MBASTUDIES.COM.MY

Terbaik MBA di Perancis 2019

Perancis adalah lokasi utama bagi inovasi, teknologi, dan pembangunan. Terdapat banyak institusi pendidikan yang menawarkan program-program yang sangat baik bagi ijazah MBA Perancis. Ia adalah persekitaran yang budaya dan intelektual merangsang untuk melanjutkan pelajaran di kalangan ramai pelajar antarabangsa dan profesional, serta 10 daripada 100 perniagaan di dunia. Belum lagi keindahan bandar raya, bandar dan desa yang pelajar boleh mengalami.

Graduan memegang ijazah MBA Perancis adalah sangat menarik kepada majikan. Satu peratusan yang tinggi pelajar menamatkan pengajian dengan ijazah MBA Perancis direkrut untuk bekerja dalam perniagaan antarabangsa dan syarikat-syarikat di Perancis, Eropah, dan di seluruh dunia. Pelajar yang mengikuti MBA Perancis belajar daripada fakulti dibezakan dan juga antara satu sama lain, sebagai badan pelajar adalah unik pelbagai budaya, yang menawarkan pelbagai perspektif yang berbeza.

Sila lihat melalui program MBA Perancis di bawah dan mencari ijazah yang akan membantu anda mencapai matlamat anda!

Hasil Filter

Ijazah mba dalam pengurusan hotel antarabangsa

VATEL Bordeaux - International Business School - Hotel, Tourism, Wine & Spirits Management
Kampus Sepenuh masa 18 - 30 bulan November 2019 Perancis Bordeaux

Memperolehi analisis dan kaedah membuat keputusan, serta pengalaman pengurusan praktikal. Membangunkan minda terbuka ditetapkan pada perniagaan secara umum untuk memupuk ciri keusahawanan, terutamanya dalam bidang industri hospitaliti antarabangsa.

Sarjana Pentadbiran Perniagaan

The American Business School of Paris
Kampus Sepenuh masa 2 tahun Permintaan Maklumat Perancis Paris

MBA dalam Geopolitik yang ditawarkan oleh Sekolah Perniagaan Amerika adalah dua tahun

MBA Perniagaan dan pemasaran antarabangsa

ISC Paris Business School
Kampus Sepenuh masa 16 - 16 bulan Oktober 2019 Perancis Paris

Memperoleh kemahiran operasi dalam pengurusan projek untuk bekerja di organisasi antarabangsa dan projek menguasai teknik, kaedah, dan model dalam pengurusan projek dengan sokongan pengalaman.

MBA Aeroangkasa

Toulouse Business School
Kampus Sepenuh masa Sambilan Sept. 2019 Perancis Toulouse

MBA Aerospace memberikan pendidikan bertaraf dunia dengan berkesan dan mudah untuk para pengurus berpengalaman yang ingin mengembangkan kompetensi dan kepimpinan pengurusan antarabangsa mereka dalam bidang aeroangkasa.

MBA Wine

Burgundy School of Business
Kampus Sepenuh masa 1 tahun Sept. 2019 Perancis Dijon

The MBA Wine

MSc dan MBA Business

La Rochelle Education Group
Kampus 2 - 1 tahun Permintaan Maklumat Perancis La Rochelle

MSc dan MBA Sekolah Perniagaan La Rochelle adalah program yang diiktiraf di peringkat antarabangsa, yang direka dengan pendekatan inovatif untuk mengajar, dan dibangunkan dengan kerjasama University of Quebec di Montreal (Pusat de Perfectionnement ESG-UQÀM) yang telah mendidik pengurus yang kini bekerja di seluruh dunia. Menumpukan kepada pengurusan strategik, program ini memberikan pandangan menyeluruh kepada syarikat, yang membolehkan pelajar untuk membangunkan kecekapan pengurusan utama: kemahiran lembut, visi strategik, mentaliti yang didorong hasil dan kemahiran kepimpinan.

Mba dalam pelancongan, riadah & pengurusan acara

Groupe ESC Troyes in Champagne
Kampus Sepenuh masa 2 tahun Permintaan Maklumat Perancis Troyes

Groupe ESC Troyes di Champagne telah diwujudkan pada tahun 1992, oleh kerana itu adalah yang paling muda Perancis Business School. Ia menikmati semua akreditasi kebangsaan (pengiktirafan penuh oleh Kementerian Pendidikan Kebangsaan Tinggi dan Penyelidikan, diiktiraf oleh "Persidangan des Grandes Ecoles" Perancis, dan lain-lain) dan baru sahaja memulakan permohonan akreditasi antarabangsa (EFMD + AACSB). Ia berjalan kini 4 buah sekolah utama: - Sekolah Perniagaan Antarabangsa & Pengurusan (ijazah pertama: 4 Tahun Ijazah Sarjana Muda dengan Kepujian, 34 darjah dua di seluruh dunia, manfaat label tertentu dari Perancis dan kerajaan Jerman) - Sekolah Pengajian Siswazah Pengurusan (Ijazah Tahun 2 Sarjana dengan jurusan Pemasaran & Strategi, Pengurusan Sumber Manusia, Kewangan, Inovasi & Keusahawanan). - Sekolah Pelancongan, Leisure & Pengurusan Acara (3 Tahun Ijazah Sarjana Muda + MBA) - Sekolah Design (3 Tahun Ijazah Sarjana Muda Ijazah + 2 Tahun Sarjana) ini jumlah pelajar kini 1700 pelajar (440 pada tahun 2004) + 380 pelajar pertukaran antarabangsa. Yang (benar-benar hidup) rangkaian antarabangsa (pelajar dan guru / pertukaran penyelidikan) terdiri daripada 196 universiti rakan kongsi.

MBA

ESA Business School - Ecole Supérieure des Affaires
Kampus Sepenuh masa Sambilan 16 bulan Oktober 2019 Lubnan Beirut Perancis Paris + 3 lagi

MBA membolehkan pelajar memperoleh pengetahuan lebih mendalam dalam pengurusan dan membangunkan rasa autonomi, semangat berpasukan dan keterbukaan budaya. MBA adalah satu proses yang sebenar pembinaan diri.

MBA dalam Pengurusan Jenama Mewah

ESLSCA Business School
Kampus Sepenuh masa 2 tahun Oktober 2019 Perancis Paris

Program Pengurusan Mewah bertujuan untuk semua pengurus futur yang ingin membina kerjaya yang mantap dan berjaya dalam industri mewah. Program antarabangsa yang komprehensif ini memberikan pendedahan maksimum kepada industri mewah. Setiap calon beroperasi dalam beberapa hari selepas mengendalikan impian masa depannya.

MBA antarabangsa

emlyon business school
Kampus Sepenuh masa 12 bulan Sept. 2019 Perancis Lyon

Sertai kohort yang pelbagai budaya dan profesional yang akan memberikan anda pengalaman pertama dalam bekerja dengan pelbagai negara dan sektor. Sediakan diri anda untuk kedudukan kepimpinan antarabangsa dan rangkaian yang menarik!

MBA sepenuh masa

Audencia Business School
Kampus Sepenuh masa 1 tahun Sept. 2019 Perancis Nantes China Shenzhen + 2 lagi

MBA 1 tahun ini memberikan anda pengalaman yang unik untuk membayangkan cara anda menjalankan perniagaan dalam persekitaran yang sentiasa berubah hari ini. Menggabungkan latihan perniagaan yang komprehensif, pembelajaran pengalaman dan struktur yang inovatif, membolehkan idea anda menjadi akar.

Pengurusan jenama mewah mba, makanan dan wain

INSEEC Bordeaux
Kampus Sepenuh masa Sept. 2019 Perancis Bordeaux

Program ini mengajar pelajar untuk menguasai kepelbagaian pemasaran, keahlian komersial dan strategik pasaran mewah yang menjadi lebih mudah. Oleh itu, Master ini melatih pengurus antarabangsa di Malaysia

Mba dalam pemasaran mewah: barang kemas dan pembuatan jam

EIML Paris Ecole Internationale de Marketing du Luxe
Kampus Sepenuh masa Sept. 2019 Perancis Paris

Program ini membolehkan anda untuk memahami setiap amalan terbaik pasaran ini yang berlaku untuk menjadi salah satu pasaran yang paling berkembang dalam industri mewah.

Pengurusan jenama mewah mba, makanan dan wain

INSEEC Paris
Kampus Sepenuh masa Sept. 2019 Perancis Paris

Program ini mengajar pelajar untuk menguasai kepelbagaian pemasaran, keahlian komersial dan strategik pasaran mewah yang menjadi lebih mudah. Oleh itu, Master ini melatih antarabangsa

MBA dalam Acara Sukan

SMS - Sports Management School
Kampus Sambilan 2 tahun Oktober 2019 Perancis Courbevoie

Tahun ke-2 MBA dalam acara sukan adalah bertujuan untuk pakar-pakar masa depan dalam dunia peristiwa. Berikutan tahun pertama MBA dalam pengurusan sukan, yang merupakan kurikulum teras berdasarkan kepakaran perniagaan sukan, tahun kedua MBA dalam acara sukan bertujuan untuk integrasi profesional. Ia menyediakan kemahiran yang diperlukan untuk berlatih di alam semesta pilihan ini dan untuk mendapatkan pemahaman dan pelaksanaan sesuatu peristiwa.