MBASTUDIES.COM.MY

Terbaik MBA di Perancis 2019

Perancis adalah lokasi utama bagi inovasi, teknologi, dan pembangunan. Terdapat banyak institusi pendidikan yang menawarkan program-program yang sangat baik bagi ijazah MBA Perancis. Ia adalah persekitaran yang budaya dan intelektual merangsang untuk melanjutkan pelajaran di kalangan ramai pelajar antarabangsa dan profesional, serta 10 daripada 100 perniagaan di dunia. Belum lagi keindahan bandar raya, bandar dan desa yang pelajar boleh mengalami.

Graduan memegang ijazah MBA Perancis adalah sangat menarik kepada majikan. Satu peratusan yang tinggi pelajar menamatkan pengajian dengan ijazah MBA Perancis direkrut untuk bekerja dalam perniagaan antarabangsa dan syarikat-syarikat di Perancis, Eropah, dan di seluruh dunia. Pelajar yang mengikuti MBA Perancis belajar daripada fakulti dibezakan dan juga antara satu sama lain, sebagai badan pelajar adalah unik pelbagai budaya, yang menawarkan pelbagai perspektif yang berbeza.

Sila lihat melalui program MBA Perancis di bawah dan mencari ijazah yang akan membantu anda mencapai matlamat anda!

Hasil Filter

Mba dalam pengurusan wain & semangat antarabangsa

VATEL Bordeaux - International Business School - Hotel, Tourism, Wine & Spirits Management
Kampus Sepenuh masa 18 - 30 bulan November 2019 Perancis Bordeaux

Program 18 bulan yang unik khusus untuk pelajar bersedia untuk bekerja di peringkat antarabangsa dalam industri wain & semangat. Mengajar 100% dalam Bahasa Inggeris, program ini telah direka berdasarkan kepada jangkaan semasa profesional dan trend pekerjaan di masa hadapan.

Sarjana Pentadbiran Perniagaan

The American Business School of Paris
Kampus Sepenuh masa 2 tahun Permintaan Maklumat Perancis Paris

MBA dalam Geopolitik yang ditawarkan oleh Sekolah Perniagaan Amerika adalah dua tahun

MBA Perniagaan dan pemasaran antarabangsa

ISC Paris Business School
Kampus Sepenuh masa 16 - 16 bulan Oktober 2019 Perancis Paris

Memperoleh kemahiran operasi dalam pengurusan projek untuk bekerja di organisasi antarabangsa dan projek menguasai teknik, kaedah, dan model dalam pengurusan projek dengan sokongan pengalaman.

MBA Wine

Burgundy School of Business
Kampus Sepenuh masa 1 tahun Sept. 2019 Perancis Dijon

The MBA Wine

MBA Aeroangkasa

Toulouse Business School
Kampus Sepenuh masa Sambilan Sept. 2019 Perancis Toulouse

MBA Aerospace memberikan pendidikan bertaraf dunia dengan berkesan dan mudah untuk para pengurus berpengalaman yang ingin mengembangkan kompetensi dan kepimpinan pengurusan antarabangsa mereka dalam bidang aeroangkasa.

Sarjana Sains (MSc)

La Rochelle Education Group
Kampus Sepenuh masa 1 - 2 tahun Sept. 2019 Perancis La Rochelle

• MSc lebih dari 24 bulan (tarikh mula September): dibuka kepada pelajar dengan minimum 3 tahun pendidikan pasca-sekolah tinggi atau bersamaan antarabangsa • Track Fast MSc lebih dari 16 bulan (tarikh permulaan Februari): dibuka kepada pelajar dengan sekurang-kurangnya 3 tahun pendidikan pascasiswazah atau bersamaan antarabangsa • MSc lebih dari 12 bulan (tarikh permulaan bulan September): terbuka kepada pelajar dengan minimum 4 tahun pendidikan pasca-sekolah tinggi atau bersamaan antarabangsa • 24 bulan (120 ECTS), 16 bulan (120 ECTS) atau 12 bulan (60 ECTS) • Sepenuh masa / Kemungkinan trek belajar kerja bergantung kepada trek dan pengkhususan yang dipilih • Kelayakan yang disahkan negeri, bersamaan dengan 5 tahun pendidikan pasca-Sekolah Tinggi - Kemungkinan kelayakan dua atau tiga kali ganda dengan MSc, Universiti Masters dan / atau RNCP Peringkat I bergantung kepada pengkhususan • AACSB diakreditasi

Mba dalam pelancongan, riadah & pengurusan acara

Groupe ESC Troyes in Champagne
Kampus Sepenuh masa 2 tahun Permintaan Maklumat Perancis Troyes

Groupe ESC Troyes di Champagne telah diwujudkan pada tahun 1992, oleh kerana itu adalah yang paling muda Perancis Business School. Ia menikmati semua akreditasi kebangsaan (pengiktirafan penuh oleh Kementerian Pendidikan Kebangsaan Tinggi dan Penyelidikan, diiktiraf oleh "Persidangan des Grandes Ecoles" Perancis, dan lain-lain) dan baru sahaja memulakan permohonan akreditasi antarabangsa (EFMD + AACSB). Ia berjalan kini 4 buah sekolah utama: - Sekolah Perniagaan Antarabangsa & Pengurusan (ijazah pertama: 4 Tahun Ijazah Sarjana Muda dengan Kepujian, 34 darjah dua di seluruh dunia, manfaat label tertentu dari Perancis dan kerajaan Jerman) - Sekolah Pengajian Siswazah Pengurusan (Ijazah Tahun 2 Sarjana dengan jurusan Pemasaran & Strategi, Pengurusan Sumber Manusia, Kewangan, Inovasi & Keusahawanan). - Sekolah Pelancongan, Leisure & Pengurusan Acara (3 Tahun Ijazah Sarjana Muda + MBA) - Sekolah Design (3 Tahun Ijazah Sarjana Muda Ijazah + 2 Tahun Sarjana) ini jumlah pelajar kini 1700 pelajar (440 pada tahun 2004) + 380 pelajar pertukaran antarabangsa. Yang (benar-benar hidup) rangkaian antarabangsa (pelajar dan guru / pertukaran penyelidikan) terdiri daripada 196 universiti rakan kongsi.

MBA antarabangsa

ESLSCA Business School
Kampus Sepenuh masa 2 tahun Oktober 2019 Perancis Paris

Program MBA Antarabangsa kami adalah program khusus, menggabungkan latar belakang yang kukuh dalam pendidikan perniagaan am dengan pemahaman yang mendalam tentang persekitaran ekonomi dan budaya di kawasan terpilih di dunia.

MBA

ESA Business School - Ecole Supérieure des Affaires
Kampus Sepenuh masa Sambilan 16 bulan Sept. 2019 Lubnan Beirut Perancis Paris + 3 lagi

MBA membolehkan pelajar memperoleh pengetahuan lebih mendalam dalam pengurusan dan membangunkan rasa autonomi, semangat berpasukan dan keterbukaan budaya. MBA adalah satu proses yang sebenar pembinaan diri.

Mba dalam pemasaran mewah, arak dan hospitaliti

EIML Paris Ecole Internationale de Marketing du Luxe
Kampus Sepenuh masa Sept. 2019 Perancis Paris

Meneroka bagaimana untuk mewujudkan satu pengalaman yang luar biasa untuk wain dan pengguna hotel, dan bagaimana untuk meningkatkan kesetiaan mereka dalam pasaran khusus ini di mana perkhidmatan adalah faktor utama utama kejayaan.

MBA antarabangsa

emlyon business school
Kampus Sepenuh masa 12 bulan Sept. 2019 Perancis Lyon

Sertai kohort yang pelbagai budaya dan profesional yang akan memberikan anda pengalaman pertama dalam bekerja dengan pelbagai negara dan sektor. Sediakan diri anda untuk kedudukan kepimpinan antarabangsa dan rangkaian yang menarik!

MBA dalam Pengurusan Jenama Mewah

IFA Paris
Kampus Sepenuh masa 15 bulan Sept. 2019 Perancis Paris China Shanghai Turki Istanbul + 4 lagi

Program Pengurusan Jenama Mewah IFA Paris adalah unik dalam mempertimbangkan semua dimensi mewah di luar fesyen dan perniagaan.

MBA dalam Pengurusan Teknologi Maklumat ONLINE

Schiller International University - Florida, Heidelberg, Madrid, Paris
Online Sepenuh masa 15 bulan Pendaftaran Terbuka Amerika Syarikat Tampa Perancis Paris + 2 lagi

Program Pengurusan MBA Teknologi Maklumat direka untuk memenuhi permintaan pasaran yang semakin meningkat bagi para profesional pengurusan IT.

MBA dalam Pemasaran Sukan

SMS - Sports Management School
Kampus Sambilan 2 tahun Oktober 2019 Perancis Courbevoie

MBA tahun kedua dalam pemasaran sukan adalah untuk ahli-ahli masa depan dalam dunia pemasaran. Berikutan MBA tahun pertama dalam pengurusan sukan, yang merupakan inti bersama, memberi tumpuan kepada kepakaran perniagaan sukan, MBA 2 dalam pemasaran sukan bertujuan untuk integrasi profesional. Ia menyediakan kemahiran yang diperlukan untuk berlatih di alam semesta pilihan ini dan untuk mendapatkan pemahaman dan isu pemasaran sukan. Tahun depan akan datang pada bulan Oktober.

MBA Pemasaran Jenama Mewah Khas dan Pengurusan Antarabangsa

Institut Supérieur de Marketing du Luxe - SUP de LUXE
Kampus Sepenuh masa 1 - 2 tahun Oktober 2019 Perancis Paris

Kedudukan nombor 1 selama 30 tahun dan diiktiraf sebagai latihan terbaik untuk dan oleh sektor ini, MBA Mewah Jenama Pemasaran dan Pengurusan Antarabangsa adalah latihan komprehensif yang direka oleh profesional dan pakar dalam aktiviti. Beberapa kursus mungkin dalam bahasa Inggeris. Misi dan kes yang diamanahkan oleh syarikat membolehkan para pelajar untuk mengamalkan pengetahuan yang diperoleh semasa kursus.