MBASTUDIES

MBA dalam Pengurusan Industri Kreatif di Amerika Dallas Amerika Syarikat

MBA (Sarjana Pentadbiran Perniagaan) adalah ijazah lanjutan yang dianugerahkan kepada pelajar yang telah menguasai kajian perniagaan. Darjah MBA adalah dianggap salah satu yang paling berprestij dan dicari darjah di dunia.

MBA dalam Pengurusan Seni adalah program dirancang untuk pelajar yang ingin membina kerjaya dalam bidang Sastera. Pelajar mempelajari pengetahuan dan kemahiran yang diperlukan untuk bersaing dengan cabaran dalam dunia seni. Sebagai teknologi mara dan dunia berkembang, skop program ini termasuk globalisasi, teknologi baru, membina jenama dan pembangunan pelanggan.

Amerika Syarikat adalah sebuah negara yang besar di Amerika Utara, sering dirujuk sebagai yang "Amerika Syarikat ", yang "Amerika Syarikat ", "United States ", "Amerika ", atau hanya "yang Syarikat ". Kolej Amerika dibiayai oleh "tuisyen " dikenakan kepada pelajar itu, yang selalunya agak mahal, sangat biasa menjulang ke puluhan ribu ringgit setiap tahun.

Dallas, Texas mempunyai kawasan metropolitan pedalaman yang terbesar di seluruh Amerika Syarikat. Ia bukan sahaja mempunyai sangat banyak universiti dan kolej tempatan tetapi di kawasan-kawasan yang berdekatan sekitar juga.

Terbaik MBA dalam Pengurusan Industri Kreatif di Amerika Dallas di Amerika Syarikat

1 Hasil dalam Pengurusan Industri Kreatif, Dallas Filter

Ma / mba program

Cox School of Business, Southern Methodist University
MBA
MA
<
Sepenuh Masa
<
2 tahun
English
Kampus

Program ijazah sarjana bersama SMU dalam Pentadbiran Perniagaan dan Kesenian adalah berdasarkan kepada falsafah bahawa kerjaya yang berjaya dalam pengurusan seni memerlukan pe ...

Baca lebih lanjut