Filter
MBA
Republik Dominica

Terbaik MBA di Republik Dominican 2019

Sarjana Pentadbiran Perniagaan (MBA) adalah program ijazah lanjutan dalam pengurusan, dalam liga mereka sendiri. MBA adalah tawaran akademik tradisional untuk pendidikan pengurusan. Universiti-universiti untuk menjawab soalan daripada perniagaan untuk kelayakan tepat dan mendalam bagi pengurus masa depan dan moden berdasarkan tajuk yang seragam. Ia sering dipendekkan sebagai MBA atau MBA dan bertentangan dengan Sarjana Sains (MSc) atau Ijazah Sarjana Sastera (MA) tanpa keraguan mata kepada satu program semata-mata.

MBA adalah program dirancang untuk pelajar yang ingin melanjutkan kemahiran akademik mereka dan memohon mereka kepada situasi sebenar perniagaan yang sebenar. Ia memberi panduan kepada pelajar untuk menggambarkan dan menempatkan semula diri mereka dari segi memilih kerjaya masa depan mereka. Pelajar memperolehi pemahaman yang luas fungsi utama pelbagai bidang perniagaan dan menggunakan kemahiran ini untuk menyumbang kepada hala tuju strategik perniagaan.

Belajar pengajian tinggi di Republik Dominican adalah pilihan yang agak berpatutan di salah satu daripada negara-negara trhee universitites utama, iaitu; yang Pontificia Universidad Católica Madre y Maestra, Universidad Autónoma de Santo Domingo dan Universidad Central del Este.

MBA di Republik Dominican

Baca lebih lanjut Baca Ringkas
MBA
Peluang-peluang program yang lain {dalam negara}

Hasil

Ijazah
Lokasi
Republik Dominica
Jenis pengajian
Secara
ADEN Business School

Objektif Ijazah Sarjana dalam Pengurusan Perniagaan - Eksekutif MBA adalah untuk menyediakan orang yang mampu melaksanakan dengan baik dalam dunia perniagaan dengan persp ... [+]

Huraian

MBA dalam talian rasmi Eropah

Sekolah Perniagaan Antarabangsa ADEN, melalui Universiti Francisco de Vitoria - Madrid, memperoleh kelulusan kurikulum MBA Eksekutifnya sebelum ANECA - Kementerian Pendidikan Sepanyol. Ini membolehkan ijazah MBA mempunyai kesahihan rasmi di Sepanyol dan di seluruh Komuniti Eropah dan yang, pada gilirannya, boleh dihuraikan / disahkan di negara lain yang tidak tergolong dalamnya.

Di samping itu, MBA telah diakreditasi oleh ACBSP , mengiktiraf piawaian kualiti pendidikan dan institusi antarabangsa. Ini bermakna tidak kira di mana anda lulus, graduan itu akan selalu mempunyai ijazah yang diiktiraf di Amerika Syarikat, oleh organisasi yang paling menentukan mengenai elektiviti MBA.... [-]

Republik Dominica Santo Domingo