Read the Official Description

Mewujudkan pemimpin yang bertanggungjawab

The MaastrichtMBA adalah dua tahun sambilan program MBA Eksekutif yang memberi tumpuan kepada kepimpinan yang bertanggungjawab. Dalam konteks ini, kita secara aktif merangsang anda untuk membangunkan kemahiran untuk memimpin diri sendiri, pasukan anda dan organisasi anda. Dengan menjadi lebih sedar tentang motivasi peribadi, nilai, kualiti, kelemahan, pandangan kepimpinan anda dan cabaran anda mendapat gambaran yang lebih mendalam dan lebih baik ke dalam kemahiran anda sendiri dan keupayaan, yang membolehkan anda untuk membangunkan gaya kepimpinan yang sahih dan bertanggungjawab semasa program kami .

Utama dalam pembelajaran

Menjadi sebahagian daripada keluarga MaastrichtMBA kami menyediakan anda dengan jaminan yang kukuh dari segi kualiti. The MaastrichtMBA yang diiktiraf oleh badan-badan jaminan kualiti antarabangsa yang terkemuka: AACSB, EQUIS dan AMBA. Ini yang dipanggil Akreditasi Crown Triple mengesahkan kualiti tinggi penyelidikan dan pendidikan kita, dan menjamin nilai optimum diploma anda. Hanya 1% daripada semua sekolah perniagaan di seluruh dunia boleh membuat tuntutan status Triple Crown!

Kami mengambil ia peribadi

Dalam MaastrichtMBA kita mengambil pendekatan yang sangat peribadi untuk pembelajaran dengan Maastricht University yang terkenal Masalah Pembelajaran Berasaskan pedagogi yang membawa kami. Dalam kumpulan kecil kami mencabar anda untuk secara interaktif memperoleh pengetahuan dan kemahiran yang memudahkan pantulan pada pengalaman kerja yang pelbagai peserta. Dengan berkongsi dan mencerminkan pengalaman ini anda membuat wawasan baru yang bermakna bersama-sama.

direka untuk profesional

The MaastrichtMBA cuba untuk menampung profesional yang bekerja dengan cara yang terbaik mungkin. Ini adalah mengapa program yang direka dalam format modular dengan empat minggu pendidikan setiap tahun, dengan kelas dari Isnin hingga Jumaat. Inilah sebabnya mengapa kami meminta komitmen purata masa 15 hingga 20 jam seminggu. Ini juga mengapa anda dibenarkan untuk menyebarkan jumlah beban kajian anda ke atas sekurang-kurangnya dua dan maksimum empat tahun.

Maastricht: Meet Eropah

Maastricht adalah yang tersayang untuk perasaan yang keintiman: ia padat, mudah untuk mengemudi, dan segala-galanya adalah dalam jarak berjalan kaki. Ia terletak di tengah-tengah yang EU-rantau 4 juta orang yang tinggal di 3 negara dan bertutur dalam 4 bahasa. Tenaga yang ini menjana menyebabkan benar-benar antarabangsa Univercity yang pecah dengan kreativiti, penyelidik dan pencipta. Bertemu Maastricht dan anda akan bertemu Eropah, agak literal juga! Anda boleh sampai ke Brussels dalam masa kurang daripada 1 jam, Amsterdam dalam 2, Paris dan Frankfurt dalam 3, dan London dalam masa 4 jam.

keperluan kemasukan

  • Ijazah Sarjana Muda atau setaraf - Sekurang-kurangnya 5 tahun pengalaman profesional - Kemahiran dalam bahasa Inggeris

Tempoh & Harga

  • Tarikh mula: September 2016 atau Februari 2017
  • Tempoh: 24 bulan
  • Harga: € 28,500
  • Tamat masa: 1 Jun 2016 (bermula pada bulan September 2016) atau November 1, 2016 (bermula pada bulan Februari 2017)
  • Place: Maastricht, Belanda
Program taught in:
English
This course is Campus based
Start Date
Sept. 2019
Feb. 2020
Duration
24 
Sambilan
Price
28,500 EUR
By locations
By date
Start Date
Sept. 2019
Application deadline
Start Date
Feb. 2020
Application deadline

Sept. 2019

Location
Application deadline
End Date

Feb. 2020

Location
Application deadline
End Date