MBASTUDIES

MBA dalam Pengurusan Antarabangsa di Finland

Memperoleh Sarjana Pentadbiran Perniagaan (MBA) dicapai dengan memenuhi syarat keperluan program siswazah di sebuah sekolah perniagaan. Banyak sekolah menawarkan sepenuh masa, separuh masa, atau pilihan dalam talian untuk mendapatkan ijazah anda dalam pengurusan perniagaan.

Satu kursus pengurusan antarabangsa boleh memberi manfaat untuk individu yang telah menamatkan perniagaan sebelumnya atau pengurusan yang berkaitan dengan kerja kursus, atau mereka yang sudah aktif dalam bidang perniagaan. Kursus ini memberi satu kajian terperinci aspek global pengurusan dan menyediakan pelajar untuk berjaya menggunakan pengetahuan yang diperoleh.

Ulama tahap yang lebih tinggi di Finland dengan mudah mengakses kursus-kursus pendidikan yang lebih tinggi di politeknik berorientasikan praktikal atau universiti. Budaya Finland adalah mudah untuk belajar kerana kerajaan telah menetapkan kementerian yang bertanggungjawab untuk meningkatkan budaya, dasar belia, sukan dan kerjasama antarabangsa.

MBA dalam Pengurusan Antarabangsa di Finland

2 Hasil dalam Pengurusan Antarabangsa, Finland Filter

MBA dalam Pengurusan Perniagaan Antarabangsa

JAMK University of Applied Sciences
MBA
<
Separuh masa
English
Dalam Talian & Kampus Digabungkan
Kampus
Online

Ijazah Sarjana Pengajian di Finland! Tumpuan utama program ini adalah untuk membolehkan anda mengembangkan kemahiran profesional, mencipta idea baru, menyelesaikan masalah per ...

Baca lebih lanjut

Mba dalam pengurusan perniagaan antarabangsa

Seinäjoki University of Applied Sciences (SeAMK)
MBA
<
Sepenuh Masa
<
2 tahun
English
Kampus

Program ini bertujuan untuk memberi latihan kepada pakar dan pengurusan tugas dalam perniagaan yang beroperasi di peringkat antarabangsa. ijazah Sarjana dilaksanakan pada skal ...

Baca lebih lanjut