MBA

Galicia Business School

Penerangan Program

Baca keterangan rasmi

MBA

Galicia Business School

Tuan praktikal yang akan membuat anda berkembang secara profesional

Di Galicia Business School kami tidak memahami tuan kata tanpa amalan profesional dari 1 minit. Itulah sebabnya tuan ini menggabungkan dari menit pertama latihan pascasiswazah dengan pengalaman kerja di syarikat.

Atas sebab ini, jika anda memilih untuk sepenuh masa, ijazah sarjana kami adalah dua: anda akan menggabungkan kerja dan belajar, dan apa yang akan anda pelajari pada hujung minggu di bilik darjah anda akan berlatih dalam kerja anda sepanjang minggu di tempat kerja anda. syarikat itu Oleh itu, anda akan menjalani pengalaman seorang tuan profesional yang sahih, yang diajarkan oleh profesor, semua profesional dan eksekutif syarikat dan organisasi peringkat pertama.

Janji kami mudah dan menarik.

Jika anda seorang siswazah baru dan anda menyertai MBA kami, anda akan mencapai:

 • Pengalaman profesional dalam syarikat-syarikat terkemuka (Estrella Galicia, Sabadell Gallego, Congalsa, Jealsa, Levantina, Radio Vigo, Televigo, Automotif CIE, Persatuan Tekstil Lonia, Feiraco, GOC, dan banyak lagi - dibayar yang merangkumi program.
 • Ijazah sarjana yang melayakkan anda profesional untuk menjadi pengurus perniagaan yang baik; akan melatih anda sebagai pengurus dan akan membezakan anda dalam pasaran pekerjaan.

Jika anda seorang profesional muda yang sudah bekerja di sebuah syarikat, anda akan memperoleh latihan pascasiswazah yang praktikal dan realistik, di tangan para profesional dan pengurus, mendapatkan profil profesional yang membolehkan anda menguruskan sumber dan memimpin pasukan. Anda akan menjadi profesional yang lebih menarik dan lengkap, anda akan menyumbang lebih banyak kepada organisasi anda dan anda akan meningkatkan nilai anda di pasaran.

Dan jika anda seorang usahawan dalam fasa melancarkan atau menyatukan syarikat baru anda, anda akan mendapat sokongan tutor untuk definisi, pelaksanaan dan pemantauan projek baru anda, membangunkan pelan perniagaan anda dan melaksanakan pelaksanaannya semasa anda mendapatkan Ijazah MBA.

penerima

MBA kami sebaiknya ditujukan kepada kumpulan-kumpulan ini:

 • Baru lulus

Lulusan muda, kedua-dua pelajar universiti dan mereka yang datang dari Kitaran Latihan Vokasional Tinggi yang menunjukkan potensi yang tinggi, yang ingin mengembangkan aktiviti mereka dalam dunia perniagaan. Kami sedang mencari graduan profil yang sangat pelbagai (juruteknik, humanis, jurutera, sains sosial, ekonomi dan pentadbiran, yang berasal dari disiplin digital, disiplin saintifik dan tepat, dll.) Yang ingin dilatih dalam pengurusan perniagaan, pengurusan orang dan pentadbiran dalam organisasi.

 • Profesional muda

Profesional dengan pengalaman kerja yang sudah bekerja di syarikat dan organisasi dalam persekitaran kita (dengan pengalaman tidak lebih daripada lapan tahun) dan yang ingin mengembangkan, membezakan dan menggabungkan kerja mereka dengan pengalaman pascasiswazah dan pengurusan perniagaan yang berorientasi dan pengurusan . Penerima

 • usahawan

Usahawan baru yang ingin mereka bentuk dan / atau melaksanakan projek perniagaan dengan metodologi dan pengetahuan untuk mengurangkan risiko pelancaran dan melengkapkan mereka dengan kemahiran, pengetahuan dan kemahiran untuk memudahkan kejayaan projek baru mereka.

Lulusan yang tidak berpengalaman akan menjalankan program dalam modaliti dua, melaksanakan amalan sarjana secara serentak untuk menghadiri kelas pada hujung minggu. Usahawan akan menggabungkan latihan dalam MBA dengan pelancaran atau penyatuan projek perniagaan mereka. Bagi mereka, calon yang mempunyai pengalaman profesional dan yang sudah bekerja akan mengesahkan kredit magang dengan pengalaman profesional mereka.

Memandangkan sifat profesional program, profesional dan usahawan yang, yang tidak memiliki ijazah universiti, dapat mengakreditasi jalan kerjaya yang relevan dan sejajar dengan objektif program ini dapat mengaksesnya.

Metodologi: perbezaan pembelajaran dengan tangan profesional

MBA kami menggabungkan metodologi yang sangat bervariasi, semuanya aktif dan berpartisipasi, di mana profesor, jauh dari memilih kelas induk klasik, menjadi pemandu tulen dan fasilitator pembelajaran pelajar, yang merupakan protagonis sebenar. Antara kaedah yang paling banyak digunakan ialah:

 • Kaedah kes

Kami akan menggunakan kes-kes yang sangat bervariasi yang akan membolehkan kami mempelajari tentang realiti dan meningkatkan analisis situasi perniagaan dan membuat keputusan dalam syarikat.

 • Main permainan dan dinamik kumpulan

Kami akan mengusahakan pengalaman sebenar dengan meletakkan peserta dalam situasi tertentu dan, kemudian, membuat kesimpulan tentang prestasi yang dicapai dan pelan peningkatan peribadi untuk dibangunkan di kawasan itu.

 • projek

Projek ini akan membolehkan pelaksanaan dan integrasi semua yang dipelajari dan akan menjadi insentif terbaik untuk meningkatkan kemahiran komunikasi dan pembentangan projek peserta.

 • Kelas-kelas induk: pengalaman pengurusan

Kita tahu bahawa pembelajaran menular, dan itulah sebabnya kita merancang ruang untuk mendekati para profesional terbaik di sektor ini, yang dalam jarak pendek akan memindahkan pengalaman mereka dan organisasi mereka kepada para peserta.

 • Susulan dan tunjuk ajar peribadi

Ini adalah elemen penting dalam program ini, kerana ia akan menjadi faktor penentu, baik untuk penghuraian projek itu dan untuk mengatasi setiap dan setiap mata pelajaran ijazah induk kami.

Pembangunan gelar sarjana dan kronologi

Program ini akan dijalankan antara bulan Oktober dan Julai. Sesi latihan akan diadakan pada hari Jumaat dan Sabtu pagi, untuk menjadikan mereka sepenuhnya serasi dengan aktiviti profesional dan perkembangan amalan. Selepas latihan selama enam bulan pada bulan April, sesi latihan akan diteruskan dan pelajar akan menyelesaikan projek Tesis Guru, yang akan dibentangkan dalam panggilan pertama pada bulan Julai dan panggilan kedua pada bulan September.

Amalan dan penilaian

Amalan-amalan yang bermula pada bulan pertama ijazah tuan adalah kenderaan untuk semua yang dipelajari untuk digunakan dalam realiti. Mereka akan dilaksanakan separuh hari, dari Isnin hingga Khamis untuk enam bulan, untuk menjadikannya serasi dengan program latihan, dan akan dibayar dengan € 300 sebulan.

Objektif utama penilaian program ini adalah penyediaan dan pembentangan projek gelar sarjana. Satu lagi elemen asas dalam proses penilaian adalah merealisasikan kerja praktikal dan laporan tentang kes-kes, serta penyertaan aktif dalam sesi dan ujian yang bertujuan untuk menilai tahap asimilasi kandungan setiap blok. Bagi pelajar yang mengambil kredit amalan, penilaian positif amalan mereka akan menjadi elemen penting untuk mendapatkan gelaran. Di samping itu, untuk mengatasi program ini, diperlukan untuk mengatasi kehadiran 80% pada waktu hubungan program.

Harga program dan geran belajar

MBA: Sarjana Profesional dalam Pentadbiran Perniagaan mempunyai harga € 10,500

Profesional dengan pengalaman profesional yang sesuai akan mengesahkan 20 kredit latihan. Oleh itu, bagi mereka, harga program akan menjadi € 9,950

Graduan tanpa pengalaman akan menjadi penerima Biasiswa Trabaja, yang terdiri daripada latihan separuh masa dengan gaji sebanyak € 300 sebulan selama enam bulan latihan dalam syarikat.

Di Galicia Business School kami komited untuk pembangunan profesional anda, oleh itu, kami meletakkan anda sebagai program pengajian geran yang mana anda boleh mendapat manfaat daripada diskaun hingga 20% pada MBA anda, bergantung kepada pendahuluan yang anda buat Rizab tempat anda. Hubungi kami atau semak tapak web kami.

Di samping itu, para profesional dan syarikat yang menjadi sebahagian daripada persatuan profesional atau persatuan yang mengekalkan perjanjian kerjasama dengan Galicia Business School akan memperoleh harga istimewa untuk menjalankan program ini.

Untuk memudahkan akses kepada ijazah induk, SabadellGallego Bank menawarkan peserta Kredit Perjawatan Master mengenai istilah istimewa. Kredit untuk kehormatan yang membolehkan membayar program ini dengan bayaran bulanan yang selesa sebaik sahaja ia selesai. Ia adalah pinjaman dalam keadaan yang tak terkalahkan, fleksibel dan dengan tempoh tangguh yang membolehkan anda mula membayar tuanmu sebaik sahaja anda bekerja.

This school offers programs in:
 • Sepanyol


Tarikh Akhir Kemaskini June 18, 2018
Tempoh & Harga
This course is Lokasi Kampus
Start Date
Tarikh mula
Nov. 2018
Duration
Tempoh
Sambilan
Sepenuh masa
Price
Harga
10,500 EUR
€ 9,950 untuk profesional yang mengesahkan 20 kredit magang
Locations
Sepanyol - Vigo, Galicia
Tarikh mula : Nov. 2018
Tarikh tutup permohonan Permintaan Maklumat
Tarikh akhir Permintaan Maklumat
Dates
Nov. 2018
Sepanyol - Vigo, Galicia
Tarikh tutup permohonan Permintaan Maklumat
Tarikh akhir Permintaan Maklumat