MBA

Galicia Business School

Penerangan Program

Baca keterangan rasmi

MBA

Galicia Business School

 • Sarjana, Sarjana dan pasca siswazah
 • November 2018 - Julai 2019, Santiago de Compostela
 • € 10,500 Rujuk syarat keutamaan


Master praktikal yang akan membuat anda berkembang secara profesional

Di Galicia Business School kami tidak memahami tuan kata tanpa amalan profesional dari 1 minit. Itulah sebabnya tuan ini menggabungkan dari menit pertama latihan pascasiswazah dengan pengalaman kerja di syarikat.

Atas sebab ini, jika anda memilih untuk sepenuh masa, ijazah sarjana kami adalah dua: anda akan menggabungkan kerja dan belajar, dan apa yang akan anda pelajari pada hujung minggu di bilik darjah anda akan berlatih dalam kerja anda sepanjang minggu di tempat kerja anda. syarikat itu Oleh itu, anda akan menjalani pengalaman seorang tuan profesional yang sahih, yang diajarkan oleh profesor, semua profesional dan eksekutif syarikat dan organisasi peringkat pertama.

Janji kami mudah dan menarik. Jika anda seorang siswazah baru dan anda menyertai MBA kami, anda akan mencapai:

 • Pengalaman profesional dalam syarikat-syarikat terkemuka (Estrella Galicia, Sabadell Gallego, Congalsa, Jealsa, Levantina, Radio Vigo, Televigo, Automotif CIE, Persatuan Tekstil Lonia, Feiraco, GOC, dan banyak lagi - dibayar yang merangkumi program.
 • Ijazah sarjana yang melayakkan anda profesional untuk menjadi pengurus perniagaan yang baik; akan melatih anda sebagai pengurus dan akan membezakan anda dalam pasaran pekerjaan.

Jika anda seorang profesional muda yang sudah bekerja di sebuah syarikat, anda akan memperoleh latihan pascasiswazah yang praktikal dan realistik, di tangan para profesional dan pengurus, mendapatkan profil profesional yang membolehkan anda menguruskan sumber dan memimpin pasukan. Anda akan menjadi profesional yang lebih menarik dan lengkap, anda akan menyumbang lebih banyak kepada organisasi anda dan anda akan meningkatkan nilai anda di pasaran.

Dan jika anda seorang usahawan dalam fasa melancarkan atau menyatukan syarikat baru anda, anda akan mendapat sokongan tutor untuk definisi, pelaksanaan dan pemantauan projek baru anda, membangunkan pelan perniagaan anda dan melaksanakan pelaksanaannya semasa anda mendapatkan Ijazah MBA.


Pembezaan

Di Galicia Business School kami tidak memahami tuan perkataan tanpa amalan profesional dari satu minit. Atas sebab ini, jika anda memilih modaliti sepenuh masa, ijazah induk kami adalah dua, menggabungkan kerja dan belajar: apa yang akan anda pelajari pada hujung minggu di bilik darjah anda akan mengamalkan kerja sepanjang minggu di tempat kerja anda di syarikat.

Guru profesional

Semua penceramah adalah profesional aktif syarikat peringkat tinggi, memastikan sifat praktikal dan diarahkan kepada syarikat latihan kami. Mereka akan memindahkan realiti dan keperluan pasaran buruh yang mereka minum setiap hari dalam persekitaran perniagaan.

Kerja dan latihan tangan

Di Galicia Business School kami mengetahui pentingnya latihan sepanjang kerjaya profesional anda dan kesulitan yang terlibat. Oleh itu, menjadi seorang siswazah baru-baru ini, usahawan muda atau profesional kami menawarkan format yang membolehkan anda menggabungkan latihan kami dengan kehidupan kerja anda.

Berbeza dari yang lain

Ijazah sarjana yang melayakkan anda profesional untuk menjadi pengurus perniagaan yang baik; akan menyediakan anda sebagai pengurus dan akan membezakan anda dalam pasaran kerja. Anda akan menyumbangkan tambahan kepada organisasi anda dan anda akan meningkatkan nilai pasaran anda.

Belajar dengan melakukan

Latihan Luaran, Permainan Perniagaan, simulasi perniagaan, roleplaying, Kelas Sarjana, Projek Master Final dan kes praktikal. Pengalaman nyata untuk masalah sebenar masa kini dan masa depan anda sebagai seorang profesional dan pengurus. Sentiasa diiringi pemantauan dan tunjuk ajar yang diperibadikan untuk memastikan prestasi maksimum.

The Máaster yang menggabungkan anda dalam syarikat

Lulusan muda yang memulakan kerjaya mereka di dunia perniagaan juga akan dapat menyertai program ini jika mereka mempunyai profil yang diperlukan dan memperoleh biasiswa daripada syarikat yang menaja program ini, di mana mereka akan menjalankan amalan yang bekerja dalam mod dual secara serentak dengan pembangunan gelar sarjana.


Penerima

Lulusan muda, Graduan Universiti dan Kitaran Latihan Vokasional Tinggi yang menunjukkan potensi yang tinggi dan yang ingin membangunkan aktiviti mereka dalam dunia perniagaan. Kami sedang mencari graduan yang sangat beragam profil yang ingin dilatih dalam pengurusan perniagaan, pengurusan dan pentadbiran orang dalam organisasi.

Profesional dengan pengalaman kerja yang sudah bekerja di syarikat dan organisasi di dalam persekitaran kita dan yang ingin membangun, membezakan dan menggabungkan kerja mereka dengan pengalaman pascasiswazah praktikal dan berorientasikan kepada pengurusan dan pengurusan perniagaan.

Usahawan dan usahawan baru yang ingin mereka bentuk dan melaksanakan projek perniagaan dengan metodologi dan pengetahuan yang mengurangkan risiko melancarkan dan melengkapkan mereka dengan kemahiran, pengetahuan dan kemahiran untuk memudahkan kejayaan.


Modul dan Garis Masa

Tuan mempunyai struktur akademik sebanyak 60 kredit, yang akan menyerang dan memohon semua aspek utama pengurusan dalam syarikat. Menyedari format "waktu paruh" program ciri-ciri ini dan tahap pendudukan yang tinggi dari para peserta dalam kerja harian mereka, kami menganggap bahawa kelas tatap muka harus sengit dan sepenuhnya dieksploitasi.

Modul

 • Kepimpinan dan latihan profesional
 • Persekitaran perniagaan
 • Pengurusan perniagaan dan pembangunan
 • Pentadbiran dan kewangan
 • Teknologi dan perniagaan digital
 • Pengurusan dan arahan orang
 • Perniagaan simulasi dan Pelan perniagaan
 • Projek Tesis Sarjana
 • Amalan dalam syarikat-syarikat dalam sektor ini


Kakitangan pengajar

Semua guru kami menggabungkan kelayakan pengajaran tinggi mereka dengan syarat yang tidak dapat diketepikan untuk kejayaan program sarjana: mereka semua profesional perniagaan aktif dengan pengalaman yang luas dalam mata pelajaran yang mereka ajar.

This school offers programs in:
 • Sepanyol


Tarikh Akhir Kemaskini September 8, 2018
Tempoh & Harga
This course is Lokasi Kampus
Start Date
Tarikh mula
Nov. 2019
Duration
Tempoh
Sambilan
Sepenuh masa
Price
Harga
10,500 EUR
Lihat keadaan pilihan
Locations
Sepanyol - Santiago de Compostela, Galicia
Tarikh mula : Nov. 2019
Tarikh tutup permohonan Permintaan Maklumat
Tarikh akhir Julai 31, 2019
Dates
Nov. 2019
Sepanyol - Santiago de Compostela, Galicia
Tarikh tutup permohonan Permintaan Maklumat
Tarikh akhir Julai 31, 2019