Read the Official Description

hasil Program EMBA:

Kursus-kursus yang UBIS EMBA ditawarkan pada sebelah malam untuk profesional dan program kerja memberikan pelajar peluang untuk mempunyai pendidikan perniagaan digunakan dalam persekitaran pembelajaran yang dinamik, pelbagai budaya. Program ini bukan sahaja meningkatkan keupayaan membuat keputusan pelajar dengan menyediakan satu asas perniagaan berfungsi, ia juga meningkatkan analisis, komunikasi, dan kemahiran teknologi. An EMBA dari UBIS memberikan anda kemahiran yang diperlukan untuk mengambil pengurusan peringkat pertengahan hingga kanan dan jawatan eksekutif dalam dunia korporat. Graduan kita akan mempunyai keyakinan untuk meneruskan kerjaya dalam kedudukan kuasa dalam sektor swasta, dalam pentadbiran awam, organisasi antarabangsa atau organisasi bukan kerajaan.

Struktur Program:

Untuk menerima Sarjana Eksekutif Pentadbiran Perniagaan (EMBA), pelajar mesti mendapat 48 jam kredit semester yang sama dengan 16 kursus, termasuk tesis, lebih 15 bulan untuk pengajian sepenuh masa. Kajian merangkumi kursus Awal (30 jam kredit), ditambah Kursus Siswazah (48 jam kredit).

Profil beberapa Profesor kami:

Bekas DG di Pommery, LVMH Switzerland; Bekas Naib Presiden - Timur Tengah & Afrika pada PepsiCola Antarabangsa; Pengasas dan Rakan Kongsi Urusan di O plc; Bekas Ketua WWF Berita Perkhidmatan / Pengurus Komunikasi, WWF Antarabangsa.

Dokumen Diperlukan Memohon (KLIK DI SINI):

1) Lengkapkan permohonan (termasuk dokumen sokongan di bawah)

2) Menghantar transkrip anda rasmi disahkan universiti (transkrip akhir gred dan hidup) dan satu salinan diploma universiti rasmi anda. Ini termasuk transkrip rasmi untuk semua universiti yang dihadiri. 

3) Satu salinan CV / Resume anda dan / atau perakuan kerja yang memperincikan pencapaian profesional anda

4) Pelajar yang memerlukan visa pelajar Swiss untuk kajian dalam tanah, juga perlu mengemukakan dokumen-dokumen berikut, yang dikehendaki oleh pihak berkuasa Switzerland, sebagai tambahan kepada, perkara 2 yang disenaraikan di atas.

  • Penyata Bank yang menunjukkan sekurang-kurangnya CHF9'000 atau yang setaraf
  • Salinan pasport yang sah
  • Kajian Pelan yang menunjukkan mengapa pelajar memilih Switzerland, mengapa Geneva, mengapa UBIS, apa yang pelajar itu merancang untuk belajar, berapa lama ia akan mengambil masa, apa ijazah (s) pelajar yang berhasrat untuk mencapai, dan rancangan pelajar untuk meninggalkan Switzerland selepas menamatkan / beliau pelajaran 

 5) TOEFL atau lain-lain rasmi keputusan peperiksaan penempatan English (Jika sekolah anda sebelum ini tidak pernah dalam Bahasa Inggeris atau bukan penutur asli bahasa Inggeris). Mempunyai semua keputusan diserahkan kepada pejabat kami secara terus daripada agensi ujian. 

6) Membayar yuran pemprosesan permohonan CHF 100 yang tidak akan dikembalikan

Nota: Salinan dokumen permohonan dan sokongan boleh dihantar melalui e-mel kepada: admissions@ubis-geneva.ch, diikuti dengan asal melalui pos.

Program taught in:
English

See 1 more programs offered by University of Business and International Studies Geneva (UBIS) »

This course is Campus based
Start Date
Feb. 2020
Duration
12 - 24 
Sambilan
Price
2,200 CHF
setiap kursus
By locations
By date
Start Date
Feb. 2020
Application deadline

Feb. 2020

Location
Application deadline
End Date