Mba antarabangsa

FIA – Fundação Instituto de Administração

Penerangan Program

Baca keterangan rasmi

Mba antarabangsa

FIA – Fundação Instituto de Administração

PENGAJIAN DAN RANGKAIAN PILIHAN

Program ini bersepadu oleh pelajar dari Brazil dan luar negara, termasuk pengurus berpengalaman, purata umur 32 dan 8 tahun pengalaman pengurusan untuk bertukar-tukar dalam kelas dan kajian kes. Sasarannya adalah untuk mengarang kelas dibentuk oleh gabungan pelajar dari Eropah, Asia dan Amerika dari pelbagai industri dan latar belakang, membolehkan pertukaran berharga pengalaman. Semua pengajaran dalam Bahasa Inggeris, dan sehingga 30 peserta dipilih mengikut setiap keupayaan one's untuk menganalisis dan bertukar-tukar pengalaman profesional, konsep baru, budaya tersendiri dan komitmen yang tinggi kepada pembelajaran dan rasa ingin tahu intelektual. FIA Antarabangsa MBA MBA Antarabangsa ditawarkan dalam tiga pilihan yang berbeza:

  • Pilihan Parti MBA Antarabangsa
    Kelas bertemu pada petang Jumaat dan Sabtu setiap 15 hari sepanjang 20 bulan, dengan lawatan belajar antarabangsa selama seminggu ke Vanderbilt University dan Lembah Silicon.
  • Pilihan MBA Antarabangsa - Pengajian Global
    Kelas-kelas bermesyuarat pada petang Jumaat dan Sabtu setiap 15 hari sepanjang 12 bulan, diikuti dalam 10 bulan akan datang oleh 3 pencerobohan antarabangsa di China, Eropah, India atau Amerika Syarikat (Vanderbilt University atau Silicon Valley). Satu projek perundingan kehidupan sebenar dijalankan oleh pasukan pelajar semasa bahagian kedua program ini.
  • Pilihan MBA Sepenuh Masa Antarabangsa
    Kelas-kelas bertemu setiap minggu pada hari Rabu dan Khamis dan pada hari Jumaat petang dan Sabtu setiap 15 hari sepanjang 12 bulan, dengan lawatan belajar antarabangsa satu minggu ke Vanderbilt University dan Lembah Silicon.
This school offers programs in:
  • English
Tempoh & Harga
This course is Lokasi Kampus
Start Date
Tarikh mula
Mac. 2019
Duration
Tempoh
12 - 20 
Sambilan
Sepenuh masa
Locations
Brazil - São Paulo, State of São Paulo
Tarikh mula : Mac. 2019
Tarikh tutup permohonan Permintaan Maklumat
Tarikh akhir Permintaan Maklumat
Dates
Mac. 2019
Brazil - São Paulo, State of São Paulo
Tarikh tutup permohonan Permintaan Maklumat
Tarikh akhir Permintaan Maklumat