Baca keterangan rasmi

Manhattan

Frank G. Zarb Sekolah Perniagaan kini menawarkan program MBA hibrid dipercepatkan di tengah-tengah bandar. Terletak di Lenox Hill 130 East 77th Street, program ini menawarkan kemudahan akses kepada profesional yang bekerja di New York City yang ingin mendapatkan Zarb MBA.

Ini hibrid MBA program kohort 38-45 kredit dalam pengurusan perniagaan strategik atau pengurusan penjagaan kesihatan strategik yang menyeluruh ke arah profesional yang bekerja dan boleh disiapkan dalam masa 28 bulan. Format hibrid kurikulum menggabungkan kursus dihantar kelas dan menerusi talian membolehkan mudah untuk dimasuki dan penjadualan fleksibiliti. Lebih separuh daripada jumlah kredit yang disampaikan secara dalam talian manakala kelas di tapak dijadual kembali ke belakang, satu malam seminggu.

Pemohon mestilah mempunyai sekurang-kurangnya tiga tahun pengalaman profesional. Dalam beberapa kes, berdasarkan sejarah akademik dan profesional anda, GMAT boleh diketepikan.

Memohon kini dalam Zarb MBA dalam program Manhattan dan mengambil kerjaya profesional anda ke tahap yang baru kejayaan.

2015 MBA KEDUDUKAN TOP 100 Jurutera Kewangan 2014 Poets dan Quants TOP 100 MBA Programs

MBA di Manhattan Kurikulum

Program ini terdiri daripada enam unit: Keperluan Residency; Kecekapan teras; Core maju; kursus tumpuan; dan kursus Capstone itu.

Program diajar dalam:
English

Lihat 16 lagi program yang ditawarkan oleh HOFSTRA UNIVERSITY »

This course is Online & Campus Combined
Start Date
Sept. 2019
Duration
28 
Sambilan
Ikut lokasi
Ikut tarikh
Start Date
Sept. 2019
Tarikh tutup permohonan

Sept. 2019

Location
Tarikh tutup permohonan
End Date