Read the Official Description

Bagaimanakah MBA Minyak dan Gas belajar?

Bermula pada bulan September, Oil & Gas MBA diserahkan 100% oleh pembelajaran jarak jauh dalam talian lebih 24 bulan dan boleh didapati di seluruh dunia. Kursus ini direka bentuk dengan teliti dan dihantar supaya anda boleh mempercepatkan pembangunan profesional anda tanpa perlu berhenti seketika kerjaya anda, mengambil tempoh masa yang lama dari kerja atau perjalanan anda untuk kelas yang jauh. Tiada kuliah atau seminar untuk menghadiri secara fizikal - selagi anda boleh mengakses internet, portal pembelajaran dalam talian Universiti Middlesex menyediakan akses kepada bertulis, audio dan kandungan video. Ia juga menguruskan interaksi kumpulan, rangkaian rakan sebaya dan sokongan tutorial menggunakan pelbagai alat e-pembelajaran. Sebagai seorang pelajar kursus ini, anda akan menerima buku teks elektronik percuma bagi setiap modul.

Siapakah MBA Minyak dan Gas untuk?

Mungkin anda ingin menjadi lebih berkesan dalam peranan pengurusan semasa anda, atau melibatkan diri di peringkat yang lebih tinggi. Mungkin anda ingin meluaskan kemahiran pengurusan anda menetapkan atau meneroka bidang baru pengkhususan. Mungkin anda salah seorang daripada ramai profesional, seperti ahli geologi, jurutera, penganalisis dan lain-lain, mencari untuk merasmikan tahun pengetahuan industri teknikal dan pengalaman, dan mengembangkan pengetahuan pengurusan anda dan kecekapan.

Apa motivasi anda, pendekatan akademik yang ketat, fakulti yang berpengalaman, rakan-rakan pelajar yang terlibat di peringkat antarabangsa dan persekitaran pembelajaran dalam talian terbukti Minyak & Gas MBA akan membantu anda merealisasikan potensi kepimpinan anda dan mempercepatkan kerjaya anda.

Program taught in:
English

See 1 more programs offered by Middlesex University London »

This course is Campus based
Start Date
Ogos. 2019
Duration
Sambilan
Price
16,000 GBP
yuran Antarabangsa: £ 16,000
By locations
By date
Start Date
Ogos. 2019
Application deadline
Start Date
Ogos. 2019
Application deadline

Ogos. 2019

Location
Application deadline
End Date
Location
Application deadline
End Date