MBA

Umum

Penerangan Program

Kami Program MBA telah direka untuk membangunkan pengetahuan dan kemahiran yang diperlukan untuk beroperasi di peringkat tinggi peranan perniagaan profesional dalam pelbagai organisasi.

Kami lama reputasi untuk pendidikan perniagaan dan pautan majikan yang sangat baik, memberi peluang untuk kajian Tuan-tahap dalam persekitaran yang menyokong dan profesional-fokus.

Yuran kursus kami untuk MBA bagi sesi akademik 2016/17 akan dikeluarkan dalam masa terdekat. Kebaikan MBA Kursus ini memberi kesempatan kepada para peserta bukan sahaja mengukuhkan perniagaan pemahaman teori dan praktikal teori dan konsep, tetapi juga untuk menggunakan ilmu yang melalui projek berasaskan kerja utama.

Di samping itu, semua peserta ditawarkan sejumlah besar mentor profesional untuk menyokong pembangunan akademik dan kerjaya mereka dalam pelajaran.

Struktur

Dalam kedua-dua istilah pertama pengajian, peserta mengenai MBA kursus kami akan mengkaji pelbagai modul teras, termasuk Kepimpinan dan Pembangunan Profesional.

Dalam jangka masa akhir, calon-calon yang akan memilih dari pelbagai pilihan dan melaksanakan modul Penyelidikan Perniagaan untuk menyediakan mereka untuk projek kerja berasaskan.

Jumlah penilaian kredit: 180

Prasyarat

Calon dijangka mengadakan ijazah kepujian yang baik (dalam kes MBA Kewangan, ini perlu mempunyai kewangan termasuk).

Permohonan dari calon-calon yang mempunyai pengalaman profesional yang luas yang menunjukkan potensi akademik akan dipertimbangkan.

Sekiranya permohonan antarabangsa, kita memerlukan IELTS 6.0, tanpa komponen di bawah 5.5.

Penilaian

Modul dinilai oleh pelbagai cara, termasuk esei, laporan, peperiksaan ghaib dan projek-projek berasaskan kerja.

Tarikh Akhir Kemaskini Okt 2015

Biasiswa Keystone

Terokai pilihan yang ditawarkan oleh biasiswa kami

Latar Belakang Pusat Pengajian

When you choose Leeds Trinity University, you choose a university renowned for teaching excellence, highly employable graduates and high student satisfaction. We’re committed to offering a personalise ... Baca lebih lanjut

When you choose Leeds Trinity University, you choose a university renowned for teaching excellence, highly employable graduates and high student satisfaction. We’re committed to offering a personalised student experience, in a friendly and supportive environment that will allow you to thrive. Baca Ringkas