MBASTUDIES.COM.MY

Terbaik MBA di Amerika Paris di Perancis 2019/2020

MBA (Sarjana Pentadbiran Perniagaan) adalah ijazah lanjutan yang dianugerahkan kepada pelajar yang telah menguasai kajian perniagaan. Darjah MBA adalah dianggap salah satu yang paling berprestij dan dicari darjah di dunia.

MBA atau Sarjana Pentadbiran Perniagaan adalah program ijazah selama dua tahun. Dalam usaha untuk meneruskan MBA, pelajar perlu terlebih dahulu telah menerima Ijazah Sarjana Muda dalam bidang yang berkaitan. Dalam program MBA, pelajar menerima kursus yang berkaitan dengan perniagaan yang melayakkan mereka untuk mengendalikan dan menguruskan perniagaan dan syarikat.

 

Perancis kini di kalangan 20 negara prestasi terbaik dari segi ekonomi kerana cemerlang pembelajaran pendidikan mereka berorientasikan hasil yang lebih tinggi. Kebanyakan kursus di universiti-universiti yang ditawarkan dalam bahasa Perancis. Perancis mempunyai 60 orang awam dan 100 universiti swasta.

Paris adalah kota paling penduduk di Perancis dan modal. Ia mempunyai lebih daripada 2 juta penduduk. Ia menjadi tuan rumah kepada pusat-pusat pembelajaran dan seni di rantau Eropah. Menjadi rumah kepada jumlah tertinggi orang berpendidikan tinggi, Paris mempunyai beberapa universiti berprestij di Perancis.

MBA di Amerika Paris di Perancis

Hasil Filter

Pengurusan Pembelian Antarabangsa MBA (Tahap RNCP I)

ILCI Business School
Kampus Sepenuh masa 2 tahun Sept. 2019 Perancis Paris

Pengurusan Pembelian Antarabangsa MBA menawarkan pengkhususan dalam tempoh dua tahun untuk melatih pelajar dalam pelbagai alat dan teknik pembangunan pembelian antarabangsa. Objektif MBA MACI adalah untuk membangunkan kemahiran profesional yang membolehkan anda dapat memilih pembekal, melaksanakan prosedur penyumberan, mengembangkan spesifikasi dan bertindak balas terhadap panggilan untuk tender. Pada akhir latihan, anda juga akan dapat mengkaji pasaran pembekal antarabangsa, menjalankan rundingan, menilai dan menguruskan risiko pembekal, mengendalikan kontrak dan menangani pertikaian. menguruskan operasi pembelian di peringkat kewangan, kastam dan undang-undang, memahami "Pengurusan Rantaian Pembekalan" tetapi juga menguruskan satu pasukan pembeli.

Sarjana Pentadbiran Perniagaan

The American Business School of Paris
Kampus Sepenuh masa 2 tahun Permintaan Maklumat Perancis Paris

MBA dalam Geopolitik yang ditawarkan oleh Sekolah Perniagaan Amerika adalah dua tahun

Pemasaran Mewah MSc

ISC Paris Business School
Kampus Sepenuh masa 12 - 16 bulan Oktober 2019 Perancis Paris

Pada akhir program, peserta akan dapat menganalisis persekitaran mereka dan mengambil cabaran yang berkaitan sambil menunjukkan kemahiran pengurusan yang cemerlang dan pengetahuan interdisipliner untuk berjaya dalam Perniagaan Mewah yang sangat menuntut. ISC Paris Business School dan rakan-rakannya menggabungkan fakulti mereka yang berkelayakan dan premis mereka untuk mengalu-alukan pelajar antarabangsa untuk program yang terletak di Paris yang diajar sepenuhnya dalam bahasa Inggeris. 3 pilihan: - Fesyen - Seni

MBA dalam Pengurusan Jenama Mewah

ESLSCA Business School
Kampus Sepenuh masa 2 tahun Oktober 2019 Perancis Paris

Program Pengurusan Mewah bertujuan untuk semua pengurus futur yang ingin membina kerjaya yang mantap dan berjaya dalam industri mewah. Program antarabangsa yang komprehensif ini memberikan pendedahan maksimum kepada industri mewah. Setiap calon beroperasi dalam beberapa hari selepas mengendalikan impian masa depannya.

MBA

ESA Business School - Ecole Supérieure des Affaires
Kampus Sepenuh masa Sambilan 16 bulan Oktober 2019 Lubnan Beirut Perancis Paris + 3 lagi

MBA membolehkan pelajar memperoleh pengetahuan lebih mendalam dalam pengurusan dan membangunkan rasa autonomi, semangat berpasukan dan keterbukaan budaya. MBA adalah satu proses yang sebenar pembinaan diri.

Mba dalam pemasaran mewah: barang kemas dan pembuatan jam

EIML Paris Ecole Internationale de Marketing du Luxe
Kampus Sepenuh masa Sept. 2019 Perancis Paris

Program ini membolehkan anda untuk memahami setiap amalan terbaik pasaran ini yang berlaku untuk menjadi salah satu pasaran yang paling berkembang dalam industri mewah.

MBA dalam Pengurusan Teknologi Maklumat ONLINE

Schiller International University - Florida, Heidelberg, Madrid, Paris
Online Sepenuh masa 15 bulan Pendaftaran Terbuka Amerika Syarikat Tampa Perancis Paris + 2 lagi

Program Pengurusan MBA Teknologi Maklumat direka untuk memenuhi permintaan pasaran yang semakin meningkat bagi para profesional pengurusan IT.

MBA dalam Perniagaan Fesyen

IFA Paris
Kampus Sepenuh masa 15 bulan Permintaan Maklumat China Shanghai Turki Istanbul Perancis Paris + 4 lagi

IFA Paris Fashion Business MBA membolehkan pelajar mengejar pendidikan pascasiswazah yang diajar sepenuhnya dalam bahasa Inggeris di Paris, Shanghai dan / atau Istanbul. Program unik ini membolehkan pelajar membina kemahiran kerjaya dan memperoleh pemahaman penuh mengenai peluang dan cabaran menjalankan perniagaan fesyen hari ini. Ia juga memberi mereka peluang untuk mengalami modal fesyen dunia, Paris. MBA adalah program Perniagaan Fesyen pelbagai disiplin yang meliputi pemasaran, perdagangan, pembelian, runcit, pengedaran serta modul berkaitan perniagaan fesyen lain. Semasa program pelajar akan mempunyai peluang untuk bekerja pada projek-projek yang ditaja industri dengan kerjasama jenama antarabangsa, menghadiri acara fesyen dan melawat kedai-kedai jenama terkemuka serta studio reka bentuk.

MBA Pemasaran Jenama Mewah Khas dan Pengurusan Antarabangsa

Institut Supérieur de Marketing du Luxe - SUP de LUXE
Kampus Sepenuh masa 1 - 2 tahun Oktober 2019 Perancis Paris

Kedudukan nombor 1 selama 30 tahun dan diiktiraf sebagai latihan terbaik untuk dan oleh sektor ini, MBA Mewah Jenama Pemasaran dan Pengurusan Antarabangsa adalah latihan komprehensif yang direka oleh profesional dan pakar dalam aktiviti. Beberapa kursus mungkin dalam bahasa Inggeris. Misi dan kes yang diamanahkan oleh syarikat membolehkan para pelajar untuk mengamalkan pengetahuan yang diperoleh semasa kursus.

Strategi Khusus MBA dan Perisikan Ekonomi

L'Ecole de Guerre Economique
Kampus Sepenuh masa 1 tahun Permintaan Maklumat Perancis Paris

Dicipta pada tahun 1997, berikutan cadangan Komisen Ekonomi dan Perniagaan Strategi Perniagaan yang diketuai oleh Henri Martre dalam Komisariat Perancangan Am, Ecole de Guerre Economique kini menjadi penanda aras latihan dalam perisikan ekonomi di Perancis.

Keusahawanan dan Inovasi MBA

EDC Ecole des Dirigeants & Créateurs d’Enterprise
Kampus Sepenuh masa 1 tahun Oktober 2019 Perancis Paris

Menjadi Pemimpin Syarikat esok. Pelaksanaan kursus akademik itu sendiri, yang terdiri daripada empat blok pembelajaran yang berbeza: orientasi, kursus inti, kepekatan, dan Tesis MBA. Pada masa yang sama, pelajar mempunyai akses kepada satu set perkhidmatan di luar bilik darjah yang direka untuk menjadikan pengalaman pembelajaran mereka sepenuhnya komprehensif seperti perkhidmatan kerjaya profesional, perniagaan

mba universiti

IFAM Business School
Kampus Online Sepenuh masa 15 bulan Sept. 2019 Perancis Paris + 1 lagi

Program ini memberi peluang kepada pelajar-pelajar kita untuk mendapatkan MBA ijazah berganda dalam masa 15 bulan.

Inseec mba

INSEEC Paris
Kampus Sepenuh masa Sept. 2019 Perancis Paris

MBA INSEEC, diajar dalam bahasa Inggeris, membolehkan para peserta memahami aspek kompleks syarikat yang beroperasi dalam konteks multikultural, Eropah dan mengembangkan kemahiran yang membolehkan mereka mengisi jawatan pengurusan tertinggi.

Barang-barang mewah & industri fesyen - mba

Mod'Art International Paris
Kampus Sepenuh masa 15 bulan Sept. 2019 Perancis Paris Itali Milan + 2 lagi

Untuk memilih kecemerlangan MBA dalam "Barangan Mewah dan Fesyen Industries" program adalah untuk memberikan diri anda peluang untuk mengintegrasikan, di peringkat antarabangsa, satu jawatan eksekutif dalam Fesyen

MBA - Sarjana Pentadbiran

IESA - Instituto de Estudios Superiores de Administración
Kampus Sepenuh masa Sambilan 12 - 24 bulan Oktober 2019 Venezuela Caracas Panama Panama City China Shanghai Colombia Bogotá Perancis Paris Mexico Buenavista Amerika Syarikat New Orleans + 13 lagi

MBA - Sarjana Pentadbiran adalah pengalaman pembelajaran yang akan mengubah karier profesional anda, mengembangkan cakrawala pembangunan anda. Ia menawarkan pengetahuan avant-garde ...