MBASTUDIES

Pembelajaran jarak jauh MBA dalam Pengajian Pemasaran di Amerika Teaneck Amerika Syarikat 2020

Pelajar sering tertanya-tanya sama ada keputusan mereka untuk melangkah keluar dari dunia korporat dan memulakan MBA mahal bijak. Sehingga baru-baru ini, bahagian yang paling sukar daripada MBA telah semakin diterima oleh sekolah perniagaan terkemuka. Mempunyai MBA adalah bersamaan antara dua dan setengah dan empat tahun pengalaman Kedudukan tambahan. Ia adalah pada masa-masa seperti ini yang anda sedar nilai sebenar MBA.

profesional perniagaan dengan pendidikan dalam pemasaran dan komunikasi boleh membuka peluang-peluang baru untuk kerjaya mereka. Mereka boleh menggunakan kemahiran mereka untuk menasihati kajian pengguna mengenai dan imej jenama atau menguruskan kumpulan pemasaran dalam syarikat mereka.

Pendidikan jarak jauh atau pembelajaran jarak jauh adalah satu cara untuk menyampaikan pendidikan dan pengajaran, sering secara individu, kepada pelajar-pelajar yang tidak hadir secara fizikal di kampus.

Amerika Syarikat adalah sebuah negara yang besar di Amerika Utara, sering dirujuk sebagai yang "Amerika Syarikat ", yang "Amerika Syarikat ", "United States ", "Amerika ", atau hanya "yang Syarikat ". Kolej Amerika dibiayai oleh "tuisyen " dikenakan kepada pelajar itu, yang selalunya agak mahal, sangat biasa menjulang ke puluhan ribu ringgit setiap tahun.

Teaneck adalah bersaiz kecil bandar New Jersey dengan kedekatan dengan lautan dan pantai. Bandar ini juga mempunyai kehidupan malam yang berkembang maju dan adegan intelek.

Pembelajaran jarak jauh MBA dalam Pengajian Pemasaran di Amerika Teaneck di Amerika Syarikat

1 Hasil dalam Pengajian Pemasaran, Teaneck, Pembelajaran jarak jauh Filter

MBA - Sarjana Pentadbiran Perniagaan dengan Pengkhususan Pemasaran

Fairleigh Dickinson University - Silberman College of Business
MBA
<
Sepenuh masa
<
Sambilan
<
4 semester
English
Kampus
Online

Maju ke Tahap Seterusnya dalam Kerjaya Anda! Tumpuan pendidikan kami menggabungkan kemahiran perniagaan yang penting dengan perspektif global yang penting untuk berjaya pada a ...

Baca lebih lanjut