MBASTUDIES

MBA dalam Pengurusan Antarabangsa di Emiriah Arab Bersatu

Memperoleh Sarjana Pentadbiran Perniagaan (MBA) dicapai dengan memenuhi syarat keperluan program siswazah di sebuah sekolah perniagaan. Banyak sekolah menawarkan sepenuh masa, separuh masa, atau pilihan dalam talian untuk mendapatkan ijazah anda dalam pengurusan perniagaan.

Individu yang mempunyai latar belakang pendidikan atau profesional dalam bidang yang berkaitan boleh mempertimbangkan kursus dalam pengurusan antarabangsa. Kursus ini memberi kajian mendalam pengetua pengurusan berhubung dengan aplikasi global mereka. Memandangkan skop yang luas pengurusan, maklumat ini boleh digunakan dalam pelbagai bidang.

Emiriah Arab Bersatu, kadang-kadang hanya dikenali sebagai Bersatu atau UAE, adalah sebuah negara Arab di tenggara Semenanjung Arab di Teluk Parsi, yang bersempadan dengan Oman di timur dan Arab Saudi di selatan, dan juga berkongsi sempadan laut dengan Qatar dan Iran.

MBA dalam Pengurusan Antarabangsa di Emiriah Arab Bersatu

1 Hasil dalam Pengurusan Antarabangsa, Emiriah Arab Bersatu Filter

Mba - utama dalam pengurusan antarabangsa

Lincoln University Of Business & Management
MBA
<
Sepenuh Masa
<
Separuh masa
<
14&nbsp;-&nbsp;16 bulan
English
Dalam Talian & Kampus Digabungkan
Kampus
Online

Program MBA dalam Pengurusan Antarabangsa direka untuk memberikan pemahaman mendalam tentang persekitaran perniagaan hari ini. Program ini membantu mengembangkan kemahiran pel ...

Baca lebih lanjut