MBASTUDIES.COM.MY

Cari anda 394 Sambilan MBA

MBA program separuh masa yang menjurus ke arah individu-individu yang ingin mengejar ijazah MBA tetapi memerlukan fleksibiliti dalam penjadualan kerana kerja-kerja, keluarga, dan komitmen lain. Ia memberikan profesional yang bekerja fleksibiliti untuk mengambil lebih sedikit kursus dalam sesuatu semester dan membolehkan peluang untuk mengekalkan pekerjaan semasa. MBA program separuh masa yang sangat biasa dalam sektor akademik hari ini dan memberikan graduan kemahiran, pengetahuan, dan pendidikan mereka perlu bersaing di pasaran antarabangsa.

MBA program sambilan meliputi pelbagai topik seperti pemasaran, kewangan, perniagaan antarabangsa, ekonomi, politik perniagaan dan keusahawanan, untuk menamakan beberapa. Seminar, perbincangan kumpulan, kursus, latihan, practicums dan kajian kes adalah semua kaedah digunakan dalam MBA program separuh masa. Profesional perniagaan yang terlatih diperlukan di seluruh dunia dan didapati bekerja dalam pelbagai industri.Mereka yang mempunyai MBA darjah sambilan sering bekerja di firma-firma modal teroka, Fortune 500 syarikat, bank, penjagaan kesihatan, pengedaran barangan, dan bukan keuntungan, kalangan banyak peluang kerjaya lain.

Tatal melalui MBA program separuh masa di bawah untuk mengetahui lebih lanjut mengenai peluang-peluang untuk mendapatkan ijazah anda!

Hasil Filter

Pentadbiran Perniagaan MBA

Concordia University Chicago
Kampus Sepenuh masa Sambilan 18 - 24 bulan Og 2019 Amerika Syarikat Chicago + 1 lagi

Kolej Perniagaan di Concordia University Chicago menawarkan MBA yang direka dan diajar oleh pemimpin perniagaan dan pendidik untuk menyediakan pemimpin etika untuk pasaran global.

Pentadbiran Perniagaan MBA

Concordia University Chicago Online
Online Sepenuh masa Sambilan 18 - 24 bulan Og 2019 Amerika Syarikat Chicago + 1 lagi

Kolej Perniagaan di Concordia University Chicago menawarkan MBA yang direka dan diajar oleh pemimpin perniagaan dan pendidik untuk menyediakan pemimpin etika untuk pasaran global.

MBA Global

London School of Business & Finance
Online Sepenuh masa Sambilan 18 - 36 bulan Julai 2020 United Kingdom UK Online + 1 lagi

Ijazah MBA adalah kelayakan yang disegani di peringkat antarabangsa yang membuktikan dedikasi dan kebolehan dalam bidang anda. Sama ada anda sudah memegang jawatan kanan dalam syarikat atau anda mempunyai niat untuk bergerak dalam kerjaya anda, anda akan menjadi pemimpin industri dalam pasaran perniagaan antarabangsa dengan ijazah Global MBA.

Pentadbiran Perniagaan MBA

Webster University
Kampus Online Sepenuh masa Sambilan 1 - 2 tahun Og 2019 Amerika Syarikat St. Louis Orlando Irvine Belanda Leiden + 6 lagi

Program tajaan pentadbiran perniagaan Webster University direka untuk orang-orang seperti anda pada landasan yang cepat untuk berjaya. Ia adalah jawapan sempurna untuk para profesional yang ingin membentuk nasib mereka sendiri, menaik taraf kelayakan mereka, dan menjadi pemain strategik dalam dunia perniagaan. Kursus MBA mengintegrasikan maklumat dan teori dari pelbagai disiplin termasuk perakaunan, ekonomi, kewangan, pemasaran, operasi pengeluaran dan pengurusan strategik, dan memberikan anda alat dan teknik yang anda perlukan untuk menyelesaikan masalah dalam pelbagai situasi perniagaan.

Pentadbiran Perniagaan MBA

Webster University Online
Online Sepenuh masa Sambilan 1 - 2 tahun Og 2019 Amerika Syarikat St. Louis + 1 lagi

Tuan program pentadbiran perniagaan (MBA) menyediakan latihan dalam perniagaan untuk pelajar yang berminat untuk memahami sifat kerja perniagaan dalam persekitaran yang kompetitif. Kursus dalam program MBA mengintegrasikan maklumat dan teori dari pelbagai disiplin, termasuk perakaunan, ekonomi, kewangan, pemasaran, operasi pengeluaran, dan pengurusan strategik.

MBA

Manchester Metropolitan University Online
Online Sambilan 24 bulan Sept. 2019 United Kingdom UK Online

Program MBA di kampus Manchester Metropolitan University telah membantu graduan mencapai cita-cita kerjaya mereka selama lebih dari 25 tahun. Kini, program MBA Online Global kami telah direka untuk membantu para profesional sibuk untuk belajar bila-bila masa dan di mana sahaja ia sesuai dengan yang terbaik.

Mba - master dalam pentadbiran perniagaan

Unicaf University (ZM)
Kampus Online Sepenuh masa Sambilan 18 - 24 bulan Pendaftaran Terbuka Cyprus Larnaca Amerika Syarikat New York Yunani Athens Romania Bucharest United Kingdom London Mesir Cairo Ghana Accra Malawi Lilongwe Mauritius Port Louis Kenya Nairobi Nigeria Lagos Somalia Mogadishu Zambia Lusaka Jordan Irbid Cyprus Online + 29 lagi

Bagi setiap berorientasikan perniagaan pelajar atau profesional Sarjana Pentadbiran Perniagaan adalah pintu kepada kejayaan. MBA kelas universiti Unicaf menyediakan graduannya untuk dunia perniagaan yang sangat menuntut dan memberikan peluang yang baik untuk pelajar perniagaan yang bercita-cita tinggi atau profesional yang bekerja untuk meningkatkan kerjaya mereka.

MBA

Bilgi University
Kampus Sambilan 3 semester Sept. 2019 Turki Istanbul

Program bilgiMBA terdiri daripada tiga bahagian yang berbeza. Juga, ia adalah program bahasa Inggeris. Untuk lulus, pelajar perlu melengkapkan 5 kursus teras, 5 kursus elektif, dan projek akhir. Kursus dalam program bilgiMBA dilengkapi dengan latihan kerja, projek, persembahan dan kuiz sebagai tambahan kepada pertengahan dan peperiksaan akhir untuk memastikan penyertaan pelajar aktif.

MBA dalam talian dengan Penekanan Kepimpinan Sadar

Alfred Ford School Of Management
Dalam Talian & Kampus Digabungkan Sepenuh masa Sambilan 18 - 60 bulan Pendaftaran Terbuka Belgium Durbuy + 1 lagi

Sediakan pengalaman unik di Alfred Ford School Of Management . Belajar dengan pemimpin lain dalam perniagaan hari ini dan arena kepimpinan yang sedar.

MBA dalam talian

Vlerick Business School Online
Online Sambilan 12 - 26 bulan Sept. 2019 Belgium Belgium Online

Menggalakkan kerjaya anda, belajar teknik baru untuk memacu perubahan organisasi dan meneroka bahagian keusahawanan anda. Mengkaji MBA dalam talian di salah satu sekolah perniagaan terakreditasi triple di Eropah dari mana saja di dunia.

Sarjana Pentadbiran Perniagaan (MBA)

North Dakota State University
Kampus Sambilan 4 - 8 semester Sept. 2019 Amerika Syarikat Fargo

Program MBA kami menggabungkan kualiti, kemudahan, dan fleksibiliti ke dalam pakej yang berpatutan yang disesuaikan dengan anda. Semua kursus MBA ditawarkan satu malam seminggu dalam sesi 8 minggu. Program ini memerlukan 30 kredit untuk diselesaikan: lapan kursus teras 2 kredit dan tujuh kursus khusus 2 kredit dalam bidang seperti Perniagaan Analytics; Pemasaran digital

Sarjana Pentadbiran Perniagaan

The University of New Brunswick-Saint John, Faculty of Business
Kampus Sepenuh masa Sambilan 2 - 5 semester Sept. 2019 Kanada Saint John + 1 lagi

Yang ditawarkan oleh tertua berbahasa Inggeris Universiti di Kanada, Universiti Masters New Brunswick Saint John Pentadbiran Perniagaan (MBA) menyediakan pendidikan bertaraf dunia.

Sarjana Pentadbiran Perniagaan

United Business Institutes
Kampus Sepenuh masa Sambilan 1 - 2 tahun Sept. 2019 Belgium Brussels Luxembourg Wiltz + 3 lagi

United Business Institutes mengamalkan misi menjadi penyedia utama pendidikan dan latihan perniagaan sarjana, siswazah dan pasca siswazah yang berkualiti tinggi dengan tumpuan kepada perniagaan dan pengurusan antarabangsa yang dimaklumkan melalui interkultur, berorientasikan kerjaya dan juga disokong oleh kemajuan terkini dalam teori. Pelajar sama ada di kampus Belgium, Luxembourg atau China diajar kemahiran dan kecekapan abad ke-21 yang diperlukan untuk berjaya menyumbang kepada pembangunan ekonomi dan sosial di peringkat tempatan, serantau dan antarabangsa.

MBA (Analitis Data)

Arden University
Online Sepenuh masa Sambilan 18 - 60 bulan Januari 2020 United Kingdom Coventry + 1 lagi

Program MBA dalam talian (Data Analyst) dari Arden University telah direka untuk mengamalkan pengurus yang ingin melangkah ke peranan strategik; memfokuskan pada kualiti kepimpinan, kelestarian perniagaan, dan mencipta model strategik.

UCT GSB MBA

University of Cape Town Graduate School of Business
Kampus Sepenuh masa Sambilan 1 - 2 tahun Feb. 2020 Afrika Selatan Cape Town + 1 lagi

Program MBA GSB disusun untuk memperbaiki pengetahuan profesional anda, merangsang imaginasi anda dan memberi anda kemahiran dan keyakinan yang anda perlukan untuk merealisasikan cita-cita anda. Anda akan belajar untuk melihat dunia untuk apa itu dan apa yang boleh menjadi dan mengetahui bagaimana anda boleh mengubah inspirasi mudah ke dalam penyelesaian perniagaan yang bermakna.