Read the Official Description

Program ijazah Pengurusan Komunikasi direka untuk menawarkan peluang-peluang pembelajaran yang meningkatkan kemahiran dan kecekapan profesional yang bekerja dalam bidang pemasaran, media atau komunikasi. Reka bentuk berpegang teguh kepada perniagaan harian serta disiplin komunikasi yang paling biasanya diamalkan dalam organisasi (swasta / awam) yang beroperasi di peringkat antarabangsa dan / atau di peringkat global.

Sepanjang program ini, pelajar akan mempelajari kemahiran yang membantu mereka menjadi kaunselor yang dipercayai dan profesional dalam komuniti masing-masing. Pendekatan amali dengan membeli-pembelajaran intensif bertujuan untuk memberi pelajar asas yang kukuh di atas yang mereka boleh membina kerjaya mereka dan tumbuh menjadi pemimpin dalam bidang mereka.

Profil Program Ijazah dalam Pengurusan Komunikasi

Apa yang membuat program yang berbeza?

  • pendekatan praktikal untuk pembelajaran - pembelajaran dengan melakukan dan bekerja
  • Fleksibiliti dalam kajian: petang dan hujung minggu pengajaran, tempoh intensif, kajian jarak
  • Kemungkinan untuk memperibadikan kajian.

program ijazah ini direka untuk menawarkan peluang-peluang pembelajaran yang relevan yang berkaitan dengan perniagaan sehari-hari serta disiplin komunikasi yang paling biasanya diamalkan dalam organisasi yang beroperasi di peringkat antarabangsa dalam pasaran global. Pendekatan praktikal dengan membeli-pembelajaran intensif bertujuan untuk memberi pelajar asas yang kukuh di atas yang mereka boleh membina kerjaya mereka dan tumbuh menjadi pemimpin dalam bidang mereka.

hasil pembelajaran utama Program Ijazah

Matlamat program ijazah adalah untuk mendalami pengurusan komunikasi dan kepimpinan kemahiran yang diperlukan dalam bidang komunikasi dalam tetapan antarabangsa dan global. Sepanjang program ini, pelajar akan mempelajari kemahiran yang membantu mereka menjadi kaunselor yang dipercayai dan profesional dalam komuniti masing-masing.

Pertumbuhan profesional

Setelah tamat pengajian, pelajar mendapat ijazah dipanggil Master diiktiraf di peringkat antarabangsa Pentadbiran Perniagaan dengan pengkhususan dalam Pengurusan Komunikasi.

penawaran semester Seimbang

Kurikulum program ini telah direka untuk mencerminkan perniagaan setiap hari setakat yang mungkin tanpa melupakan disiplin akademik yang diperlukan dan ketegasan. Kajian telah dibahagikan kepada semester supaya pelajar mempunyai pilihan entiti yang menggunakan pelbagai peralatan maya serta entiti yang mengandungi tempoh kajian intensif.

Kelayakan untuk memohon kepada tahap tahap Master program memerlukan: yang ini Sarjana Muda (atau lebih tinggi) Ijazah dalam bidang yang setaraf dan sekurang-kurangnya tiga tahun (36 bulan) pengalaman kerja yang relevan untuk siap selepas memuktamadkan Sarjana Muda.

Pengalaman kerja

Apa-apa pengalaman kerja hendaklah diperolehi tidak lewat daripada 31 Julai 2017 bagi tempoh permohonan musim bunga. sijil Kerja mesti mempunyai permulaan dan tarikh akhir pekerjaan dan huraian kerja ringkas. Jika pemohon telah bekerja sambilan, sijil kerja mesti jelas menyatakan bilangan jam kerja sebulan. kerja sambilan akan ditukar menjadi setara sepenuh masa seperti yang 150 jam atau 20 hari kerja penuh (sekurang-kurangnya 7 jam setiap hari) sesuai dengan satu bulan kerja. Pengalaman kerja tidak perlu dilakukan secara berterusan atau diperolehi bekerja untuk majikan yang sama. Pengalaman kerja hanya akan diterima jika ia disahkan oleh suatu perakuan yang disediakan oleh majikan.

Keusahawanan akan diterima sebagai pengalaman kerja jika pemohon boleh mengemukakan sijil yang membuktikan bahawa dia sedang atau telah dilindungi di bawah skim YEL atau pencen MYEL berkanun untuk usahawan. Tiada tempoh penempatan kerja amali atau pembelajaran on-the-job termasuk dalam ijazah digunakan untuk memohon akan dikira untuk pengalaman kerja. khidmat negara tentera atau bukan tentera atau cuti penjagaan kanak-kanak tidak akan dikira ke arah pengalaman kerja. Jumlah mata pengalaman kerja diberikan untuk hubungan pekerjaan serentak tidak boleh melebihi jumlah yang diberikan untuk pekerjaan sepenuh masa. Mereka yang memohon dengan kelayakan selesai di luar Finland perlu mengemukakan sijil kerja oleh 31 Jan, 2017 pada 15:00.

Tuisyen 9500 E
Pelajar penginapan (inc. Air dan elektrik) 300 E / bulan
Makanan 150-250 E / bulan
pengangkutan 50 E / bulan
Program taught in:
English

See 2 more programs offered by Haaga-Helia University of Applied Sciences »

This course is Campus based
Start Date
Ogos. 2019
Duration
3 - 4 
Sambilan
Price
9,500 EUR
setiap tahun.
By locations
By date
Start Date
Ogos. 2019
Application deadline

Ogos. 2019

Location
Application deadline
End Date