MBA

Program MBA Eksekutif di Syarikat University United menggabungkan teori dan pelajar amalan yang membolehkan untuk menggunakan segala ilmu yang telah dipelajari. Pelajar juga dapat bekerja pada latihan atau pekerjaan yang berkaitan dengan bidang pengajian mereka, manakala di sekolah, dengan menggunakan CPT mereka. Program ini menggabungkan pelajar sebahagian besarnya antarabangsa dengan pelajar tempatan membolehkan kedua-dua kumpulan pelajar peluang untuk berkongsi pengalaman kerja mereka yang pelbagai.

Amerika Syarikat University terletak di indah San Diego, California. USU merupakan sebuah universiti bertaraf dunia, yang menawarkan kedua-dua kelas dalam talian dan pembelajaran di kampus. Terdapat beratus-ratus perniagaan dan syarikat-syarikat tempatan yang menawarkan pelajar dan peluang graduan untuk pengalaman dunia sebenar, penyelidikan semasa belajar atau pekerjaan selepas tamat pengajian. Kami menunjukkan dedikasi kami kepada pelajar-pelajar kita melalui saiz kelas kecil yang memastikan tiada pelajar yang ketinggalan. Kami mengekalkan kadar tuisyen mampu milik yang menjadikan pendidikan diakses. San Diego adalah rumah kepada badan pelajar yang pelbagai yang menggalakkan keterangkuman dan pemahaman di dalam kelas, masyarakat, dan dunia. University US hanya beberapa minit dari pantai yang indah dan mempunyai sepanjang tahun iklim hampir sempurna. Mendapatkan ijazah anda boleh menyeronokkan di Universiti Amerika Syarikat.

Pelajar memperolehi pemahaman yang luas tentang bidang fungsian perniagaan (kewangan dan perakaunan, pemasaran, sumber manusia, teknologi maklumat), serta membangunkan kemahiran kepimpinan mereka melalui kursus-kursus dalam tingkah laku organisasi, undang-undang perniagaan dan etika, pengurusan antarabangsa / global, perancangan strategik dan perubahan organisasi dan inovasi.

Yang sedia ada: Hybrid: online dengan dua kali penduduk bulan

saiz kelas purata: 8 - 10 pelajar

Masa untuk menyelesaikan: 36 kredit semester / 4 semester / 18 bulan

Pemindahan: Maksimum 6 unit

Kos:

 • Pelajar Antarabangsa: $ 675,00 bagi setiap kredit
  • Kira-kira $ 6,075.00 setiap semester + bayaran yang dikenakan
</ul><img class="image-element" src="//www.masterstudies.com/element_db/19/19243_7.jpg" alt="" title=""/><p><strong>Keperluan Program:</strong></p>

Pelajar yang belum selesai ijazah sarjana muda dalam perniagaan mesti melengkapkan BUS 440. BUS 440 Analisis Data dan Membuat Keputusan untuk Pengurus (Dahulu MGT 301)

Struktur Kursus:

36 kredit; 12 kursus teras, termasuk padang Capstone akhir.

Syarat Kemasukan

 • Borang permohonan yang lengkap
 • $ 100 Bayaran permohonan
 • Salinan transkrip rasmi; diterjemahkan & dinilai oleh sebuah agensi NACES diluluskan
 • Bukti Inggeris; IELTS minimum 6.0+; TOEFL minimum 61+
 • Pengisytiharan & dokumen sokongan kewangan
 • Salinan pasport dengan gambar
 • Penyata tujuan
 • 2.5 GPA minimum

Kursus CPT pilihan: MGMT 999

CPT ditakrifkan sebagai "alternatif kerja / belajar, latihan, pendidikan koperasi, atau apa-apa jenis latihan yang diperlukan atau praktikum yang ditawarkan oleh majikan penaja melalui perjanjian kerjasama dengan sekolah." Oleh itu, CPT untuk pelajar F-1 adalah bertujuan untuk memberikan pengalaman kerja di Amerika Syarikat pada situasi di mana kerja yang berfungsi sebagai sebahagian daripada program akademik pelajar. CPT mesti menjadi pekerjaan yang mungkin tidak melambatkan penyiapan program akademik.

CPT ditawarkan sebagai kursus 0,5 kredit setiap 8 sesi minggu. Kos untuk MGT 999 perjalanan setiap sesi adalah $ 337,50 atau $$ 675 setiap semester. Pelajar perlu memohon CPT sebelum bermulanya sesi.

Program diajar dalam:
 • English

Lihat 2 lagi program yang ditawarkan oleh Boutique Universities Consortium »

Kursus ini Dalam Talian & Kampus Digabungkan
Start Date
Duration
18 
Price
6,075 USD
Pelajar Antarabangsa: ~ $ 6,075.00 setiap semester + bayaran yang dikenakan
Ikut lokasi
Ikut tarikh
Start Date
Sep 2020
Tarikh tutup permohonan
Start Date
Sep 2020
Tarikh tutup permohonan
Start Date
Tarikh tutup permohonan
Start Date
Tarikh tutup permohonan
Start Date
Tarikh tutup permohonan
Start Date
Tarikh tutup permohonan
Location
Tarikh tutup permohonan
End Date
Location
Tarikh tutup permohonan
End Date
Location
Tarikh tutup permohonan
End Date

Sep 2020

Location
Tarikh tutup permohonan
End Date
Location
Tarikh tutup permohonan
End Date