$close

Penapis

Lihat Hasil

MBA dalam Pemasaran Fesyen 2022

MBA adalah ijazah lepasan ijazah yang ditawarkan kepada individu yang menamatkan kursus dalam pentadbiran perniagaan di luar yang ditawarkan dalam program sarjana muda. Mendapati Pentadbiran Perniagaan Sarjana boleh membuka lebih banyak peluang kerjaya atau membuka jalan untuk ijazah kedoktoran. Apakah MBA dalam Pemasaran Fesyen? Kursus-kursus yang ditawarkan dalam program fesyen ini berbeza-bez… Baca lebih lanjut

MBA adalah ijazah lepasan ijazah yang ditawarkan kepada individu yang menamatkan kursus dalam pentadbiran perniagaan di luar yang ditawarkan dalam program sarjana muda. Mendapati Pentadbiran Perniagaan Sarjana boleh membuka lebih banyak peluang kerjaya atau membuka jalan untuk ijazah kedoktoran.

Apakah MBA dalam Pemasaran Fesyen? Kursus-kursus yang ditawarkan dalam program fesyen ini berbeza-beza dan boleh memberi tumpuan kepada segala-galanya dari trend fesyen yang akan datang kepada pengurusan perhubungan pelanggan, dan dari sejarah seni halus hingga apa yang diperlukan untuk mengembangkan garis fesyen sendiri. Pelajar boleh belajar tentang strategi korporat, pembinaan pasukan, undang-undang harta intelek dan pelesenan, pemasaran digital, reputasi E, pengurusan jenama, tingkah laku pengguna dan beberapa topik berharga lain.

Individu yang meneruskan ijazah dalam pemasaran fesyen cenderung lepasan dengan banyak kemahiran berharga, termasuk mewujudkan pemikiran, analisis data dan pemasaran. Setiap sifat ini boleh membuktikan tidak hanya dalam industri fesyen tetapi juga dalam pelbagai sektor lain.

Kos tuisyen bagi mana-mana jenis ijazah berbeza dari sekolah ke sekolah dan lokasi ke lokasi. Sekiranya pelajar ingin mengikuti kursus pemasaran fesyen, mereka harus bercakap dengan kaunselor dan melakukan penyelidikan yang mencukupi.

Industri fesyen adalah satu yang menarik, penuh dengan peluang kerjaya yang mendebarkan untuk individu yang memiliki gelar di kawasan itu. Seseorang yang mempunyai MBA dalam Pemasaran Fesyen boleh memegang salah satu tajuk pekerjaan merangsang, termasuk tetapi tidak terhad kepada merchandiser, merchandiser visual, pembeli runcit, stylist, pereka fesyen, wartawan fesyen, pengurus acara dan pengurus perhubungan awam.

Di mana seseorang boleh memperoleh ijazah bergantung kepada lokasi, belanjawan dan tanggungjawab yang sedia ada. Gelaran online menawarkan kelenturan, yang mungkin terbukti mudah bagi mereka yang mempunyai beberapa kewajipan. Untuk mengetahui lebih lanjut mengenai persembahan kursus berhampiran anda, cari program anda di bawah dan hubungi terus pejabat kemasukan sekolah pilihan anda dengan mengisi borang utama.

Baca Ringkas
Pilihan lain dalam bidang pengajian ini: 
$format_list_bulleted Penapis
Susun mengikut:
Disyorkan Terkini Tajuk
Sacred Heart University
Bauru, Brazil

Kursus MBA dalam Pengurusan Perniagaan Fesyen melengkapkan latihan profesional dalam bidang Reka Bentuk Fesyen, Reka Bentuk, Pentadbiran, Periklanan, Perhubungan Awam, antara ... +

Kursus MBA dalam Pengurusan Perniagaan Fesyen melengkapkan latihan profesional dalam bidang Reka Bentuk Fesyen, Reka Bentuk, Pentadbiran, Periklanan, Perhubungan Awam, antara lain, dan memberikan pengetahuan asas untuk pengurusan dan perkhidmatan runcit pada tahap dan skala yang berbeza dengan objektif untuk menyempurnakan proses dan jaminan kualiti dalam perniagaan produk fesyen dari pengeluaran hingga pemasaran. -
MBA
English, Sepanyol, Portugis