MBASTUDIES

Pembelajaran jarak jauh MBA dalam Sistem Maklumat di Mauritius 2020

MBA (Sarjana Pentadbiran Perniagaan) adalah ijazah lanjutan yang dianugerahkan kepada pelajar yang telah menguasai kajian perniagaan. Darjah MBA adalah dianggap salah satu yang paling berprestij dan dicari darjah di dunia.

MBA dalam bidang Sistem Maklumat atau Sistem Maklumat Pengurusan adalah program ijazah yang luas yang memudahkan pendidikan untuk semua pengurus projek akan datang dan mereka yang bekerja dan berurusan dengan sistem MIS setiap hari.

Pendidikan jarak jauh atau pembelajaran jarak jauh adalah satu cara untuk menyampaikan pendidikan dan pengajaran, sering secara individu, kepada pelajar-pelajar yang tidak hadir secara fizikal di kampus.

Mauritius, secara rasmi Republik Mauritius adalah sebuah negara kepulauan di Lautan Hindi kira-kira 2,000 kilometer di luar pantai tenggara benua Afrika.

Pembelajaran jarak jauh MBA dalam Sistem Maklumat di Mauritius

2 Hasil dalam Sistem Maklumat, Mauritius, Pembelajaran jarak jauh Filter

Unicaf University (ZM)
MBA
<
Sepenuh masa
<
Sambilan
English
Kampus
Online

Dalam talian dan melalui Disokong Open Learning Syarat Kemasukan kemasukan biasa ke program Sarjana memerlukan ijazah Sarjana Muda yang diiktiraf Pemohon dengan Ijazah yang be ...

Baca lebih lanjut

MBA Eksekutif ISG EPITA Pengurusan Transformasi Digital

IONISx
EMBA
<
Sambilan
<
18 bulan
Perancis
Online

Program MBA Eksekutif ISG EPITA Pengurusan transformasi digital bertujuan untuk pengurus dan pengurus masa depan yang, sebagai tambahan kepada kemahiran profesional mereka dal ...

Baca lebih lanjut