MBASTUDIES.COM.MY

Terbaik MBA di Amerika Paris di Perancis 2019

MBA (Sarjana Pentadbiran Perniagaan) adalah ijazah lanjutan yang dianugerahkan kepada pelajar yang telah menguasai kajian perniagaan. Darjah MBA adalah dianggap salah satu yang paling berprestij dan dicari darjah di dunia.

MBA atau Sarjana Pentadbiran Perniagaan adalah program ijazah selama dua tahun. Dalam usaha untuk meneruskan MBA, pelajar perlu terlebih dahulu telah menerima Ijazah Sarjana Muda dalam bidang yang berkaitan. Dalam program MBA, pelajar menerima kursus yang berkaitan dengan perniagaan yang melayakkan mereka untuk mengendalikan dan menguruskan perniagaan dan syarikat.

 

Perancis kini di kalangan 20 negara prestasi terbaik dari segi ekonomi kerana cemerlang pembelajaran pendidikan mereka berorientasikan hasil yang lebih tinggi. Kebanyakan kursus di universiti-universiti yang ditawarkan dalam bahasa Perancis. Perancis mempunyai 60 orang awam dan 100 universiti swasta.

Paris adalah kota paling penduduk di Perancis dan modal. Ia mempunyai lebih daripada 2 juta penduduk. Ia menjadi tuan rumah kepada pusat-pusat pembelajaran dan seni di rantau Eropah. Menjadi rumah kepada jumlah tertinggi orang berpendidikan tinggi, Paris mempunyai beberapa universiti berprestij di Perancis.

MBA di Amerika Paris di Perancis

Hasil Filter

Sarjana Pentadbiran Perniagaan

The American Business School of Paris
Kampus Sepenuh masa 2 tahun Permintaan Maklumat Perancis Paris

MBA dalam Geopolitik yang ditawarkan oleh Sekolah Perniagaan Amerika adalah dua tahun

MBA Perniagaan dan pemasaran antarabangsa

ISC Paris Business School
Kampus Sepenuh masa 16 - 16 bulan Oktober 2019 Perancis Paris

Memperoleh kemahiran operasi dalam pengurusan projek untuk bekerja di organisasi antarabangsa dan projek menguasai teknik, kaedah, dan model dalam pengurusan projek dengan sokongan pengalaman.

MBA

ESA Business School - Ecole Supérieure des Affaires
Kampus Sepenuh masa Sambilan 16 bulan Oktober 2019 Lubnan Beirut Perancis Paris + 3 lagi

MBA membolehkan pelajar memperoleh pengetahuan lebih mendalam dalam pengurusan dan membangunkan rasa autonomi, semangat berpasukan dan keterbukaan budaya. MBA adalah satu proses yang sebenar pembinaan diri.

MBA antarabangsa

ESLSCA Business School
Kampus Sepenuh masa 2 tahun Oktober 2019 Perancis Paris

Program MBA Antarabangsa kami adalah program khusus, menggabungkan latar belakang yang kukuh dalam pendidikan perniagaan am dengan pemahaman yang mendalam tentang persekitaran ekonomi dan budaya di kawasan terpilih di dunia.

Mba dalam pemasaran mewah, arak dan hospitaliti

EIML Paris Ecole Internationale de Marketing du Luxe
Kampus Sepenuh masa Sept. 2019 Perancis Paris

Meneroka bagaimana untuk mewujudkan satu pengalaman yang luar biasa untuk wain dan pengguna hotel, dan bagaimana untuk meningkatkan kesetiaan mereka dalam pasaran khusus ini di mana perkhidmatan adalah faktor utama utama kejayaan.

MBA dalam Perniagaan Fesyen

IFA Paris
Kampus Sepenuh masa 15 bulan Sept. 2019 China Shanghai Turki Istanbul Perancis Paris + 4 lagi

IFA Paris Fashion Business MBA membolehkan pelajar mengejar pendidikan pascasiswazah yang diajar sepenuhnya dalam bahasa Inggeris di Paris, Shanghai dan / atau Istanbul. Program unik ini membolehkan pelajar membina kemahiran kerjaya dan memperoleh pemahaman penuh mengenai peluang dan cabaran menjalankan perniagaan fesyen hari ini. Ia juga memberi mereka peluang untuk mengalami modal fesyen dunia, Paris. MBA adalah program Perniagaan Fesyen pelbagai disiplin yang meliputi pemasaran, perdagangan, pembelian, runcit, pengedaran serta modul berkaitan perniagaan fesyen lain. Semasa program pelajar akan mempunyai peluang untuk bekerja pada projek-projek yang ditaja industri dengan kerjasama jenama antarabangsa, menghadiri acara fesyen dan melawat kedai-kedai jenama terkemuka serta studio reka bentuk.

MBA Keusahawanan - Dan Pengurusan Mewah

Institut Supérieur de Marketing du Luxe - SUP de LUXE
Kampus Sepenuh masa 1 - 2 tahun November 2019 Perancis Paris

Inovasi adalah Word Master. Item mewah selalu menjadi ciptaan. Penciptaan ini mesti disertakan dengan perkhidmatan yang baik dan masa yang baik. Ia mesti membawa semua suplemen jiwa kepada pembeli. Dalam pengertian ini semuanya dibenarkan. Seorang usahawan dalam sektor ini mesti kreatif, ketat, mantap dan jelas.

Pengurusan Risiko MBA, Keselamatan Antarabangsa dan Keselamatan Siber

L'Ecole de Guerre Economique
Kampus Sepenuh masa 1 tahun Permintaan Maklumat Perancis Paris

Persoalan keselamatan bahan syarikat tidak lagi dapat dipisahkan hari ini dari masalah ancaman tidak penting yang mempengaruhi kehidupan ekonomi melalui rangkaian komputer dan Internet.

MBA Specialized - Pengurusan Projek Perniagaan

EDC Ecole des Dirigeants & Créateurs d’Enterprise
Kampus Sepenuh masa Sambilan 2 tahun Oktober 2019 Perancis Paris + 1 lagi

Dalam ekonomi global dan saling berkaitan, keupayaan untuk menyokong pasukan dalam mewujudkan nilai adalah yang paling utama. Kita mesti mengesan peluang, berani, mengerjakan, belajar. Konsep dan alat pengurusan moden boleh disimpulkan oleh ketangkasan, gangguan, inovasi, pengurusan perubahan.

MBA dalam Pengurusan Teknologi Maklumat ONLINE

Schiller International University - Florida, Heidelberg, Madrid, Paris
Online Sepenuh masa 15 bulan Pendaftaran Terbuka Amerika Syarikat Tampa Perancis Paris + 2 lagi

Program Pengurusan MBA Teknologi Maklumat direka untuk memenuhi permintaan pasaran yang semakin meningkat bagi para profesional pengurusan IT.

tuan mba pentadbiran perniagaan

International Institute of Paris
Kampus Sepenuh masa Sambilan 12 - 18 bulan Sept. 2019 Perancis Paris + 1 lagi

Direka untuk menyediakan anda dengan pengetahuan pakar komunikasi perniagaan antarabangsa, program ini telah dibangunkan untuk pelajar untuk mendapatkan perspektif yang benar-benar antarabangsa, dan bukannya satu itu semata-mata berkaitan untuk satu negara.

MBA

CNAM The International Institute of Management
Kampus Sepenuh masa Sambilan 1 - 2 tahun Sept. 2019 Perancis Paris + 1 lagi

The International Insitute of Management menyediakan program MBA antarabangsa, diiktiraf oleh AMBA, Persatuan MBA. Beberapa pengkhususan adalah

Pengurusan jenama mewah mba, makanan dan wain

INSEEC Paris
Kampus Sepenuh masa Sept. 2019 Perancis Paris

Program ini mengajar pelajar untuk menguasai kepelbagaian pemasaran, keahlian komersial dan strategik pasaran mewah yang menjadi lebih mudah. Oleh itu, Master ini melatih antarabangsa

mba universiti

IFAM Business School
Kampus Online Sepenuh masa 15 bulan Sept. 2019 Perancis Paris + 1 lagi

Program ini memberi peluang kepada pelajar-pelajar kita untuk mendapatkan MBA ijazah berganda dalam masa 15 bulan.

Barang-barang mewah & industri fesyen - mba

Mod'Art International Paris
Kampus Sepenuh masa 15 bulan Sept. 2019 Perancis Paris Itali Milan + 2 lagi

Untuk memilih kecemerlangan MBA dalam "Barangan Mewah dan Fesyen Industries" program adalah untuk memberikan diri anda peluang untuk mengintegrasikan, di peringkat antarabangsa, satu jawatan eksekutif dalam Fesyen