MBASTUDIES.COM.MY

67 Terbaik Sambilan MBA di Sepanyol

Pelajar sering tertanya-tanya sama ada keputusan mereka untuk melangkah keluar dari dunia korporat dan memulakan MBA mahal bijak. Sehingga baru-baru ini, bahagian yang paling sukar daripada MBA telah semakin diterima oleh sekolah perniagaan terkemuka. Mempunyai MBA adalah bersamaan antara dua dan setengah dan empat tahun pengalaman Kedudukan tambahan. Ia adalah pada masa-masa seperti ini yang anda sedar nilai sebenar MBA.

Individu yang telah memperoleh ijazah sarjana muda dan ingin meningkatkan lagi pengetahuan dan latihan mereka boleh memilih untuk mendapatkan Ijazah Sarjana Pentadbiran Perniagaan, atau MBA. MBA adalah program dua tahun yang boleh membantu menyediakan graduan untuk kerjaya dalam kepimpinan dan pengurusan dalam dunia perniagaan.

Sepanyol, secara rasmi Kerajaan Sepanyol, adalah sebuah negeri yang berdaulat dan negara anggota Kesatuan Eropah. Ia terletak di Semenanjung Iberia di barat daya Eropah. Universiti Sepanyol mengawal akses kepada darjah mereka sendiri dan mereka menetapkan yuran pengajian. Mereka juga boleh menawarkan ijazah lanjutan tidak rasmi. Ibu kota Madrid berkemungkinan mempunyai bilangan terbesar bar per kapita daripada mana-mana bandar Eropah dan kehidupan malam yang sangat aktif.

Sambilan MBA di Sepanyol

Hasil Filter

MBA antarabangsa

ENEB
Online Sambilan 18 bulan Sept. 2019 Sepanyol Barcelona

MBA Antarabangsa bertujuan untuk menyediakan eksekutif dan pengurus dengan visi pengurusan bersepadu yang bersepadu, transversal dan global. Ia direka untuk orang-orang dan profesional yang ingin meningkatkan dan meningkatkan pengetahuan mereka dalam pengurusan dan pentadbiran syarikat, bekerjasama dengan alat pengurusan utama dan memperkuat kemahiran dan kecekapan mereka dalam organisasi.

MBA · Sarjana Pentadbiran Perniagaan - Dalam Talian

Universidad Católica San Antonio de Murcia
Online Sepenuh masa Sambilan 1 tahun Pendaftaran Terbuka Sepanyol Spain Online + 1 lagi

Ijazah Sarjana Universiti Rasmi kini bertujuan untuk memperkayakan cadangan pendidikan bidang pengetahuan ini di Wilayah Murcia, untuk penyesuaian sebenar kepada dunia perniagaan, memenuhi keperluan masyarakat pengetahuan dan melengkapkan kemahiran dan kebolehan yang diperolehi dalam Ajaran kelas.

MBA dalam Pengantarabangsaan Syarikat (dalam talian)

El Centro de Estudios Económicos y Comerciales
Online Sepenuh masa Sambilan 1 tahun Permintaan Maklumat Sepanyol Madrid + 1 lagi

Apabila anda menamatkan kursus, anda akan tahu cara menguruskan syarikat anda dalam konteks geografi, bahasa, undang-undang dan budaya yang berbeza dengan mendapatkan pengetahuan yang kukuh mengenai prinsip dan teknik pengurusan perniagaan dalam konteks antarabangsa. Akan dapat merancang, melaksanakan dan mengarahkan aktiviti syarikat anda di pasaran baru

Ijazah sarjana dalam pentadbiran perniagaan (MBA)

UDIMA - Universidad a Distancia de Madrid
Online Sambilan 12 bulan Sept. 2019 Sepanyol Madrid

Ijazah Sarjana dalam program Pentadbiran Perniagaan (MBA) bertindak balas kepada permintaan pasaran untuk profesional yang telah memperolehi kepakaran dalam Perniagaan Organisasi dan Pengurusan dan telah membangunkan perspektif global. Program Master memberi tumpuan kepada teori perniagaan dan amalan pengurusan, membantu pelajar menyempurnakan kepakaran mereka dan mempersiapkan mereka untuk kerjaya di peringkat pembuat keputusan strategik ...

Sarjana Pentadbiran Perniagaan (MBA)

European School of Economics
Kampus Sepenuh masa Sambilan 1 tahun Sept. 2019 United Kingdom London Itali Rome Milan Florence Sepanyol Madrid + 7 lagi

MBA ESE mengambil pendekatan tersendiri dalam pendidikan dan kepemimpinan perniagaan dengan menggabungkan teori pengurusan perniagaan yang paling terkini dengan amalan perniagaan terbaik dengan fokus khusus untuk membantu pelajar mencapai impian dan aspirasi mereka. Bidang utama pengkhususan untuk program MBA ialah Pemasaran, Kewangan Antarabangsa, Keusahawanan, Perniagaan Antarabangsa.

mba dalam perusahaan sosial dan ekonomi

ISEAD Business School
Online Sepenuh masa Sambilan Sept. 2019 Sepanyol Madrid Colombia Bogotá Amerika Syarikat Miami + 4 lagi

Membangunkan pengetahuan dan kepakaran untuk menangani cabaran yang kompleks dan sentiasa berubah pembangunan mampan dan perpaduan, menggalakkan keusahawanan mampan di kawasan-kawasan yang kurang bernasib baik, menggunakan teknologi pengurusan perniagaan dalam perkhidmatan mencipta kekayaan dan pekerjaan.

MBA dalam Perniagaan Antarabangsa

ISEAD Business School
Online Sepenuh masa Sambilan Sept. 2019 Sepanyol Madrid Colombia Bogotá Amerika Syarikat Miami + 4 lagi

Membangunkan amalan untuk mengendalikan proses perniagaan logistik dan kemahiran strategik sebuah syarikat yang beroperasi dalam konteks global dan kemahiran interpersonal untuk menjalankan kepimpinan yang transformatif dan mendalam kemanusiaan dengan skim pemilikan yang jelas mengenai ejen awam.

mba dalam kewangan

ISEAD Business School
Online Sepenuh masa Sambilan Sept. 2019 Sepanyol Madrid Colombia Bogotá Amerika Syarikat Miami + 4 lagi

Mengembangkan kemahiran pengurusan dalam menguruskan operasi perniagaan daripada penyata kewangan bersama, keadaan kewangan menghalang daripada keadaan semasa operasi dan pelaburan.

mba dalam pengurusan

ISEAD Business School
Online Sepenuh masa Sambilan Permintaan Maklumat Sepanyol Madrid Colombia Bogotá Amerika Syarikat Miami + 4 lagi

Program ini adalah satu unit kandungan dan kaedah, di mana pelajar, yang diberi kuasa oleh guru, membangunkan keupayaan mereka untuk mengenal pasti dan membuat keputusan apa yang penting dalam setiap situasi perniagaan, belajar untuk mengutamakan dalam menguruskan usaha dan pergi sehingga memungkinkan untuk menyasarkan merebut peluang.

MBA Sarjana

Campus Universitario Europeo
Online Sepenuh masa Sambilan 6 bulan Sept. 2019 Sepanyol Marbella A Coruña Madrid + 3 lagi

Dengan Master CUE MBA dalam Pentadbiran dan Pengurusan Perniagaan, kami akan menyediakan pelajar kami dengan visi global dan mengintegrasikan semua bidang fungsional syarikat dan kami akan membantu anda mengembangkan kemahiran pengurusan yang diperlukan untuk pengurusan dan arah

Sarjana Pengurusan dan Pengurusan Perniagaan (MBA)

Campus Stellae Instituto Europeo
Online Sepenuh masa Sambilan 6 - 12 bulan Sept. 2019 Sepanyol Santiago de Compostela + 1 lagi

Master mempunyai tempoh minimum enam bulan dan maksimum satu tahun. Terdapat pilihan untuk melanjutkan satu tahun lagi, dengan kos ...

MBA

Instituto Universitario de Posgrado (IUP)
Online Sepenuh masa Sambilan 18 bulan Sept. 2019 Sepanyol Madrid + 1 lagi

MBA menawarkan pembentukan pepejal untuk menjadi pengurus abad ke 21 - program MBA mewakili cara yang cekap untuk memperoleh konsep global pengurusan ...

Global MBA Online

Instituto de Empresa, IE Business School - Executive Education
Online Sambilan 18 bulan Permintaan Maklumat Sepanyol Madrid China Beijing United Kingdom London + 4 lagi

The Global MBA is a specially designed programme flexible enough to be studied online from anywhere in the world in conjunction with a full work schedule and family life.

Sarjana Antarabangsa dalam Pentadbiran Perniagaan (IMBA)

UNIR
Online Sambilan 1 tahun Permintaan Maklumat Sepanyol Logroño

Di UNIR 's International Master of Business Administration (IMBA), anda akan dilatih sebagai pemimpin perniagaan yang mampu bekerja dalam persekitaran global semasa. Dalam mengejar Master, anda akan membangunkan keupayaan pengurusan anda untuk menganalisis masalah perniagaan, mencadangkan penyelesaian dan melaksanakan tiga penyelesaian dengan jayanya.

MBA dalam Perhotelan dan Pelancongan (Jarak)

OSTELEA | Distancia
Online Sambilan 1 tahun Sept. 2019 Sepanyol Spain Online

MBA dalam Hospitaliti