerjaya dengan keinginan untuk menggabungkan kerja dan belajar untuk meningkatkan peluang pengurusan mereka. Biasanya, pengurus dengan latar belakang antarabangsa, Ijazah Sarjana Muda (atau setara) dan sekurang-kurangnya empat tahun lepasan ijazah pengalaman profesional dan mahir dalam bahasa Inggeris. Apa keperluan yang dilaksanakan oleh peserta program? Peluang untuk terus membangunkan kemahiran pengurusan dalam persekitaran yang profesional dan mencabar bersama-sama dengan individu yang berfikiran sedar serta meningkatkan kemahiran kepimpinan mereka dan membangunkan rangkaian antarabangsa sebagai persediaan untuk peranan pengurusan kanan. Apakah peserta keluar dari program ini?

  • Ijazah Sarjana Pentadbiran Perniagaan dari salah satu sekolah perniagaan terkemuka di Eropah;
  • Satu program yang menggabungkan penglibatan dengan mudah beli dan kemungkinan untuk segera memohon dan merentas membaja pengetahuan perniagaan dan kemahiran yang baru mendapat;
  • Pembangunan kemahiran kepimpinan profesional tertanam sepanjang program;
  • Satu program pengurusan berakar umbi dalam kemampanan dan inovasi menyediakan asas untuk pembangunan berterusan perniagaan dan kepimpinan masyarakat.
This school offers programs in:
  • English


Tarikh Akhir Kemaskini November 8, 2017
Tempoh & Harga
This course is Lokasi Kampus
Start Date
Tarikh mula
Sept. 2018
Duration
Tempoh
22 
Sambilan
Price
Harga
49,000 EUR
Locations
Belanda - Rotterdam
Tarikh mula: Sept. 2018
Tarikh tutup permohonan Permintaan Maklumat
Tarikh akhir Permintaan Maklumat
Dates
Sept. 2018
Belanda - Rotterdam
Tarikh tutup permohonan Permintaan Maklumat
Tarikh akhir Permintaan Maklumat