MBASTUDIES

MBA dalam Pengurusan Antarabangsa di Amerika Esslingen Jerman

Diberi kuasa MBA dan ia membuka pintu, rangkaian yang ditawarkan dan kemahiran menyelesaikan masalah ia mengajar, pelajar perniagaan perlu lebih terlibat dalam pendidikan mereka dan mengambil inisiatif untuk memahami apa yang mereka mahu untuk keluar dari ijazah MBA mereka.

Sama ada seseorang itu mencari untuk maju dalam kajian akademik atau kerjaya, kursus pengurusan antarabangsa boleh memberi manfaat. Kursus ini bertujuan untuk mengasah pengetahuan pelajar terhadap pengurusan yang berkesan, amalan perdagangan dan perniagaan, pengetua dan kaedah. Pengetahuan ini boleh digunakan dalam pelbagai disiplin dan pilihan kerjaya.

Jerman, secara rasminya Republik Persekutuan Jerman, adalah sebuah republik persekutuan berparlimen di barat-tengah Eropah. Negara ini terdiri daripada 16 negeri-negeri, dan modal dan bandar terbesar ialah Berlin.

Bandar Esslingen terletak di sepanjang tebing Sungai Neckar di Baden-wurtlermberg, selatan Jerman. Ia menempatkan Universiti Esslingen Sains Gunaan yang major dalam kejuruteraan mekanikal dan kejuruteraan automotif.

Terbaik MBA dalam Pengurusan Antarabangsa di Amerika Esslingen di Jerman

1 Hasil dalam Pengurusan Antarabangsa, Esslingen Filter

MBA dalam Pengurusan Perindustrian Antarabangsa

Esslingen University of Applied Sciences
MBA
Sep 2020
<
Sepenuh Masa
<
3 semester
English
Kampus

Graduan The Esslingen MBA bekerja di titik pertemuan perniagaan dan akademik dalam perusahaan dan perusahaan perindustrian yang berorientasikan di peringkat antarabangsa, dala ...

Baca lebih lanjut