MBASTUDIES

MBA dalam Pengurusan Industri Kreatif di Amerika Syarikat

Pelajar sering tertanya-tanya sama ada keputusan mereka untuk melangkah keluar dari dunia korporat dan memulakan MBA mahal bijak. Sehingga baru-baru ini, bahagian yang paling sukar daripada MBA telah semakin diterima oleh sekolah perniagaan terkemuka. Mempunyai MBA adalah bersamaan antara dua dan setengah dan empat tahun pengalaman Kedudukan tambahan. Ia adalah pada masa-masa seperti ini yang anda sedar nilai sebenar MBA.

MBA Diploma Pengurusan Seni akan membantu anda mendapatkan kepakaran bukan sahaja dalam bidang perakaunan, pemasaran atau kewangan tetapi yang paling penting dalam mata pelajaran yang berkaitan dengan pentadbiran seni seperti pengumpulan dana, pemasaran seni, kedermawanan dan perancangan strategik dan dasar kebudayaan.

Amerika Syarikat adalah sebuah negara yang besar di Amerika Utara, sering dirujuk sebagai yang "Amerika Syarikat ", yang "Amerika Syarikat ", "United States ", "Amerika ", atau hanya "yang Syarikat ". Kolej Amerika dibiayai oleh "tuisyen " dikenakan kepada pelajar itu, yang selalunya agak mahal, sangat biasa menjulang ke puluhan ribu ringgit setiap tahun.

MBA dalam Pengurusan Industri Kreatif di Amerika Syarikat

2 Hasil dalam Pengurusan Industri Kreatif, Amerika Syarikat Filter

MBA dalam Enterprise Kreatif

Meridian University
MBA
<
Sepenuh Masa
<
Separuh masa
English
Dalam Talian & Kampus Digabungkan
Kampus
Online

MBA dalam Kreatif Enterprise direka untuk membolehkan graduan yang berpendidikan tinggi dalam fungsi perniagaan teras seperti pengurusan, pemasaran, kewangan, operasi, dan str ...

Baca lebih lanjut

Ma / mba program

Cox School of Business, Southern Methodist University
MBA
MA
<
Sepenuh Masa
<
2 tahun
English
Kampus

Program ijazah sarjana bersama SMU dalam Pentadbiran Perniagaan dan Kesenian adalah berdasarkan kepada falsafah bahawa kerjaya yang berjaya dalam pengurusan seni memerlukan pe ...

Baca lebih lanjut