MBASTUDIES

MBA dalam Pengurusan Antarabangsa di Amerika Paris Perancis

Sarjana Pentadbiran Perniagaan (MBA) adalah program ijazah lanjutan dalam pengurusan, dalam liga mereka sendiri. MBA adalah tawaran akademik tradisional untuk pendidikan pengurusan. Universiti-universiti untuk menjawab soalan daripada perniagaan untuk kelayakan tepat dan mendalam bagi pengurus masa depan dan moden berdasarkan tajuk yang seragam. Ia sering dipendekkan sebagai MBA atau MBA dan bertentangan dengan Sarjana Sains (MSc) atau Ijazah Sarjana Sastera (MA) tanpa keraguan mata kepada satu program semata-mata.

Individu yang ingin meningkatkan pengetahuan mereka mengenai pelbagai aspek perdagangan antarabangsa untuk syarikat-syarikat dan pengurusan pada skala global boleh mencari kursus dalam pengurusan antarabangsa menjadi agak membantu. Ini terutamanya boleh menjadi pilihan yang kuat untuk pelajar dengan sekurang-kurangnya beberapa latar belakang dalam pengurusan atau kajian antarabangsa.

Perancis kini di kalangan 20 negara prestasi terbaik dari segi ekonomi kerana cemerlang pembelajaran pendidikan mereka berorientasikan hasil yang lebih tinggi. Kebanyakan kursus di universiti-universiti yang ditawarkan dalam bahasa Perancis. Perancis mempunyai 60 orang awam dan 100 universiti swasta.

Paris adalah kota paling penduduk di Perancis dan modal. Ia mempunyai lebih daripada 2 juta penduduk. Ia menjadi tuan rumah kepada pusat-pusat pembelajaran dan seni di rantau Eropah. Menjadi rumah kepada jumlah tertinggi orang berpendidikan tinggi, Paris mempunyai beberapa universiti berprestij di Perancis.

Terbaik MBA dalam Pengurusan Antarabangsa di Amerika Paris di Perancis

4 Hasil dalam Pengurusan Antarabangsa, Paris Filter

MBA dalam Pengurusan Antarabangsa

ESCP Business School - Berlin campus
MBA
Sep 2020
<
Sepenuh Masa
<
10 bulan
English
Kampus

Program ini merangkumi semua bidang pengurusan yang berfungsi dan memberikan pengalaman langsung pelbagai budaya. Penyertaan aktif, termasuk perkongsian idea dan pengalaman, a ...

Baca lebih lanjut

MBA dalam Pengurusan Antarabangsa

ESCP Business School
1-year MBA
Sep 2020
<
Sepenuh Masa
English
Kampus

MBA kami dalam Pengurusan Antarabangsa menyediakan profesional muda dengan kemahiran dan pemikiran perniagaan untuk kerjaya antarabangsa yang berjaya.

Baca lebih lanjut

Pemasaran Jenama Mewah MBA dan Pengurusan Antarabangsa

Institut Supérieur de Marketing du Luxe - SUP de LUXE
MBA
Okt 2020
<
Sepenuh Masa
Perancis
English
Kampus

Program menduduki tempat nombor 1 selama 30 tahun dan diiktiraf sebagai latihan terbaik untuk dan oleh sektor ini, MBA Luxury Brand Marketing and International Management adal ...

Baca lebih lanjut

MBA dalam Pengurusan Antarabangsa

Horizons University
MBA Sambilan
<
Separuh masa
<
2&nbsp;-&nbsp;3 tahun
English
Kampus
Online

MBA dalam Pengurusan Antarabangsa memberi tumpuan kepada fungsi kepimpinan dalaman dan luaran khas dari syarikat multinasional (MNC).

Baca lebih lanjut