MBASTUDIES

MBA dalam Pengurusan Industri Kreatif di Sepanyol

Sarjana pentadbiran perniagaan (MBA) dianugerahkan kepada pelajar-pelajar siswazah yang menamatkan program pengajian yang meneroka pelbagai aspek dunia perniagaan, termasuk pemasaran, kewangan, perakaunan, dan sumber manusia. Ia adalah kedua-dua ijazah profesional dan terminal.

MBA Diploma Pengurusan Seni akan membantu anda mendapatkan kepakaran bukan sahaja dalam bidang perakaunan, pemasaran atau kewangan tetapi yang paling penting dalam mata pelajaran yang berkaitan dengan pentadbiran seni seperti pengumpulan dana, pemasaran seni, kedermawanan dan perancangan strategik dan dasar kebudayaan.

Sepanyol (Sepanyol: EspaƱa) adalah perkongsian Semenanjung Iberia dengan Portugal di hujung barat Laut Mediterranean negara pelbagai. Sepanyol dianggap sebagai negara eksotik di Eropah kerana penduduk yang mesra dan gaya hidup santai. Tempoh biasa bagi kursus Universiti di Sepanyol ialah 4 tahun, kecuali Perubatan dan darjah dua, iaitu 6. bandar Madrid dan Barcelona yang terkenal di seluruh dunia untuk masakan, kehidupan malam yang meriah, dan cerita rakyat dan perayaan yang terkenal di dunia.

MBA dalam Pengurusan Industri Kreatif di Sepanyol

1 Hasil dalam Pengurusan Industri Kreatif, Sepanyol Filter

MBA dalam Pengurusan Reka Bentuk

EU Business School
MBA
Okt 2020
<
Sepenuh Masa
<
Separuh masa
English
Kampus

Syarikat-syarikat kini mempunyai lebih banyak saluran daripada yang mana untuk mempromosikan produk dan jenama mereka. Pengetahuan praktikal tentang reka bentuk, trend semasa ...

Baca lebih lanjut