Mba Dalam Pengurusan Dalam Industri Tenaga Elektrik

Международная школа бизнеса Финансового Университета при Правительстве РФ

Penerangan Program

Baca keterangan rasmi

Mba Dalam Pengurusan Dalam Industri Tenaga Elektrik

Международная школа бизнеса Финансового Университета при Правительстве РФ

Pusat latihan NP "Majlis Pasaran" dan Sekolah Antarabangsa Perniagaan Universiti Kewangan di bawah Kerajaan Persekutuan Rusia menjemput anda untuk mengambil bahagian dalam program ini: "Sarjana Pentadbiran Perniagaan" (MBA) "Pengurusan dalam Industri Electric Power" Program menyediakan: Komputersektor KASIH elektrik: kemahiran pengurusan Meningkatkan pengurusan atasan dan pakar-pakar, pembentukan pandangan menyeluruh dan sistematik mereka terhadap pengurusan industri.Pelajar: gambaran lengkap mengenai pengurusan perniagaan, di dalam aktiviti-aktiviti mereka sendiri dan juga semua bahagian lain dalam industri tenaga. sovetKebaikan dan keunikan program ini:

  • Pertama, integriti dan relevan dalam program Rusia Sarjana Pentadbiran Perniagaan (MBA) »untuk eksekutif dan pengurus kanan dalam industri tenaga.
  • Persekitaran pembelajaran perniagaan yang unik, di mana menimba ilmu dan kemahiran para pemimpin sektor elektrik sahaja.
  • Pengajar program - pakar-pakar yang mempunyai pengalaman praktikal dalam industri tenaga, pengawal selia, pengurus dan pekerja peserta pasaran elektrik, termasuk Kementerian Tenaga Persekutuan Rusia, FTS, FAS, NP"Majlis Pasaran" ATS, MEI SUM ...
  • Pengetahuan perniagaan, pengurusan, tatatertib profesional oleh guru-guru yang membawa Pusat Pengajian Antarabangsa Perniagaan Universiti Kewangan -. Pemimpin dalam pendidikan perniagaan di negara ini
  • Sistem latihan mempunyai jadual modular yang membolehkan pendengar untuk meneruskan aktiviti kerja dan mengaplikasi pengetahuan dan kemahiran mereka dalam amalan.
  • Latihan dijalankan dengan penggunaan teknologi berasaskan kes yang membolehkan anda untuk menggunakan pengetahuan dan kemahiran dalam karya itu. Program kes disediakan berdasarkan contoh sebenar syarikat Rusia dan asing.
  • Kos program MBA termasuk latihan Rusia dan asing.
  • Tesis pendengar akan setia kepada yang menyelesaikan salah satu masalah sebenar syarikat-syarikat tenaga Rusia akan menjadi mercu tanda graduan MBA.
  • Semasa kelas latihan dan master, peserta program akan berkenalan dengan pemimpin-pemimpin industri elektrik dan pihak berkuasa.
. 684,000 Rubles: tempoh latihan MBA 2 tahun Bayaran Mula tarikh 16 November 2015. Format latihan modular..(VAT dikecualikan) Bayaran untuk latihan membuat bayaran tunggal untuk seluruh tempoh pengajian, semester atau secara ansuran sama rata. Bahasa: Rusia.
This school offers programs in:
  • Russian
Tempoh & Harga
This course is Lokasi Kampus
Start Date
Tarikh mula
Nov. 2018
Duration
Tempoh
Sambilan
Price
Harga
684,000 RUB
Locations
Rusia - Moscow, Moskva
Tarikh mula : Nov. 2018
Tarikh tutup permohonan Permintaan Maklumat
Tarikh akhir Permintaan Maklumat
Dates
Nov. 2018
Rusia - Moscow, Moskva
Tarikh tutup permohonan Permintaan Maklumat
Tarikh akhir Permintaan Maklumat