$close

Penapis

Lihat Hasil

MBA dalam Pengajian Penjagaan Kesihatan di Ukraine

Pelajar sering tertanya-tanya sama ada keputusan mereka untuk melangkah keluar dari dunia korporat dan memulakan MBA mahal bijak. Sehingga baru-baru ini, bahagian yang paling sukar daripada MBA telah semakin diterima oleh sekolah perniagaan terkemuka. Mempunyai MBA adalah bersamaan antara dua dan setengah dan empat tahun pengalaman Kedudukan tambahan. Ia adalah pada masa-masa seperti ini yang anda… Baca lebih lanjut

Pelajar sering tertanya-tanya sama ada keputusan mereka untuk melangkah keluar dari dunia korporat dan memulakan MBA mahal bijak. Sehingga baru-baru ini, bahagian yang paling sukar daripada MBA telah semakin diterima oleh sekolah perniagaan terkemuka. Mempunyai MBA adalah bersamaan antara dua dan setengah dan empat tahun pengalaman Kedudukan tambahan. Ia adalah pada masa-masa seperti ini yang anda sedar nilai sebenar MBA.

Ukraine adalah sebuah negara di Eropah Timur. Modal Kiev (Ukraine: Київ - Kyiv, Russia: Киев - Kiev) adalah dan bandar terbesar Ukraine dengan - rasmi - lebih 2.7 juta penduduk. Universiti Kebangsaan Kyiv dinamakan sempena Taras Shevchenkouniversity adalah yang terbesar dan salah satu universiti yang lebih penting.

MBA dalam Pengajian Penjagaan Kesihatan di Ukraine

Baca Ringkas
Baca lebih lanjut tentang pengajian di Ukraine
Pilihan lain dalam bidang pengajian ini: 
$format_list_bulleted Penapis
Susun mengikut:
  • Popular Terkini Tajuk
  • Popular
  • Terkini
  • Tajuk
The International Management Institute (MIM-Kyiv)
Kyiv, Ukraine

Ini adalah peluang yang unik untuk pekerja pelbagai institusi penjagaan kesihatan untuk menguasai dalam kurikulum yang sama dengan pelbagai jagat universal.

Ini adalah peluang yang unik untuk pekerja pelbagai institusi penjagaan kesihatan untuk menguasai dalam kurikulum yang sama dengan pelbagai jagat universal. -
MBA
Sepenuh Masa
15 bulan
English
Kampus