MBA

Umum

Penerangan Program

Mendapati MBA di London dengan tempoh dua minggu belajar intensif di New York *

Berpusat di tengah-tengah London, program MBA yang mengubah hidup kami menawarkan lulusan peluang untuk mencapai kelayakan pengurusan antarabangsa, dengan masa belajar di New York * dan Glasgow.

  • Mempelajari MBA di London dengan harga £ 10,000
  • Kos termasuk tempoh pengajian intensif selama dua minggu di New York * dan kajian lanjut di Glasgow
  • Menghadiri kelas master dari para pemimpin perniagaan yang berpusat di London

Dihantar oleh GCU London , sebahagian daripada Glasgow Caledonian University, MBA sepenuh masa telah direka dengan komitmen terhadap Good Common dan Prinsip-prinsip PBB bagi Pendidikan Pengurusan Bertanggungjawab (PRME), yang berusaha untuk membantu mewujudkan dunia yang lebih baik dan lebih adil.

GCU London menarik graduan cemerlang, dari seluruh dunia, dan menawarkan pengalaman pelajar yang tidak dapat ditandingi dan kebolehpasaran antarabangsa.

MBA unik kami direka dengan keperluan perniagaan antarabangsa dan masyarakat, membantu membina kemahiran, pengetahuan, dan pengalaman yang diperlukan untuk menjadi pemimpin yang berjaya dan bertanggungjawab dalam peranan pengurusan di semua sektor.

*Tertakluk kepada terma dan syarat.

Pemohon hendaklah mempunyai ijazah Sarjana Muda pada tahap 2.2 atau setaraf; IELTS 6. Tiada pengalaman kerja terdahulu diperlukan.

Butiran Kursus

  • Klasifikasi: MBA
  • Durasi Kursus: 1 Tahun
  • Tarikh Mula Kursus: September
  • Mod Kursus: Sepenuh Masa
  • Kawasan Subjek: Perniagaan dan Pengurusan
  • Lokasi: GCU London
Tarikh Akhir Kemaskini Mac 2019

Latar Belakang Pusat Pengajian

GCU London is a professional postgraduate university campus of Glasgow Caledonian University (GCU), located in an ultra-modern environment in the heart of London. Situated in Spitalfields, one of Lond ... Baca lebih lanjut

GCU London is a professional postgraduate university campus of Glasgow Caledonian University (GCU), located in an ultra-modern environment in the heart of London. Situated in Spitalfields, one of London’s most attractive locations, GCU London is in proximity to the capitals globally recognised financial and fashion industries. The campus offers a range of MBA and courses, high quality teaching and links with international businesses. GCU London provides students with an enriching and diverse learning experience underpinned by a vibrant international, intellectual and cultural life. We attract students from over 56 countries, from a range of backgrounds from all corners of the world. Baca Ringkas