Filter
MBA
New Zealand Jenis pengajian: Semua Secara: Semua

Terbaik MBA di New Zealand 2019

New Zealand menawarkan MBA program berkualiti tinggi yang menarik banyak perniagaan dan profesional dari seluruh dunia. Perolehi MBA anda di New Zealand antara keindahan alam semula jadi yang menakjubkan dan mesra, mesra, rakyat pelbagai budaya yang membuat MBA di New Zealand pilihan bagi ramai pelajar antarabangsa.

MBA di New Zealand menawarkan pendidikan yang sangat dihormati yang merangkumi teori perniagaan dan permohonan, pemikiran strategik dan kritikal, dan asas perniagaan yang kukuh yang menyediakan graduan untuk kerjaya yang hebat dalam sektor awam dan swasta, dan juga dalam perniagaan kecil dan syarikat-syarikat multinasional . Dengan MBA di New Zealand, pelajar boleh menjadi pakar dalam bidang-bidang seperti perakaunan, pemasaran, pengurusan, atau teknologi maklumat dan dibimbing oleh fakulti terkemuka.

Satu program MBA New Zealand mungkin langkah seterusnya anda perlu mengambil untuk memenuhi matlamat profesional dan pendidikan anda.Mempunyai melihat penerangan program di bawah dan lihat jika anda mencari MBA di New Zealand yang sesuai dengan keperluan anda yang terbaik!

Baca lebih lanjut Baca Ringkas
MBA
Peluang-peluang program yang lain {dalam negara}

Hasil

Victoria University of Wellington

Sijil, Diploma Pascasiswazah atau Sarjana Pentadbiran Perniagaan - memilih kelayakan dengan keperluan kemasukan, komitmen masa dan faedah kerjaya yang sesuai dengan anda. ... [+]

Ambil kerjaya anda ke peringkat seterusnya

Sijil, Diploma Pascasiswazah atau Sarjana Pentadbiran Perniagaan - memilih kelayakan dengan keperluan kemasukan, komitmen masa dan faedah kerjaya yang sesuai dengan anda.

Anda akan menguasai alat dan model yang meningkatkan pemikiran strategik, membuat keputusan dan kepemimpinan, melalui keluarga program profesional yang membolehkan anda memilih kelayakan yang sesuai.

Belajar dari pemimpin akademik dan profesional dan membina rangkaian berkuasa dengan rakan-rakan anda. Anda akan membangunkan kemahiran praktikal yang anda boleh gunakan dengan serta-merta dalam kehidupan profesional anda. Anda akan mempunyai peluang untuk memberi tumpuan kepada bidang yang menarik untuk memaksimumkan manfaat untuk kerjaya anda.... [-]

New Zealand Wellington
March 2020
Sepenuh masa
Sambilan
16 - 30 
Campus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Auckland Institute of Studies

Ijazah Sarjana Pentadbiran Perniagaan (MBA) adalah kelayakan perniagaan yang paling diiktiraf di peringkat antarabangsa di dunia hari ini. ... [+]

Ijazah Sarjana Pentadbiran Perniagaan (MBA) adalah kelayakan perniagaan yang paling diiktiraf di peringkat antarabangsa di dunia hari ini. Ia adalah ijazah profesional dalam pengurusan perniagaan berdasarkan program praktikal dengan teori, penerapan dan penyelidikan asas. Ia merangkumi pelbagai bidang perniagaan yang membentuk asas pengambilan keputusan eksekutif.

AIS MBA menawarkan pengkhususan dalam:

Perniagaan AntarabangsaKewanganPemasaranOperasi dan Logistik

MBA juga mempunyai tiga Pathways alternatif:

27 modul dan Kajian Lapangan dua bulan25 modul dan Pelatih tiga bulan20 modul dan Disertasi selama enam bulan

Program pentas lima yang mencabar membuat tuntutan masa yang penting untuk mencapai standard yang diperlukan.... [-]

New Zealand Auckland
March 2020
Sepenuh masa
18 
Campus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Victoria University of Wellington, Business School

Meningkatkan prestasi anda sebagai pengurus dan pemimpin dengan, program MBA diiktiraf di peringkat global meluas anda boleh belajar semasa anda bekerja. ... [+]

Meningkatkan prestasi anda sebagai pengurus dan pemimpin dengan, program MBA diiktiraf di peringkat global meluas anda boleh belajar semasa anda bekerja.

Mengambil kerjaya anda ke peringkat seterusnya

Berpusat di Sekolah Victoria University Pengurusan, New Zealand ibu MBA menawarkan asas yang luas dalam pentadbiran perniagaan moden dan pengurusan.

Anda akan menguasai alat dan model yang meningkatkan pemikiran strategik, membuat keputusan dan kepimpinan, melalui keluarga program profesional yang membolehkan anda memilih kelayakan yang sesuai.

29%: Bahagian MBA bekerja pada atau di atas peringkat lembaga dalam tempoh enam hingga sepuluh tahun tamat pengajian. Persatuan MBA Kerjaya Ukur, 2010 Belajar dari pemimpin akademik dan profesional dan membina rangkaian yang kuat dengan rakan-rakan pelajar anda. Anda akan membangunkan kemahiran praktikal yang anda boleh terus dimasukkan untuk digunakan dalam kehidupan profesional anda. Anda akan mempunyai peluang untuk memberi tumpuan kepada bidang yang diminati untuk memaksimumkan faedah kepada kerjaya anda.... [-]

New Zealand Wellington
March 2020
Sepenuh masa
Sambilan
Campus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
AUT Business School

The AUT MBA ditawarkan di AUT Business School di tengah-tengah bandar Auckland.Program ini direka untuk memberikan anda fleksibiliti maksimum untuk dimuatkan dengan komit ... [+]

Sarjana Pentadbiran Perniagaan (MBA)

Kriteria MBA Kemasukan

• Ijazah dalam mana-mana disiplin

• pengalaman profesional yang berkaitan - sebaik-baiknya 5 tahun

Tahap bahasa Inggeris:

• IELTS (akademik) tidak kurang daripada 6.5 keseluruhan dan 6.0 dalam setiap kumpulan.

Struktur

• 18 kertas teras termasuk projek perniagaan digunakan

• 6 kertas elektif

Kertas teras meliputi semua asas-asas perniagaan. Kertas elektif membolehkan anda untuk pakar dan menyesuaikan belajar anda.

Kawasan pakar

• Perniagaan Antarabangsa

• Operasi dan Pengurusan

• Pemasaran

• Pengurusan Sumber Manusia ... [-]

New Zealand Auckland
March 2020
Sepenuh masa
Sambilan
12 - 18 
Campus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
The University of Waikato

MBA Waikato adalah kelayakan pengurusan kelas dunia yang praktikal. Ia direka bentuk untuk melengkapkan para pemimpin dan pengurus yang baru muncul dengan kemahiran dan k ... [+]

MBA Waikato adalah kelayakan pengurusan kelas dunia yang praktikal. Ia direka bentuk untuk melengkapkan para pemimpin dan pengurus yang baru muncul dengan kemahiran dan keupayaan menjadi trailblazer yang boleh menguruskan kekaburan, kerumitan dan persekitaran perniagaan yang sentiasa berubah.

Sekolah Pengurusan Waikato berkomitmen untuk membangunkan pemimpin perniagaan inovatif dan etika, yang disokong oleh sekolah perniagaan yang memberi tumpuan kepada penyelidikan bertaraf dunia dalam menerajui inovasi dan pengurusan yang bertanggungjawab.

Pengetahuan dan pengalaman yang dibawa oleh para peserta ke bilik darjah sangat dihargai. Menyedari ini, kami telah membina satu program yang akan memberi inspirasi, mendidik dan mengubah lulusan MBA kami. Penekanan yang kuat diberikan kepada pembelajaran tindakan dan gaya pembelajaran diterapkan memastikan penerapan teori praktikal dan memberikan pulangan segera terhadap pelaburan.... [-]

New Zealand Hamilton
February 2020
Sepenuh masa
Campus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu