MBASTUDIES

Pembelajaran jarak jauh MBA dalam Teknologi Maklumat di Jerman 2020/2021

MBA adalah oleh jauh dan jauh ijazah yang paling berjaya abad ke-20. Lihatlah statistik Amerika. Tahap pertama telah tidak diberikan sehingga 1900. Menjelang akhir abad ke-20 ia mempunyai bahagian pasaran 27% daripada semua graduan ijazah diberikan.

Bidang teknologi maklumat memberi tumpuan kepada penciptaan, menyimpan, menghantar, memproses dan mendapatkan semula data elektronik. Pengajian boleh mengajar pelajar tentang pelbagai jenis aplikasi serta beberapa kemahiran seperti pengaturcaraan.

Pendidikan jarak jauh atau pembelajaran jarak jauh adalah satu cara untuk menyampaikan pendidikan dan pengajaran, sering secara individu, kepada pelajar-pelajar yang tidak hadir secara fizikal di kampus.

Jerman, secara rasminya Republik Persekutuan Jerman, adalah sebuah republik persekutuan berparlimen di barat-tengah Eropah. Negara ini terdiri daripada 16 negeri-negeri, dan modal dan bandar terbesar ialah Berlin.

Pembelajaran jarak jauh MBA dalam Teknologi Maklumat di Jerman

2 Hasil dalam Teknologi Maklumat, Jerman, Pembelajaran jarak jauh Filter

MBA dalam Pengurusan Teknologi Maklumat

Schiller International University - Florida, Heidelberg, Madrid, Paris
MBA
Okt 2020
<
Sepenuh Masa
English
Kampus
Online

Program MBA dalam Pengurusan Teknologi Maklumat direka untuk memenuhi permintaan pasaran yang semakin meningkat untuk profesional pengurusan IT. Pelajar mesti melengkapkan sej ...

Baca lebih lanjut

MBA dalam Pengurusan Teknologi Maklumat ONLINE

Schiller International University - Florida, Heidelberg, Madrid, Paris
MBA
<
Sepenuh Masa
<
15 bulan
English
Online

Program Pengurusan MBA Teknologi Maklumat direka untuk memenuhi permintaan pasaran yang semakin meningkat bagi para profesional pengurusan IT.

Baca lebih lanjut